***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,
multumesc ca ati avut vreme sa-mi vizionati Bobita.
Din pacate filmele pe care le urc pe picasa sunt prelucrate cu o aplicatie ca sa poata fi micosorate; din cauza asta se vad atat de prost.

AngelaBv, m-ai amuzat cu intrebarea daca Bob e asa tot timpul; raspunsul e: Da, e argint viu all the time.

Pepsi, eu vreau sa-mi iau masina de facut paine, inca nu m-am hotarat daca sa comand pe LR sau sa iau de aici din magazin; tu ai asa ceva sau o incropesti singurica?

Elteka, draga mea, eu sunt pasare de noapte in timpul saptamanii nu reusesc mai devreme de 2 noaptea sa ajung in pat; dar ma trezesc la 9:30 -10:00 ca sa ajung la 11:00 la birou.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ella- super Bobita, cata energie are

Raluca - multumim frumos.Ce scumpa trebuie sa fie Maria ta, abia astept sa o vad. Cum facem ,ne vedem maine?

Kay - sa ne povestesti cum te-ai relaxat.

Motanel - ce multe cadouri frumoase a primit Teodora.

Mica si Liviana - pe langa capsunica, ar merge sa puneti si o ratusca de la DC. Faina ideea ta Liviana.

Ana - multumim frumos, la la hotelul acela am stat, si noi am mai fost o data in 2006 si imediat dupa ce am plecat de acolo l-am conceput pe Dominic.

Cristina - iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa scapi o data de mastita.te pup

Mariac75 - bine ai revenit!Asteptam poze noi.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Mariac75, bine ai venit, ce arici ai, dar grasunica, nu?
Pepsi, LA MULTI ANI SOTULUI SI VOUA.

NA CA NU MAI STIU CINE ZICEA CA ARE PIETRE LA RINICHI (GINA...?)Daca vrei o intreb pe soacra-mea de un remediu naturist, asa a scapat socru-miu dar am auzit ca doaaare cand ies.

Noi...ne dam jos singure din patul mare direct in picioare(binenteles ghidata de mine )si ne ridicam in fundit, stimulata cu jucarii.Dar eu sunt atat de fericita...E un progres.

poze cu ingerasul
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariac75 spune:

Motannel, Mihamora si Teodoral multumim mult de primire. Theodora are acum 7,8 kg si 70 de cm, nu e prea grasunica, poate chiar mai degraba la categoria pana, dar are falcute (saracuta de la atata supt). Acum nu ma mai ingrijorez dar a avut o perioada de cateva in care avea kaki fff lichid iar dr a zis ca nu-i ajunge mancarea.Dar... de cand mai mananca si cate o lingura de mancare solida e mai bine si i-a si in greutate.

Am pus si poze mai noi pentru cine are timp si chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!
la multi ani sarbatoritilor de astazi!

Teodora, pe tine te-am felicitat.mi-a placut faza cu cainele,in casa,cui nu-i convine...... sa se abtina......

Timur,felicitari pentru mersul in 4 labute.aveti rabdare in legatura cu dintisorii, o sa apara si la voi zana dintisor.
da, ar fi posibil, e o idee sa ne incuscrim, dar mai aveti de asteptat, Sara nu are inca doi ani, am citit ca nu e bine sa o dai la imperecheat mai devreme de 2 ani.eeee, si mai aveam un pretendent, pe Raf a lui Lauradi,si el este un exemplar frumos, dar e cam departe, nu stiu cum s-ar putea ei doi intalni, poate prin teleportare.

Angela_bv,Nicole e o frumusete de fata, asa pufosica cum e ea.

Angiuta, felicitari pentru dintisor

Motannel, ce de cadouri ati primit.....

graviduta,andrada, lauradi, pe unde sunteti?

Kay, sa veniti sanatoase, va tinem pumnii

mi se pare mie, sau va pregatiti de petrecere?

noi suntem bolnaviori de marti, am racit, cu multi mucisori, fara febra.folosim batista sugarului de 3 ori pe zi, luam antibiotic, Zinnat, Ventolin, Nurofen pediatric pentru racela si gripa si Ambroxol. acum e mai bine, e spre vindecare dar tuseste urat, se ineaca, incepe sa planga si aproape plang si eu pe langa el , ca nu stiu cum sa-l ajut sa tuseasca mai bine, sa rupa tot si sa inghita.
luni mergem la control sa vedem ce ne mai zice.

va pupam, o zi buna
magda , mama lui tudor catalin
http://community.webshots/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Imi place ideea cu tricourile, dar as prefera o capsuna care sa arate mai natural, ceva gen asa, asa sau asa

Cat despre petrecere, noi saptamana dupa Paste vom fi in Grecia, apoi in Vama Veche, deci daca e de 1 mai nu putem ajunge, dar vom admira poze la intoarcere.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei !!!Sa cresteti mari si frumosi !!!

Motannel ,pune poze draga mea, cit despre comentarii...imi pare rau ca te-ai suparat , mi-e imi place la nebunie Teodora !!!! La fel toti capsuneii de aici, ma bucur pentru toate progresele si tare as vrea sa va cunosc , imi sunteti tare dragi !!!

Magda, multa sanatate piticului, eu as vrea sa pot sa-i iau toata durerea cind e miriita, mai ales acum cu dintisorii, dar nu pot decit s-o tin in brate si s-o iubesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

ckristina, tinem pumnii sa decurga bine operatia

mariac75, bine ai revenit!

Liviana, imi place ideea de imprimare a tricoului. Poate doar un font mai dragalas sa punem.

Ma duc sa plimb piticul, ca a inceput sa-si dea drumul la maini si sa o ia de unul singur prin camera. Si merge de zici ca e beat

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am uitat sa va spun ca am admirat aseara cretulin de Doxinu si albastrui blondut de Vali5

Si azi dimineata am admirat Boby cel voinic de Ella

Mariac75, bine ai venit! Ce fetita frumoasa si ce perisor are

Si am uitat sa zic ca si Manu vrea sa manance/distruga cartile si nu o intereseaza sa ii citesc oricat incerc... Am zis ca o mai las pana incepe sa mai inteleaga

Pentru intalnire - si dupa 22 iunie e ok pentru mine si imi place mult ideea cu tricoul cu capsunica, ne punem noi la acord cu un font/o poza Daca nu se poate inainte de 6 iunie, dupa 22 iunie asta e, dar oricum o fi eu vreau neaparat tricou pentru tzutzulina mea

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ckristina, ai grija de tine, multa sanatate si sper sa se rezolve acum problema ta.

Mariac75 , am vazut si revazut pozele si filmuletele. Papusa ta este SUPERBA !!!

Mergi la inceput