Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Atunci ramane pe marti. Sabina, ii dai tu un telefon lu' tanti ca sa o intrebi daca incapem si daca ne primeste? Si poate ne face o rezervare ca sa fim linistite.
Nana, sunt alaturi de voi, ma rog sa fie totul bine in sfarsit.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Marta, daca ne vedem marti e perfect, tare vreau sa te rog ceva, e f important pt linistea sufleteasca a lui hubby
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
slippers76 spune:
Marti pot si eu, dar cu piticu'. De fapt in orice zi, dar cu piticu'.
Uof! Hai compatimiti-ma si pe mine un pic. A venit Mihai acasa mai devreme si e cobza de gripat. Ce ma fac cu el?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Uof! Hai compatimiti-ma si pe mine un pic. A venit Mihai acasa mai devreme si e cobza de gripat. Ce ma fac cu el?
Il izolezi in alta camera si ii dai si o masca pt fatza. Nasol, nasol, scapi de una dai de alta.
Blogul lui Stefan
cecilia L spune:
Gata s-a stabilit intalneala, marti si eu tot cu Cristi.
Asa ca Sabina daca vb cu tanti sa-i spui la dublu...hihi....unde a ramas sa ne vedem? am pierdut firul....vb lui Sim, neuronul inca gravid...am retinut ceva de Batistei, e corect?
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
luy spune:
Anaaaa, te rog eu mult sa-l iei si pe Vladutz cu tine, cum sa vii fara el ?
Auzi, sotulache al tau cred ca s-a simtit asa, nedreptatit, adica voi ati fost bolnaviori, el de ce sa nu fie ? Eiiii, fac si eu haz de necaz... Uf, asta iti mai lipsea...
Eu zic sa-i faci urmatoarea propunere: zilele astea sa joace rolul lui Zorro , isi pune o masca de-aia de la farmacie, se spala de un milion de ori pe maini si incearca sa fie zgarcit, sa pastreze numai pt el raceala. Baga-i pe gat niste hapuri, ceva, daca il ajuta.
Pupam mamica necajita !
A, si Maria cica-l pupa pe Vladutz
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Si venim si noi la intalneala, of course !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Ana, cum sa il lasi pe Vladutz? Pai de cand vreau si eu sa va cunosc!
Blogul lui Stefan
slippers76 spune:
Luy, pai cam asta spuneam, ca n-am cum sa vin fara Vlad. Asa ca... Cred ca ai dreptate cu husbandu' era gelos pe noi... E, acu o sa ii iasa pe nas si lui, cum ne-a iesit si noua. L-am trimis sa zaca in cada deocamdata. Dupa aia il inchid in dormitor. Era previzibil, ca de saptamana trecuta imi spunea cum au cazut ai lui la servici, pe rand, ca mustele.