Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, ai facut-o din faina alba, integrala sau combinat?
Mmmm mi se face si mie dor de-o paine de casa... ca de mult n-am mai pus masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi integrala.

Gata, am gustat-o, e densa si imi place. Sistemul functioneaza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi..parca m-am intors intimp, cu dicutiile cu painea!!!

Io-s la serviciu!!!!Aceasta ora de 20.30, adica la nici mai mult nici mai putin de 6 ore jumate d ela terminarea programului oficial de munca. De ce? Ca maine am examen!!!

Lavi, ma bucur ca esti cu moralul ridicat si ca d eluni ramai "doar" cu un job. In afara de fete, of course.

Feli, pofta buna! Io vroiam sa merg duminica la circ.

Pischi- deci ati dezertata din gasca slabaturilor...cu atat mai bine!

Gata fetelor dragi, am semnat condica si amu plec acasa! Bufnita e la mama, asa ca urmeaza o seara de repetat la drept, apoi nani si examen.

Pup U all!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

am simtit miros de paine proaspata... Feli, sa stapaniti santosi hardughia.
Noki, bafta la examen.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am uitat sa va zic ca am intrat si noi in randul kk-ciosilor si pp-ciosilor la olita. Nici in visele mele cele mai frumoase nu speram sa facem asa usor trecerea de la scutec la olita. De 3 zile nu am mai avut niciun accident in chilotel, la amiaza si seara ii pun scutec.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bonsoir colectiei de fitze care numaiin Bufi si alte chestii fine se mai scalda!

MIHAELUTZA n-am uitat pe nimeni, as fi vrut sa pot intra mai des, dar am asa: pensiunea plina-ochi (ca e Cupa Davis la Sibiu), iar Stefan cu ceva la putza (fimoza?) si il paste o decalotare, dar intre timp e plind de draci si nu ne mai intelegem cu el de 3 zile DELOC!

Noroc cu cumintenia numita Anna, care e un bobocel mereu vesel si care si-a descoperit glasul si canta intr-una. Ma topesc povestile lui LAVI cu fetitele, abia astepta sa mai creasca si ea.

NOKI, spor la invatat si bafta maine!

LEEA, stiu eu ce nota ai luat! Do major?

LAVI cat mai mergi in paralel cu 2 joburi? Pe mine azi m-au sunat sa ma invite luni la alegeri in catedra! Hahahaha, s-au trezit dupa 2 ani ca exist, fix de astea duceam eu dorul..

FELI ce bine mi-a facut discutia ta cu painea! Parca asteptam sa se faca. Intr-un mod pe care nu pot sa-l explic, mi-a adus...liniste!

Ah, sa va spun, apropo de paine. Toate persoanele cazate in pensiune sunt din Bucuresti. Pe locul 1 la consumul de alimente este painea, mananca in prostie si nu se mai satura de painea de la Sibiu. Cred ca pot pregati deja un "export"

La sugestiile voastre am modificat radical site-ul pensiunii, de fapt i-am facut un design personal, asa cum il vedeam eu. Daca aveti chef, poate bagati o perere.

Mergi la inceput

BIC, foarte, foarte trist prin ce ai trecut!
Iti doresc multa putere si in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by tania-z
Ah, sa va spun, apropo de paine. Toate persoanele cazate in pensiune sunt din Bucuresti. Pe locul 1 la consumul de alimente este painea, mananca in prostie si nu se mai satura de painea de la Sibiu. Cred ca pot pregati deja un "export"

asa suntem noi, miticii astia, cand scapam din lantz mai sus de predeal devoram paine. adevarul este ca aici este ceva ce cu greu iti vine a spune paine, se faramiteaza si nu mai are gust dupa o zi. io cand ma duc la bran aduc paine si pentru prieteni:))) marfa fina asta, ce sa zic.

dupa ce a avut nichita 40 de grade mai mule nopti (ca a facut 40 si dupa ce i-am administrat antibioticul, sa nu credeti ca noi avem boli de orisicare), am facut eu viroza plus 40 grade. dupa care a facut mama de ieri. azi a stat fosta mea soacra cu nichita acasa, ca sa nu-l duc la gradi deja, nu stiu ce s-a intamplat cu ea de a devenit asa dragutza, cica pot s-o mai chem. pana acum l-a vazut de sa numeri pe degetele de la o mana....

deci am tras greu de tot cu bolile, acum stau cu frica in san ca raceste iar la gradinita, e un curent acolo pe jos...

mi-a decedat bateria la laptop, mai merge cate putin si greu asa, sunt in asteptarea noii baterii comandate, numai 8 milioane costa o baterie de laptop. si mai am si un model prost (constat acum) ca nu merge in priza fara baterie, desi majoritatea merg asa. nu, trebuie si cablu si baterie

nenumarate felicitari pentru cei cu olite si wc in folosinta, noi nnu avem inca nicio intentie, in ciuda faptului ca am zis ca incep sa-l pregatesc aratandu-i ca mama sta pe wc, intentionand dupa un acest prim contact, sa-l pun si pe el. tot ce-am reusit sa fac este ca acum striga in gura mare la toata lumea pe care o intalneste ca "mami face kk!"
ce sa zic, asta varsa tot din casa. si inca nu stie sa vorbeasca mare lucru, ce ma fac cand o stii....

alte pozne: deschide frigiderul, in ciuda oprelistii de securitate (a dibuit mecanismul si nu pot sa-l pun mai sus ca n-am unde) si isi scoate diverse alimente pe care nu le mananca, doar si le intinde pe haine si pe gresie. azi l-am prins mancand tacticos dintr-o budinca de ciocolata pe care, dupa ce ca a scos-o din frigi, s-a priceput si s-o desfaca si sa-si ia si linguritza de pe marginea chiuvetei. numai ca nu prea nimereste gura, doar pe langa. l-am intrebat "ce faci, nichita acolo?" apucandu-ma de par ca era un dezastru ciocolatesc prin bucatarie: raspuns: "papa cafea!"
ciocane orice, se urca pe televizor de cand am schimbat comoda si ajunge, scoate oalele si "gateste" respectiv bate cu o lingura in ele si freaca metalul pana se scoala parul din cap, se urca pe orice masa si pe orice scaun in picioare
este stangaci suta la suta, nu apuca nimic niciodata cu dreapta. si pixul si linguritza si jucariile, toate cu stanga.
in orice caz este un poet modern, adica recalcitrant. rasfat cat cprinde, se loveste des cu capul de podea cand nu-i convine, am incercat toate metodele sa-l dezvat, nu vrea sa renunte. si p-orma plange ca-l doare "capuuuuu"
mai iertam belelele facute deoarece este lipicios, te ia in brate, te pupa, se freaca ca motanul de tine, este fte iubaret si hotz.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

quote:

asa suntem noi, miticii astia, cand scapam din lantz mai sus de predeal devoram paine. adevarul este ca aici este ceva ce cu greu iti vine a spune paine, se faramiteaza si nu mai are gust dupa o zi. io cand ma duc la bran aduc paine si pentru prieteni:))) marfa fina asta, ce sa zic.

hm....nu am vrut sa sune jignitor ceea ce am scris eu, dimpotriva, mie imi creste inima cand vad pe cineva manacand cu pofta si chiar mi-a placut faza. Dar replica ta ma face sa ma gandesc sa am jignit pe cineva (de fapt, apelativul "miticii") si daca e asa, scuze!

Mergi la inceput