Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Andreea,condoleante pentru bunica.
Ai gria de tine si incearca sa-ti schimbi starea caci Miruna are nevoie de mamica in forma maxima.Yaia, Carpatina , Roxana si alte mamici ti-au dat sfaturi bune de urmat.

Afibebe, bafta la examene.
Ramona, drum bun si sedere placuta in Ro.
Andreeaiosif, sa fie fericit David de asa parinti , numai bine vreti pentru el,si apoi esti alintata indirect prin David , caci doar cine-i mamica lui?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreeaiosif, exact asa simt si eu uneori, ca vreau doar sa zac fara sa fac nimic. Dar sunt sigura ca atunci cand as avea ocazia as avea impresia sa lipseste ceva. Cum a fost acum cand am venit de la munte numai cu Andrei, imi lipseau tipetele si dezordinea Alexandrei.

Isabeluta, nu mi s-a parut deloc repros, cred ca am fost mai aiurita cand am scris. Oricum nu ma refeream la tine, ci in general, era un fel generic de a imi exprima temerea ca lumea sa ramana cu impresia gresita ca imi pasa de orice altceva in afara de copii. Insa tocmai pentru ca la Alex m-am focusat 99,99% pe ea si nu cred ca fost ok din multe puncte de vedere, acum incerc sa fiu un pic mai echilibrata si sa las macar un 10% pentru altele. Cat despre voi, un copil e o schimbare pentru o relatie. Una majora. Mie mi s-a parut ca al2lea copil nu a avut impactul primului, atunci e socul mare. La al2lea le iei de bune, deja esti obisnuit sa nu mai poti trai fara primul. Adaptarea tine mai degraba de acomodarea copiilor unul cu altul si de organizarea timpului, dar nu e socul de la inceput.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Offfffffff........ maine nu il opereaza pana la urma, ii face biopsie.
A inteles gresit poate din dorinta de a scapa mai repede.
Multumesc oricum pentru sustinere, am mare nevoie fiindca trec de la o stare la alta ca un depresiv. Sper sa nu ma apuce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, draga mea, in primul rand iti multumim ca ti-ai facut timp sa ne scrii Ne gandim mereu la voi, ne rugam pentru sanatatea lui Andrei si putere pentru voi, parintii lui, si asteptam cu infrigurare vestea cea buna "Andrei se reface si curand va fi perfect sanatos"
Suntem cu tot sufletul alaturi de voi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

GEMA fi tare ,doar asa il poti ajuta pe tatal tau ,tinem pumnii ca operatia sa fie o reusita,in alta ordine de idei, ti-am vazut printesa ,e o scumpa ,ce gropita are ea in obrajori si ce de par are

Mergi la inceput

fata mea e tare suparata ,asta e a treia zi de cand sta asa :
http://good-times.webshots.com/album/562381945AIoQnJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna fetele!
Nu am mai intrat si am incercat sa va citesc pe sarite,
Eu l-am invatat pe al meu mai mult singurel. Nu pot sa fac si toata treaba si sa stau cu el in brate. Dc plange ma duc vorbesc cu el, verific daca e schimbat, mancat, incerc sa-i distrag nitel atentia, ii dau o jucarioara si gata. Cunosc femei care sunt legate de copil, nu pot sa faca nimik, dorm cu copilul, nu fac nimik in casa ca stau cu copilul, nu se pot duce nicaieri ca puiul e antisocial si nu as vrea sa ajung si eu asa. Nu sunt de acord ca rasfatul vine dupa 6 luni cum am citit, eu cred ca rasfatul e din prima zi. Ma gandesc ca e totusi un viitor baiat care nu trebuie sa alerge la mine pentru a-i rezolva problemele sau sa fie dupa fusta mea tot timpul. Poate ca aruncati cu pietre in mine insa eu asa cred ca trebuie sa ma port cu el. Consider ca poate simti afectiune si stand langa mine si jucandu-ne nu neaparat pe mine.
Si eu ma simt uneori usor depasita de probleme si ca relatia mea e parca ceva de mult, insa incerc sa mentin o anumita armonie si sa mai aflu si ceva despre sotul meu gen: cum iti merge? ce ai mai facut? ce ti-ar mai place? sa nu ma trezesc singura in doi sau singura in 3!!!

Nana Multa sanatate!!!!
Rox Eu apa i-o dau in bibe, cam 15 ml.

Fetele sa nu mor proasta CE E UN WRAP??????

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

cred ca de la gingiute ,alt motiv nu cred sa aiba ,ea de obicei este tare vesela ,gangureste ,acum nimic ,sta asa bleguta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

do-re-mi...do-re-mi...La-multi-ani...La-multi-ani...do-re-mi...
Ciulitzi bine urechile si ascultati ce frumos canta orchestra sarbatoritilor de azi, condusa cu maiestrie de
vestitul dirijor Gheo de Sabina
Cu siguranta o veti remarca la pian pe
pufoasa Mirunica de prisi
O va acompania la vioara
printzesa cu buburuze in urechi Raisa de si bv
Va mangaia lin corzile harpei
ochioasa bruneta Eliza de ramonaiani
iar la flaut va interpreta
dulcetzica Ana Iasmine de pico
Nu putea lipsi trompeta, la care se descurca de minune
voinicul papanash Rares Stefan de Pinacolada
Violoncelul ii revine
papanashului Stefan de Mariadia
iar clarinetul
papanashului Vlad Constantin de ancasilv

Sa traiti, sa infloriti, ca un mar, ca un par, ca un fir de trandafir...
Sa va fie viata un cantec lin si frumos, cu acorduri armonioase !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Diwana

Vad ca s-au discutat subiecte fierbinti azi - cum e cu barza, cu tinutul in brate, cu sotii. Bravos, natiune!

Noi am fost in vizita azi, o sa vedeti pozele mai tarziu .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Pentru vizualizarea blogului exista o invitatie pe mailul comun
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput