***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 7
An@ spune:
Hai ca pana am crosetat eu la mesaj, a aparut si Andrada. Uraaaaa! Multumim pt aprecieri! Ce mai face Antonio? ai pus cea poze noi? filmulete? i-au trecut bubitele?
hai, mai spune-ne ceva sfaturi..tu ce parere ai de olita (ca asta a fost ultimul subiect pe aici)?
Sa nu mai dispari asa mult timp, da? si asta e valabil pt toate fetele, ca ieri m-am plictisit ingrozitoooor!
si ma intorc la treaba. Ma apuc de o prezentare in Powerpoint...acu' e momentul adevarului, sa vad cat m-am ramolit cu sarcina si statul acasa.
mami de Ana (22 mai 2007)- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3efbfa3091b1e8871d70d5" target="_blank">poze
mica0307 spune:
La Multi Ani pentru sarbatoritii de ieri, 7 si azi 8
timur felicitari pentru progrese.
doxinu nici eu nu prea ii citesc povesti ca e gramada pe carti. Vrea doar ea sa citeasca asa ca eu nu mai apuc.
pepsi am vazut pizici cu 2 baieti frumosi . SI ce frumosi erati voi la ceremonia sotului si sotul cu trandafir in piept. Parca era ginerica .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
gabiu spune:
kay ma bucur mult ca ti-e bine Pentru ca ai coborat-o pe Sonia la parter vei vedea acum progrese din ce in ce mai des.Drum bun si reusita maxima
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
poohy spune:
Pepsi, felicitari pentru aniversare
An@, nu stiu daca ii e dor lui Manu... Dar duminica a inceput sa planga cand a auzit vocea lui tati (traiasca ym si microfoanele). Dar mie imi e dor de tati Am rezistat aproape 2 saptamani, chiar tb sa mai stea inca 2 si un pic? Of... Si eu tot de la serviciu pierd vremea pe net Nu stiu de unde sa ma apuc de treaba...
eu nu beau cafea dar beau cu voi un pahar cu apa ;)
Kay, ce bine ca esti fericita Drum bun si numai vesti bune Abia astept petrecerea. Dupa noi oricand pana in 6 iunie e ok ;) In afara de poate o saptamana in aprilie, cand nu se stie cand, daca, unde, s-ar putea sa ma trimita astia cu serviciul pe undeva
Distractie placuta azi! Si eu trebuie sa ma tund, zici ca am o claie de paie in cap, dar mi-e lene...
Ralucami, felicitari pentru progresele micutei si examene Bafta la bursa daca alegi sa o accepti Si eu am dat iama cu cardul in laredoute :D Marks&Spencer l-am sarit ca am vrut haine de primavara-vara pt tzuky, alea din toamna si vara nu ii mai vin :D
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ckristina spune:
fetelor, am vorbit cu dr chirurg;mi a zis sa fiu la spital la orele 18-19 sa ma opereze; sa mi tineti pumnii; sper sa scap si eu ca mi s a luat;am ajuns sa merg la chirurgie mai des decat la cosmetica; maine seara voi fi acasa;mi a dat atata batai de cap mastita asta....
m au apucat emotiile preoperatorii si nu mai stiu care din voi a zis ca are mastita;cum s a rezolvat?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
lbelciug spune:
Kay, bafta multa in Germania! Ce veti face acolo? (scuze ca nu stiu caci n-am urmarit mereu topicul) Daca poti sa ne arati si o poza cu cutiile pt depozitate jucariile ar fi super!
Hehe, Motanel, ce-mi faci? Pentru tricouri ma gandeam sa le comandam pe toate cu acelasi size de la o firma care imprima tricouri (stiu deja una). Am si www.flickr.com/photos/10550092@N08/2249646697/in/set-72157603235562212/" target="_blank">O PROPUNERE PENTRU INSCRIPTIE TRICOURI Bineinteles ca putem adapta cu "capsunica" unde e cazul, respectiv luna nasterii. Sau daca vreti sa fie mai reprezentative pt grupul nostru putem scrie "mai-iunie 2007" la toti.
VA ROG DATI-VA CU PAREREA!
Pepsi, lasa ca-ti amintesti tu!
Mica, acum am vazut ce ai scris. 1 mai pica joi si ma gandeam ca w-eul urmator, adica 2-3 mai ar fi accesibil pt mai multe fete (daca joi e zi libera, probabil multe din fetele care lucreaza isi pot lua liber si vineri).
Ella, super filmuletul cu David. I-am luat si noi lui B acel borcan cu biscuiti si l afel il intoarce pe toate partile. Totusi ce-l mai mult ii place capacul caci e bun de ros!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
poohy spune:
Ckristina, iti tin pumnii Of ca mult ai tras, sper sa se rezolve toate problemele asta seara!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mariac75 spune:
buna mamici de capsunici! Ne reprimiti printre voi? ca am mai avut o tentativa prin mai-iunie, dar dupa ce am nascut nu am intrat o perioada, apoi am intrat doar sa citesc...acum sper sa fiu ceva mai activa. Oricum imi face mare placere sa va citesc si ..nepostand si eu am senzatia ca va spionez, dar cand am nevoie de un sfat, cand am o nelamurire cu privire la pitici intodeauna gasesc un sprijin aici.
Cat despre noi...o crestem pe capsunica numai noi doi, fara nici un fel de ajutor (decat din partea voastra) si imi ocupa 90% din timp, abia apuc sa intru sa cites si sa vad poze de bebei - foarte furmosi toti, sunt niste scumpi, nu nominalizez ca sigur as uita pe cineva. Cu mancarea ..ne descurcam mai greu, papa doar san (dintr-unul singur ca celalalt a secat ) si cand are chef cate o ligura de cereale, fructe la borcanel si iaurt, nu vrea sa se atinga de legume. In schimb bea apa cu placere din canita cu cioc. Nu a vrut suzeta si acum nici nu vrea sa vada biberonul (avem colectie), dar nici eu nu insist deocamdata.
o sa punem si poze recente...dupa ce imi aduc aminte parola
Maria mami de Theodora Andreea (28.06.2007)
poze Theodora 2 luni
Motannel spune:
Angelabv, o lasasem mai usor cu fotografiile, caci m-a deranjat un comentariu la una dintre ele ... Sper totusi sa ma invrednicesc sa mai postez cateva pentru ianuarie ...
Ella, Bobita e un dulce .... ce frumos paseste ... Teodora sta in picioare si paseste singurica tinandu-se de lucruri, dar daca o tin eu de manute se aseaza imediat ... nu vrea sa paseasca!
Timur, noi o sarbatorim in fiecare luna pe Teodora si-i luam daruri, dar cu tort a fost la 1 luna, la 2, la 6, la 8, la 9 si de acum inainte de fiecare data pana la 1 an! Nu stiu de ce nu i-am facut in fiecare luna ...
Elteka, ai dreptate ... si Teodora adoarme singurica afara in carut si daca ne plimbam 2-3 ore doarme in majoritatea timpului! La pranz ... Ce mult seamana puii nostri din acest punct de vedere! Am mai spus cu pozele ... ma comentase rau o idioata ... si de aia m-am oprit, dar completez curand albumul de decembrie si il creez pe cel de ianuarie ... Dar nici tu nu ai foto noi ... si cred ca ne esti datoare cu una cu parintii printului Elias!!! Te rugaaaammmm!!!!!
Ralucami, felicitari pentru examene si pentru sansa de bursa! Eu zic sa nu o refuzi ... vi studia la tine acasa, in Japonia, nu? Macar incearca! Bafta! Felicitari Mariei pentru progresele facute!!!
Pepsi, Chiquitita, Mica, multumim de urari!
Kay, ce fetita cuminte ai tu!!!
Mica, scuze, dar indraznesc sa insist ... mi-ar placea sa stabilim petrecerea dupa ce si ultimul capshunel ar implini un an! Poate sunt nitel egoista si-mi cer scuze pentru asta, dar atunci voi fi cu mintea la petrecerea Teodorei de un anisor ... Ce parere aveti?
Ckristina, multa sanatate ... iti tin pumnii!
Ibelciug, mie imi place ideea ta ... capsunica e super! Tricourile ar trebui sa fie albe, nu?
Mariac75, bine ai revenit! Theodora era tare scumpa la 2 luni! Abia astept sa o vad in foto recente!
An@, si Teodorei ii place sa scartzaie! P orice ... carti, baxul de Pampers, frigider ... e asa de scumpa ... mi-o imaginez si pe albastrica ta dulce!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)