***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am uitat sa ne laudam ... Teodora a primit: de la mami si tati tort de ciocolata (pe care l-am mancat noi, slabutii!), o casa cu niste forme geometrice de la Clementoni (avand acelasi principiu ca butoiul ala de la Fisher Price cu biscuitii), o rochita-sarafan din reiat rosu cu floricele brodate si o bluzita alba, 2 pantaloni de stat in casa; de la o familie de nasi: o pijamaluta vesela, verde cu portocaliu, cu un mutzunache pe bluzita, un tricou cu maneci lungi cu dungulite roz si lila si o jucarie-zdranganica-pisica tare haioasa; de la bunica (mama mea) o jucarie muzicala (pian), un bebe baietel cu ochii albastri, chelios si vorbaret (zice mama, tata, rade si plange daca e apasat pe burtica) si o bratara din argint cu o placuta pe care i-am gravat deja numele; de la bunicul (tatal meu) un bax de pampers si o cutie cu lapte; de la alta familie de nasi: lantisor din argint (modelul bratarii ... au furat ideea bunicii) cu un pandantiv cu o pietricica alba patrata. Asa ne laudam la 9 luni!!!
Ceilalti bunici nu sunt atenti deloc, iar ceilalti nasi cred ca ne-au uitat!!! Macar un telefon ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Motannel, stiu ca va uitati la poze.. si eu ma uit sa vad daca sunt poze noi, nu am vazut la tine...Cit despre canita, sa nu-ti inchipui ca bea foarte bine, o ajut eu, apoi se joaca cu canita. Eu sper sa se obisnuiasca sa bea, dar in timp. La 6 luni am vrut sa-i bag biberon, pentru apa- eu inca alaptez- dar doctorita mi-a zis sa-i bag direct canita, chiar daca se va uda,sau se va juca cu ea, in timp se va obisnui. Asteptam poze noi cu Teodora...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ana,

la apel! multumesc ca ai intrebat de mine.

pun si eu un filmulet cu Bob care se lupta cu oala magica:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/FilmuleteBoby/photo#5164358220744890306

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Multumim pt felicitarile pt "catel"!

Motanel: OOOO, ce de cadouri! Norocoasa printesa voastra!

Intrebare: incaltamintea piticutilor vostri are talonete? Noua ne-a zis madam dr ca cea mai buna este cea cu talonete.

De unde pot sa-i iau si eu incaltaminte cat de cat de calitate? Ca pe la magazine am vazut numai chinezisme de calitate mai mult decat indoielnica.

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella
Nici tu nu dormi???

Vazut filmulete cu Bobitza, a crescut baiatul tau!!! Pai ridica oala aia de parca e de puf! Si cum merge el de-a busilea si se aseaza in fund, bravo

Vali
M-am uitat si la Andreiutzul tau, e baiat mare si frumos . Cum a facut el buba??

Angi
Pupam una printesa durdulica si scumpa (eu ma uit la poze, numai ca nu prea apuc sa scriu!) Eu l-am trecut pe conopida, ii place tare (ce de altfel brocoli si dovlecel). Zice doctorita ca se invata cu cana? Ca eu tot ii dau de vreo luna, si tot gargara face cu apa, o scuipa afara si mai mult rontaie plasticul, nu bea...

An@
Ce papusa ai! . Seamana cu tine!

Motannel
Sa stii ca eu nu ma stresez cu dormitul asta. Mie imi place ca adoarme la san Al meu mai adoarme si afara. daca nu sunt eu sa-l culc la orele lui (si e mancat, schimbat) il pui in carucior si in zece minute pica. Apoi il las afara, doarme mai bine, cateodata si 3 ore (asta numai la somnul de pranz, ca noaptea mi-eteama sa nu-l fure )

Ninutza
Fiindca merge asa de bine cu adormitul la aer, sotulache l-ar tine non-stop afara La culcatul de seara (care la noi e miezul noptii, 1, 2...) nu-l las sa-l scoata, ne dau astia la ziar...

Pepsica
Bravo ca nu ai menisc! Ti-am vazut baitul frumos si umblaret, e frumos tare! Si pozele cu cei doi frati sunt totale! Am vazut ca si david are pielea stravezie de i se vad vinisoare pe pleoape, ca Elias. Astea trec?

Vas
Vreo veste de la Pauly?

Madi
Ai reusit sa introduci mai mult lapte? Ce mai face Ana-Dulcissima?

Didi
Nuuuuuu, nu il suspectez, Doamne ajuta ca pana acum n-am avut reactii la nimic. Intrebam doar, ca mie mi-a intrat in cap de la doctorita mea ca daca ii dau san sa nu il zapacesc cu formula (desi aici doar cerealele cu lapte au vitamine...). Al tau ia biberon? De care? desi nu mai e pe piata nici unul pe care sa nu-l fi incercat...

Doxinu
Eu nu i-am citit povesti in burtica, dar acum ii citesc o gramada, si le soarbe. Daca il prind, ii fac un filmulete. Are deja vreo 30 de carti (are si carti de mestecat, si altele groase pe caret le rasfoieste el, ltele interactive cu care se joaca, dar cu astealalte n-am avut probleme sa le rupa). I le citesc in pat si in general cand il pun sa adoarma, dar ii mai citesc si peste zi. Cand nu mai are chef, se apuca sa impinga de carte, sa dam pagini. Atunci ne uitam doar la poze. Daca mai vrea sa citesc si eu am inchis cartea, incepe sa planga...Dar nu-ti fa probleme, e timp si pentru asta, pana cand citesc singuri (poate pana pe la vreo 8-9-10 ani) o sa tot vrea sa le citim...

Ma duc sa vad daca a pus Motannel poze.

Sa visati frumos!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ella, am vazut filmuletul, cu NIcole care a fost tare incintata de puiul tau ! E plin de energie,apropo, filmuletul e facut ziua, sau seara...sau asa e toata ziua ?

Elteka, cu canita si Nicole isi freaca gingiuta, dar cind ii este sete trage sanatos. Inca alaptez asa ca nu cred ca ii este prea sete- de apa -ii dau mai mult dupa masa de prinz, mai ales dupa carnita.

Cum e remediul de dinti dat de doctorita, l-ai incercat sau nu a fost cazul ?

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Ella: tare haios pustiul vostru!

Mergi la inceput

Pepsica: Ce baieti frumosi ai!!!! Sa mai faceti unul ca va pricepeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetelor!

Acum 1h jumatate am ajuns in Iasi, sunt RUPTA de oboseala, dar imi fac o cafea mare si tare si ma apuc de invatat. Astazi am avut ultimul examen ( si cel mai greu dintre toate, a fost cosmar!!), dar tot astazi , mi-a zis profesoara de japo ca ma inscrie la o bursa de studii si in martie, pe 7, se tine examenul la ambasada Jp. Mi-a cam cazut fatza, ca nu ma asteptam, mai ales ca e una din bursele destul de misto ( e data de guvernul jp si acopera integral toate cheltuielile, plus ca iti ofera si sansa sa iti alegi facultatea si prefectura in care vrei sa studiezi). Nu stiu cum sa procedez si mi-e si cam oarecum sa refuz pt ca ma gandesc ca o sa se supere profa. Recunosc ca mi-as dori bursa asta, dar acum e destul de complicat. Plus ca e ENORM de mult de invatat si nu am timp sa ma pregatesc. ( ma pregatesc sa preiau stafeta de la maica-mea si cand o am pe Maria acasa nu pot sa fac NIMIC!) Sunt cam 50%-50%. O sa discut si cu sotul meu si o sa vad exact daca ma duc ori ba.

In alta ordine de idei: Maria spune "tata". Si "baba" - cu adresa directa la frate-meu. ( noi de la inceput l-am strigat pe frate-meu asa : " Baba vino sa ne jucam!/ Baba unde esti? ") Si mai nou a invatat sa pufaie si sa se strambe cand face kaki. Adica face o fatza dezgustata si scoate niste sunete de genul "piuffff" ( cu "traducerea"= vai ce miros naspa!!). Sta mult in picioruse, sprijinita de ceva, se aseaza singura in fundulet si "cutreiera" casa maica-mii de la un capat la celalalt ( are mama un hol de vreo 10-15 m si zilnic Maria il masoara dintr-un colt in altul de cateva ori). Nu stiu exact cate kg are si nici cm, dar o sa incerc sa o masor zilele urmatoare. Dar e destul de plinuta, s-a rotunjit la obrajori si i-au ramas mici o gramada de hainute . ( de-asta mami a vandalizat cardul si a dat "atacul" si la Marks&Spencer si a facut si o comanda "micuta" pe LR).

Am vazut poze cu puiuti de Doxinu, de Vali, de An@, de Pepsi,de Angelabv si filmuletul cu Bobitza a Ellei si piticutul somnoros de Mihamora. Aveti niste copii SUPERBI si se vede ca sunt si tare fericiti!

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor! Sunt tare obosita si chiar nu vreau sa nominalizez pe nimeni ca sigur as avea niste omisiuni si nu ar fi frumos din partea mea!

Pupam mamicile si capsuneii dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Arcadia, pentru Calin Silviu Gabriel

Angiuta, pentru Vlad Lukas

Chiquitita, pentru Livia

andrusca27, pentru Vlad

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput