Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
Ei, dar nu vi se pare ca-i lipseste ceva concertului de azi ? Pt cine n-a remarcat, va zic eu : orchestra lui Gheo beneficiaza azi de participarea extraordinara a sopranei diwana
Sa fii fericita, sanatoasa, iubita, iar piticul Rares sa-ti aduca numai bucurii !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Luy...m-ai terminat! de data asta te-ai intrecut pe tine!!
rad si-mi da si-o lacrima de cat de dulce poti fi!!
Andreea11, google si tu tu wrap.
gresesti cu rasfatul si toate celelalte consideratii.
s-a stabilit stiintific ca acei copii care sut luati in brate, iubiti, dragaliti etc etc, vor deveni adulti mai independeti.
daca bb al tau e mai linistit si sta singurel in patut(si Gh sta de multe ori) atunci f bine.
Dar sunt copiii care vor in brate, si au nevoie de atsa, sunt mai sensibili, sofia mea a fost asa.
mai reconsidera putin...pt ca greseti cu ceea ce ai afirmat.
(scuzati ca sunt cam directa, da e pe bani, n-am timp de fraze prea frumoase cu zapp-ul asta, mama lui )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Sabinescu, ia zi cand esti disponibila sapt viitoare?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
luy spune:
Sabinutzo, sa nu ma bati pt ce instrumente i-am bagat ( pe gat ) lui Gheo in orchestra !
luy spune:
andreea11, uite aici wrapul, cu una din pozitiile de tinut bebelusul: http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=4
prisi spune:
buna si de la noi
multumim tuturor pentru urari
La multi ani!Diwana
Gheo de Sabina
Raisa de Si_Bv,
Eliza de Ramonaiani
Rares de Pinacolada
Raisa de Mada Ele07
Vlad Constantin de Ancasilv
Ana Iasmine de Pico
Roxuleo Sangria, un vin fiert....
suna bine meniul de restaurant, vreau si eu , daca nu sapt asta, pe marti ce ziceti ca de miercuri nu pot eu, iar luni nu poate cuscra
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ramonaiani spune:
Multumesc frumos de urari Celia.
Luy esti o scumpica, multumim frumos de urari .
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Mie imi convine marti.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
e super ok marti!
eu pot sa zicem si miercuri, dar vin si cu Sofia.
joi e exclus cu Sofia, ca are lectie de pian.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxali spune:
Parca doarmeam pe mine pana sa incep munca...chiar daca ma doare sufletul ca o las acasa, chiar ma bufneste plansul cand o vad...sant mult mai activa si parca mi-am mai incarcat bateriile...devenisem un pic casnica si fffobsedata de curatenie.
Bebelina mananca , doarme e linistita...normal daca am lasat-o pe maini bune.
Andreea 11 are dreptate Sabina...si al meu baietoi era ffffffagitat +a patimit enorm din cauza colicilor, adormea tarziu putin si ziua era si mai si...ploua ,ningea, soare noi eram afara sa-l calmam si sa reuseasca sa adoarma...cred ca o luam razna daca nu era mama cu mine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze