***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Plecam maaarti !!!!

i-am luat Soniei niste cutii de depozitare a jucariilor, cu 100 mii alea mari si 50 mii alea mai mici !!! sunt foarte mandra de ele ca sunt colorate si vesele si in sfarsit nu ma mai inghiontesc prina pat diferite zdranganele

deci plecam MAAAARTIII !!!!

Am inceput campania in presa impotriva clinicilor si "renumitului"(cine stie cunoaste) o sa sara totul in aer curand, va anunt !

plecaaaam maaartiii !!!

asa ca sunt foarte vesela, am rezervat bilete si dat fiind ca n-am bani, nu le-am platit inca, dar le platesc luni si ma apuc sa sortez hainele, pe zile, temperaturi si tinute ! doar n-oi lasa fata sa ii faca diureticul de seara fara sa aiba tinuta de gala, nu?

mai vroiam sa zic ceva... da ! sunt foarte fericita si plecam marti !

multumesc fetelor de sfaturi, totul merge muuult mai bine (asa ca sunt fericita) multumesc mult de tot, muuuult, mult, mult de tot GABIU !

si in caz ca nu ati retinut, PLECAAAM MAAARTIII !!!

ma duc sa mesteresc la pat, sa ii cobor salteaua, ca nu se mai poate. din cand in cand mai apare un cap peste margine, si e tare aiurea ca ea are patul acoperit inauntru toatal, ca e mereu cu picioarele printre gratii... si se vede o creasta de bebe, pe urma niste ochi si un nas... o cobor la rez de chausseure, sa vada si ea cum e !

mult si ma duc sa topai prin casa !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana sa aveti drum bun! o sa ma rog din tot sufletul meu de mama sa va fie bine; sa stii ca mi am anuntat sotul ca pe 6.06.2008 fac rezervare pe masina;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

kay: Felicitari si va tinem pumnii! Sa ne tineti la curent!

Nu cred ca fetitele sunt mai lenese, eu chiar auzim contrariul! Dar fiecare bebe cu ritmul lui. Eu imi fac griji ca al meu e cam pitic (la 7 luni 69 cm) sper sa nu-l duc la circ cand o fi mare.

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Oana,felicitari. ce se vede bucuria in scrisul tau. Doamne ajuta

poze cu ingerasul
nasterea unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Vali - ce cavaler mare si frumos ai, ce frumos sta el in picioare.

Liviana - multumim frumos

Doxinu - e un scump Stefan .

Angiuta - felicitari pentru dintisor

Timur - felicitari pentru mersul in patru

Angela - am vazut poze cu mica ta printesa, e tare dulce si ea a crescut.

Kay - Va doresc mult succes si drum bun. De unde ai luat cutiile? Si eu vreau, dar am gasit doar la carrefour cu 700 de mii, am vazut ca avea si Pepsi.

Laura - ce ai facut la examene?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

I-am coborat salteaua... nu-mi place deloc !!!

1. nu ajung sa o pup
2. ma doare spatele cand ma aplec sa o iau.
3. nu imi place ! deloc !

I goes to sleep, ca nu mai poate !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

mihamora, de la IKEA cand veniti ;la ziua Soniei, treci pe la IKEA. sau daca vrei neaparat, cand ma ami duc eu iti iau si le trimit prin posta ! ca nu e greu, iar posta e vis-a-vis. sa-mi zici !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumos Kay,o sa vedem cum facem. Va pup, somn usor!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Multumim mult pentru urari: Venus (cine s-a ascuns?), Doxinu, Ninutza, Mihamora, Timur!

Multa sanatate si bucurii sarbatoritilor de astazi!!!

LA MULTI ANI SCUMPA SI IUBITA SI NEPRETUITA NOASTRA TEODORA!!!! MAMI SI TATI TE ADORA!!!

Kay, sa va intoarceti cu bine! Sosonica! Doamne, ce frumos papa ea singura! Si ce frumos vorbeste!!!

Doxinu, si Teodora papa cartile. Pot sa-i spun "soarece de biblioteca"? Nu cred! Sper totusi ca mai tarziu va intelege sa le citeasc si sa le pastreze!

Pepsi, ma bucur mult ca piciorul tau nu e asa de grav pe cat te-ai temut! Sper ca si auzul sa fie ok! Despre minunatiile tale de baietei ce sa mai zic ...

An@, sigur ca ne face mare placere sa cunoastem o asa capshunica minunata! Ce ochi superbi are!!!! Cu cine sta cand mergi tu la serviciu?

Vali5, ce mare pare minunea ta de baiat! Probabil freza il "maturizeaza"! E tare scump! Despre tunsul chel ... si eu o voi tunde pe tzushca mea, dar la iarna ca atunci poarta caciulite. Cica e bine ca macar o data sa fie tunsi 0 ca le creste parul mai des (eu nu cred, dar ...).

Mica, draguta ideea cu petrecerea. Ar fi bine sa fie dupa ce si ultimul capshunel implineste un anisor, nu?

Ibelciug, si ideea ta cu tricourile e super! Ar trebui sa fie toate la fel, nu? In acest caz ... sa se ocupe o singura persoana (tu, caci ai avut ideea asta minunata) de aceasta chestie, iar restul de mamici sa trimita banii.

Vas, Teodora are o adevarat pasiune sa bage degetelul in gaurele de orice tip ... prize, in jucarii, yale etc.... asa ca la noi prizele sunt de multa vreme obturate! Am gasit niste dopuri care acopera perfect!

Timur, felicitari pentru "catel"!

Angiuta, felicitari pentru dintisor!

Doxinu, indata-indata ai si tu un "catzelus" prin casa! E tare scump!

Angelabv, nu ai pus foto degeaba ... eu le-am admirat, insa poate am uitat sa-ti spun! Grasulia ta e tare dulce ... am vazut ca e si soferita, iar cu rochita verde e chiar printesa ... si ce frumos bea ea din cana cu cioc ... nu stiu cum sa o invat si pe Teodora ... cana cu supapa este jucarie pentru ea ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput