Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Celia, pai o ora cu avionul pana la tine as face mai putin decat fac eu de acasa pana in centru. Dar cam scump.

Maria, eu zic ca fata nu pare suparata ci rugatoare. Ceva vrea ea. O fi cumva omleta?

Andreea11, daca primesti pietre sa trimiti si la mine ca si eu fac la fel. Nu il las sa planga dar nici sa il tin tot timpul in brate nu as putea. Oricum al meu are 9 kile fratica.

Marti imi convine si mie intalneala. Cine vine asadar? Cuscra Prisi nu?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, are dreptate Rox, fata ta vrea ceva, e tare rugatoare privirea ei. Oare vrea si ea la intalnire?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, ce sa zic...il trimiti inapoi la serviciu. Glumeam, eu zic ca daca il tii cat mai departe de Vladutz va fi ok. Numai sa nu mai iei si tu din nou. Multa sanatate.

De ce intrebati de bebelusi la intalnire? Initial intalneala era ptr noi singurele? Parca era cu pitacii. Eu nu am cu cine sa il las, asa ca il iau oricum.

Eu am dormit la pranz azi, incredibil. Nu am mai apucat sa ma odihnesc la pranz de dupa sarbatori pana acum. Pfii, belfereala. Andrei mananca nene, a papat azi un borcanel de la Humana de 190 gr. Initial a simtit alt gust si parea sa nu fie incantat. In plus avea consistenta mai solida decat Hipp. Ei ash, a hapait tot. Mai voia si bibe dar pana la urma l-am pacalit si l-am culcat fara sa mai bea bibe.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna....
ne bagam si noi la intalnire!!!!!!!nu stiu daca sa vin cu eliza sau nu..ma mai gandesc...
of, de 2 zile nu mai doarme deloc peste zi....hmmm..mi se pare un pic cam devreme pentru asta, desi e vesela si vioaie, nu pare sa aiba vre-o problema.
va pup. am musafiri. vb mai pe seara.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

breee, io de la busteni sa fac aranjamentele?
c'mon

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Sabina

breee, io de la busteni sa fac aranjamentele?
c'mon

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Pai ii dai un telefon sa vezi ce zice, o iei prin invaluire si ii explici despre ce e vorba. Sa nu se sperie femeia.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Melania bine ai venit
Ana la ora asta cred ca e gata PAG-ul, relaxare placuta
Nanamulta sanatate micutului Andrei, asteptam numai vesti bune

vazut dirijor de Sabina, zambaret de papanash, albastrea de Andrea,ochioasa de Gema

mai am 10 pagini si va ajung din urma

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Multumim inca o data pentru urari! sunteti atat de dragute!
Luy, esti minunata! Sa stii ca zilnic citesc urarile tale, sa vad cum mai stai cu inspiratia, iar astazi ai fost incredibil de dulce! ai pus-o tu pe Raisa la vioara, sa faca gusha, dar cum as putea sa ma supar?

Isabeluta, multumim pt urarea-compliment, genele lungi sunt de la tati.

Sabina, cat de bine le spui tu! Si Raisa mea este unul dintre acei copii speciali. Noi chiar socializam si mergem cu ea peste tot, dar cu toate astea plange daca o las la persoane straine si eu dispar din peisaj. De aceea cred ca nici nu ma voi putea intoarce la serviciu in aprilie, asa cum vroiam. Cand ramane doar cu bunica incepe sa planga, pai cum sa am inima s-o las asa? Mai ales ca plansul asta, daca nu intervin rapid, devine urlat cu sughituri si apoi abia o mai linistesc. Asa facea si Sofia? Daca da, cand a inceput sa se imprieteneasca si cu altii? Nu stiu ce sa anunt la munca: ma intorc, mai stau acasa, daca mai stau: cat mai stau? ooofff! Mentionez ca nu ma intorc din considerente financiare, ci pur si simplu... nu stiu ce sa fac!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata sunt si eu la zi

Ana multa sanatate sotului , era prea frumos sa se termine problemele la voi

Maria cine a necajit fata?

fetele, eu vin la intalneala cu Miru, altfel nu se poate, dar nu cred ca a fost vorba sa venim fara rucsaci

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Multumesc Roxana! In ceea ce priveste plansul daca nu o iau in brate, crede-ma ca fata mea nu are notiunea de plans putin.....Am incercat si sa o las sa planga, eram curioasa cat plange fara sa o iau in brate...degeaba, pot sa vb cu ea sa ma stramb in toate felurile...plange pana se ineaca, mai mult de 2-3 minute nu am rezistat...
andreeaiosif mi-ai mai dat o speranta... acum astept si eu nerabdatoare sa treaca perioada asta si sper sa fie numai o perioada..
Celia, multumesc!
Gema, multa sanatate tatalui si sa-ti traiasca frumusetea de printesa!
Ana, multa sanatate sotului si sa nu se transmita.
Nana, am citit povestea ta, suntem alaturi de tine. si asteptam vesti bune. Ne rugam pentru Andrei!

Cat despre noi, fata se miorlaie in brate la tati (precizez ca daca se aseaza tati jos e jale mare, asa ca danseaza cu ea prin camera), iar eu ma relaxez cu o ciorba de perisoare si o lasagna.

Edit: nu sa le mananc, deocamdata le fac

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput