***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 9
Motannel spune:
Mihamora, multumim! M-a incantat mai mult setul din argint ... Teodora are si bratara si lantisor din aur, insa nu i le pun de teama sa nu le rupa ... cum le vede cum le trage (chiar, Domi cum de nu rupe bratara?) ... asa ca acum e pe argint, caci daca rupe sau pierde ceva se poate inocui mai usor (sunt mai ieftine).
Mariac75, Doamne, ce papusa de fetita aveti! E tare dulce si expresiva!
Teodoral, felicitari pentru progrese!
Tudorcatalin, imi pare rau ca sunteti bolnaviori .... insanatosire grabnica!
Kid, si capsunile tale sunt frumoase! Vali5, buna ideea cu fontul! Mi-ar placea ceva "de mana"!
Angelabv, multumesc ... voi posta fotografii si va anunt.
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
petit_ange spune:
Buna fetele!
Sa va povestesc ce spaima am tras acum 2 zile ca a picat Isa de pe masa de infasat pe spate!!! si acum are un cucui la cap pe partea stanga! va dati seama ce spaima mai ales ca a picat de la aproape un metru... Parca imi amintesc ca Mara de Graviduta a patit la fel. M-am intors sa iau niste hainute s-o schimb si numai ce am auzit o bufnitura si am vazut-o pe jos... A plans, apoi s-a linistit si s-a comportat normal, dar am fost cu ea la urgente la chirurgie si apoi la NPI, pare a fi totul in regula, mai trebuie sa mergem peste o luna sa-i faca un encefalograma. Offffff, si acum tot mai sunt speriata sa nu existe urmari... parca te imbatraneste cu 10 ani asa o sperietura. Sper sa fie bine. Are asa o viteza de invartit pe burta , pe spate, merge inapi ca racul... e intr-o continua si permanenta miscare.
Pupici.
petit_ange spune:
Am pus si cateva poze noi cu ariciul meu cucuiat (dar pozele sunt de dinainte de a face cucuiul .
Motannel spune:
Petit_Ange, ti-am vazut aricica-albastrica! Saracuta ... imi pare tare rau de buba facuta!
tudorcatalin spune:
revin cu o intrebare, voi le-ati dat micutilor ceva in mana de rontait? de ex: sticksuri sarati , fara mac, sau o bucata de coaja de paine, sau pufuleti sarati(fara arome sau ciocolata, obisnuiti, nu chips)? eu i-am dat un pic de pufuleti, dar sunt sarati.ei au voie cu sare? ii afecteaza cu ceva?
in iunie vreti sa faceti petrecerea? vrem si noi tricou, pls
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
kid spune:
tudorcatalin Sare nu se da pana la un an din cate stiu eu, pentru ca rinichii nu sunt suficient dezvoltati.
Eu ii dau juniorului sa roada biscuiti speciali pt copii si felii de portocala, dar nu i le las lui pt ca mi-e frica sa nu inghita bucati prea mari si sa se innece, asa ca i le tin eu.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Sobi spune:
fetelor, va rog sa ma ajutati cu o idee! sunt in pana de inspiratie.
voi cu ce fructe combinati iaurtul care-l dati bebelusilor? eu i-l dau combinat cu banane pentru masa de la ora 17; o zi iaurt o zi branzica de casa. dar ma gandesc ca s-o fi saturat si asta mic de iaurt cu banane sau branzica cu mar. exclus varianta cu cereale ca e prea dolofan.
Motannel spune:
Tudorcatalin, exclus sare si zahar pana la un an! Felie de portocala i-am mai dat si eu, dar acum musca si mi-e teama sa nu se inece, asa ca ori i-o tai bucatele mici, ori i-o tin eu! Si feliuta de banana putin zdrobita.
Sobi, eu ii combin branza de vaci cu iaurt! Astazi pentru prima data i-am dat branza cu iaurt si cu mamaliguta subtirica fara sare! A papat binisor!
kay spune:
mai relaxata ca niciodata !
nu.. nici chiar asa...
m-am tuns si chiar imi place. nu mai am nici un fir de par care sa nu fie aprobat de mine ! si asta e bine !
daaar, la masaj, pe care il asteptam cu cela mai mare drag... tipa care-mi facea mie masaj inainte n-avea nici un loc liber, deci m-m reorientat, la clubul unde m-am epilat/tuns... si era o femeie acra rau, care comenta aiurea (ca de ce n-am slabit, ca de ce nu mai alaptez, etc) si care m-a enervat la culme... plus ca era frig acolo... si cand reusisem sa ma relaxez, sa o ifnor cand vorbea, ma trezesc ca ma trage de degetele de la picioare.. da tragea nene ! pana trosneau ! daca nu m-am speriat... ea cica facea reflexoterapie... ma rog. am iesit de acolo enervata si tipa aia mi-a si luat cu 5 ron mai mult. nu ca ar fi vreo suma enorma, da asa, ca idee... si n-a mai primit nimic in plus !
si ma invart prin casa sa vad ce nu mai e la locul lui !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Motannel spune:
Kay, si eu sufar cand o chestie cu care m-am obisnuit nu mai e la fel, fie ca e vreun serviciu (gen epilat, tuns, taxi ...), fie ca e vreun fel de mancare ...
Am postat fotografiile de ianuarie!!! DAca aveti timp si placerea sa le vedeti ... sunt cam multe, dar le mai selectati voi!