Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 7
canuta-om-sucit spune:
Hello!!!
De o saptamana sunt cu nasul si gatul in pioneze, nu mai am glas, sunt in buda, cu alte cuvinte.
Dimitrie a avut si el o tentativa de a lua de la mine mirifica boala, insa vad ca pe undeva pe drum s-a razgandit.
Nu facem la olita, wc sau altele, insa anunta ca face si cand ii spun: "hai sa aduc olita" No No No mi se raspunde, asa ca... o mai lasam...
De 3 zile nu mai fumez, sa vad cat ma tine, umblu si eu cu ele in poseta, numai ca eu am o singura tigara in pachet, poate nu am sa o fumez. Nu simt nevoia, chiar nu am chef, dar imi lipseste gestul, al naibii gest...
Am cam terminat cu sesiunea, sper sa o fi terminat ok, nu am toate rezultatele.
Bic, condoleante!
Madau, numai ganduri bune!
Anda, si-a mai dat drumul Nichita, la vorba? Ca noi eram printre codasi, acum Dimitrie sa stii ca vb din ce in ce mai mult si mai clar.
Tania, mult succes cu pensiunea si felicitari ca e plina
Lavi, multa putere de munca, ce figuri au cele mici in cap... Fi atent... " sa ne imbracam mai cu stil"... Hahaha!!!!
corap spune:
mooor, cupiii amandoi bolnavi
anais tusheste de mama focului, nu pot sa-i dau nimic ca scuipa imediat (am incercat si metoda barbara cu tinutul de nas si n-a mers, prefera sa se sufoce decat sa inghita si cu o ultima sfortare sufla afara medicamentul in jet - si acum are si un pui de febra
i-am cumparat deja a treia hainuta pe iarna asta, i-am luat marimea... 2-3 ani, ce-i drept ii e putin lunga la maneci, dar in 2-3 saptamani cred ca o sa-i vina ok
plus a nu-stiu-cata pereche de papuci, i-am gasit o ieftinatura de 78 de lei, era 60% reducere, de la primigi - cu ceva auriu si stasuri (deh, cu stilul asta nu te pui) , deja poarta 21 la pantofi. (epste 2 saptamani probabil 22)
andrei are enterocolita, i-am dus azi dimi proba la laborator, din ce analize ne-a dat dr. una nu se face la budimex, pana ies analizele ma lupt sa-i dau smecta - nu ia nici asta medicamente, i-am dat din 100 de ml de preparat vreo 10 siringi de 5 ml in mai multe reprize, da' deja nu mai merge. noroc ca n-are febra. ceai de menta -nu, saruri de rehidratare -nu, apa nu. l-am pacalit cu ceva suc de mere, nu stiu cat bine i-o face da' trebuia sa-i dau ceva.
SLAVA DOMNULUI CA MANANCA OREZ!
gata, m-am descarcat! va pup, ma duc la oblojit bolnavii. si de data asta n-au luat unu' de la altu' nus'cum ed se imbolnavesc sincron.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Buluci spune:
Ioana , sa va traiasca increstinatul mic, sa aveti parte numai de bucurii de pe urma amindurora!
M-am uitat la poze, sunteti asa de frumosi, ma asteptam ca dupa 9 luni cat am absentat sa-ti mai fi crescut si tie pleata!Stefan are niste oki superbi ca si Maria...mari si expresivi!
Sanatate multa si sa nu dai raceala puilor!
NegaraC, Simon a scos ieri o perla asemantoare cu Elise: Ce a f_tut tata?(tata era in bucatarie isi facea un suc de portocale),Il intreb de partile corpului cap, picioare....si cind ajungem la p... zice imediat in soapta "rusine p".
Facem progrese pe ambele fronturi(romana si araba) ,am invatat "catelus cu paru' cretz", numara in ambele limbi pina la 10,
cuvintele noi le reproduce instant ca un papagal, dar inca stam pe loc la legatul de fraze.Mincam fff bine,avem 15,5 kg si 92 cm.
Problema apasatoare ramine olitza, dar ne-am documentat pe forum si trebuie sa asteptam sa se faca putin mai cald, sa ne inarmam cu chilotzei...sa-l lasam doar asa prin casa si cu mustrarea de rigoare poate poate o sa mearga!Ideea ce am retinut-o dupa DC, este ca odata ce treci la chilotzei sa nu mai revii la pampers(doar noaptea).
Care este jucaria preferata a copiilor vostri , de care inca nu s-au plictisit pina acum?
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
anda77 spune:
corap, muuuuulta sanatate la "pitici" sau voinici mai bine zis
buluci, cat de cald mai astepti sa se mai faca? God, esti in iraq, nu la polul nord...noi asteptam sa se faca mai cald, dar tu? cate grade sunt acolo?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Anda,cind am plecat din Azerbaijan, sotzul mi-a spus acelasi lucru si am dat de pomana o groaza de tzoale groase...dar anul asta sunt toti mirati de schimbarile meteo, cica de 50 de ani nu a nins in Bagdad ( anul asta a nins), iar temperaturile au ajuns la -8 noaptea.(bine nu a durat fff mult frigul..cam 2 saptamini).Acum este o primavara superba, fara ploi si temperaturi de 15-16 grade.
Si cumnata mea zice ca -s paranoica.. exagerez cu frigul.Cred ca au dreptate.O sa merg sa cumpar chilotzei si sper sa avem noroc !
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
felicia74 spune:
Corap asa de repede a crescut Anais? Multa sanatate amandorura!
Buluci "jucaria" preferata a Ilincai sunt cariocile De acestea se satura tare greu.
Si eu zic, ca poti incerca sa renunti la pampers, eu am reusit la inceputul lui decembrie.
Canuta, Ioana77 multa sanatate si voua!
Starea Ilincai e stabila, a mai facut in dupa amiaza aceasta 38,4 dara cedat iar dupa Paracetamol. Sa vedem cum trecem peste noapte.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catutza spune:
salutare!
Felicia , multa sanatate Ilincai sa nu mai faca febra si sa treceti cu bine de noaptea asta
CristinaB , jucaria preferata a Biancai nu pot spune ce e una singura, dar cel mai mult se joaca cu vasele de bucatarie(craticioare, farfurii, tacamuri, cesti) , papusile si lego.Are zile cand se joaca foarte mult numai cu creioanele colorate
Corap , multa sanatate la copii si tie putere ai faci fata la amandoi
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bic spune:
Buluci, nu stiu daca mi-am exprimat public marea bucurie sa te revad pe aici . Ti-am dus dorul.
Am insa o remarca legata de "rusinea cu p".... Parerea mea este ca mesajele negative legate de o organele genitale pot da nastere la probleme la copilul devenit adult peste ani. Fireste, fiecare parinte isi creste copilul dupa normele lui, dar am simtit nevoia sa ma sesizez in legatura cu treaba asta, fara sa intentionez sa te supar.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Bic spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au adresat condoleante si s-au gindit la mine (noi)
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Neatza!
Feli, sanatate multa Ilincai! Doamne ajuta sa fie doar o viroza usoara !
Corap, sanatate infinita si puiutilor tai! Moamaaa, ce a crescut Anais!
Aura, sanatate multa si tie!
Cata, iti multumim de intrebare , Daria e bine! Inca nu a facut complicatii, si sper sa nu faca! Noi am cam petrecut week-end-ul asta - samabata am fost la ziua unei fetite, care a facut 2 ani si s-a distrat Daria de minune, dupa ce in prima faza a stat mai retrasa; iar ieri seara au venit nasii pe la noi si iarasi s-a zbenguit de numa'!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit