Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

IUNITA, de unde sunt torturile? Si cu ce era cel vernil inauntru? Este bun? Pai si noi mai avem putin pana la 1 an si as vrea sa ii luam din mot. La restaurant nu putem merge pentru ca al meu nu sta intr-un loc. Ce fac cu el? Unde il tin? Asa ca fac acasa.
LORADIN, nu mi-a venit comanda si deja am implinit 3 saptamani. Comanda mea era destul de mare ca aveam si hainute pentru surorile mele si pentru o prietena si mai multe jucarii. La cine a mai venit asa greu?

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

Ma bucur ca se reface gasca incet. Bine ati revenit Aliona si Zadi, poate va mai urmeaza si alte mamici care nu au intrat de muuuuuuuulta vreme.

Roxana sa nu il mai subapreciezi pe Rares, da? El face eforturi supraomenesti sa te convinga ca e baiat mare.

Aliona ce schimbata e Ilincuta de cand nu am mai vazut-o. Si are par lungut.

Iunia da ce a patzit si bona asta? Imi pare rau...sau imi pare cum iti pare tie ca nu cunosc situatia.

Pupici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari Rares!
Roxi e bine sa te vaiti ca al tau nu face nimic ca uite cum o ia la fuga!

Tin pumnii toata ziua Ama

Riloasa daca te uiti cu atentie o sa vezi ca pe site scrie de unde sunt si cum se comanda. Ai un numar de telefon la care poti suna pentru detalii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata stup!
Haideti la o cafea mare!
Zadi ma bucur foarte mult ca ia revenit.Trebuie sa remarc ca Ian mananca foarte bine.Noi din cauza dintilor avem mereu probleme cu papa, mai precis refuza legumele si uneori si carnea.Deci avem 4 mese si sunt zile in care numai 3, din care 2 de lapte, cam 250 ml la o masa.
Pentru imunizare am dat si eu picaturi de lamaie sau chiar vitamina C natural,a fost ok pana acum, dar noi nu prea l-am expus, deci in momentul cand va fi in contact cu virusii eu zic ca va trebui mai mult decat asta.
Amma, Aliona multa sanatate!
Lauramar, subsciu la ce zicea Eliane, e prea mare febra ca sa fie numai de la dinti, multa sanatate!
Bravooo Rares!
Riloasa daca te ajuta cu ceva eu astept colet din 9.01, asa ca...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Felicitari Rares!
Felicitari Ana si Lucas!
Ce copii rapizi si harnicuti!

Amma, sa ai incredere in medici si in Dumnezeu! O sa treci peste asta cu bine ca prea multe ganduri bune se unesc pentru tine ca sa nu conteze!

Iunia, ma bucur ca ai scris ce ti-a spus dr. ca si noi suntem in aceeasi situatie...legumele si carnea sunt bleah de vreo saptamana, desi la celelalte mese mananca normal...si imi trecuse prin cap sa-i iau niste vitamine ceva

Stefi nu e asa avansata la capitolul progrese motrice, sta in picioare daca se sprijina de ceva cu o mana, mai avem pana o face pasi. A, si nici dinti nu avem , asa ca Teodora de roxygeo nu e singura.

Petrecerea de 1 an o sa fie acasa, cu vreo 10 invitati. Problema mea este ca unii din ei postesc si trebuie sa ma gandesc la un meniu combinat , sa existe si preparate de post. Daca aveti idei, sunt binevenite.
Tortul o sa-l fac eu ca sa-i pot da si stefaniei, doar e ziua ei, nu?
Cadou - hm, nu m-am gandit prea mult, dar as vrea un urs mare de plus, sa vedem daca gasim ceva dragut, mare si care sa inacapa in masina de spalat

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

n-am avut timp sa citesc ultimele 4 pagini, dar recuperez eu. Aseara mi-am scos inca o masea dintr-un lung sir, asa ca azi sunt cu fundu’n sus.

Vreau sa fac un apel catre mamicile din bucuresti:

Care aveti posibilitatea si doriti sa donati hainute, jucarii sau orice altceva trebuie unui bebelus, va rog sa luati legatura cu mine. Colega mea de pe social are cateva cazuri foarte disperate la Casa Ioana (adapost social) si le-ar prinde bine mamicilor de acolo, orice ajutor, cat de mic.
IN SPECIAL este o fetita care va implini 1 an pe 5 aprilie 2008 (deci este albinuta de-a noastra) si mamica ei ar avea nevoie de un carucior.
Mai este o mamica de 19 ani cu o fetita de 2 saptamani, carora le-ar prinde bine niste hainute

fac apelul catre mamicile din bucuresti, pt ca asa mi-ar fi mai usor sa iau legatura cu voi.

Va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Loradin felicitri pentru progresele Anei si iti tin pumnii ca totul sa fei bine!
Iunia si noi facem fitze la mancare, io le pun pe seama dintilor, dar cred ca nu tot timpul e din cauza asta, hai ca le va iesi din cap si asta...Bafta sa gasiti bona potrivita!
Marta multa sanatate lui Victor, sa dea Domnul sa nu mai faca niciodata!Am vazut poza lui din album si e un baiat fermecator, ce ochi expresivi, te pierzi in ei, nu alta!
Lauraoana ce mai face Edy?Ia mai da si pe aici...
Vaccin la 1 an, noi am facut Pentaxim si vom merge pe el, se mai face ceva in plus?
Petrecere la 1 an, in famile, am vrea si cu pitici, dar nu prea avem de unde...mai vedem..Cadou nu am idee, da, o sa-i taiem si motul desi pauza par.Nu stiu daca or sa coincida momentele ca nasii stau la departare si trebuie organizat, e mai complicat.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna fetelor.
Bine ati revenit multe dintre voi.
Febra..la Victor sa recomandat din 6 in 6 ore alt antitermic deoarece ajungea rapid la 40..Panadol-5 ml,Nevralgin 5 pic,Eferalgan-5ml siseara supozitor Novocalmin.Poat efi de la dinti sau nu,doar medicul poate diagnostica.La noi nu era de la dinti...dovada a scapat de febra dar are o tuse f urata si muci pana in barba...decizia ...nu in spital dar facem trat acasa cu Augmentin si vineri mergem iar la contol.
Taiat mot..da in familie,restrans cutaiat de mot si tava cu diverse obiecte:bani,aur,oglinda,pieptane,ac si ata,termometru,icoana,chei de masina,parfum,acuarele,mouse,pix sau creion si ce ne va maitrece prin minte atunci.
Cadou la 1 an...un mulaj de talpa si multe haine si jucarii,poate si urs mare mare sau un catel...om vedea.
Imunizare vom incerca dupa ce se face bine cu Imunogrip sau Echinaceea sau Propolis.
Vit C i-am dat vreo 4-5 luni din pacate di noiembrie nu i-am mai dat si se vede...am bagat suc de portocale in meniu si sper sa fie de folos.
Sanatate mamicilor bolnave si bebeilor bolnavi.Ma rog pentru voi.Amma ai grija mare de tine.
LAredoute....fetelor cu experienta in dat comanda....parca ziceati ca ..daca nu vine in 18 zile sa mergem personal la posta sa intrebam?sau dam mail?...numai tin minte si de asta intreb..roza....
Val asta seara pun banii.Fetele care vreti sa facem schimb uitati-va in mail-ul de la Val si ziceti ce schimb propuneti.Manuela mai dai o punga de SLeep Well?
Laura avem 330 zile al dispozitie.Eu zic ca DA...ne vom cunoaste.
Va multumesc pentru gandurile voastre bune.
Felicitari dintosilor care nu fac mare scandal pe tema asta..stiu ei care....nishte baieti sugubeti...si celor care merg singuri si pupici pletosilor Raisa si Rayan care au aparut in albumul de 10 luni.
Eu fug la trebi si la dozat medicamente.
O zi frumoasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aliona ... legat de Paracetamol... tocmai asta ziceam... Elena face febra 40 si scade maaaaxim 2 ore, pe urma e la loc... Am tinut-o cu febra mare si 3 zile... pt. ca am prins we si dr. nostru pediatru este impotriva spitalelor cand se poate tine sub control si de acasa...
Si degeaba... numai io stiu cum am trecut peste alea 3 zile cu paracetamol, nurofen si supozitoare cu algocalmin...
Iar acum normal ca ii dau paracetamol inainte sa ajung la dr. Ca n-o apuca fix cand isi incepe programul.
La baieti e alta poveste. Ei nu fac febra... Ei stau asa si doua saptamani, dar din cauza amigdalelor imflamate si cu puroi vomita tot ce mananca. Andreia vomat de 7 ori intr-o zi.
Si din cate stiu eu pt. infectii (puroiul de la amigdale) trebuie dat antibiotic...
Fiecare le stie pe ale lui, de-asta zis ca nu pot fi sfaturi general valamile, de genul: nu dati antibiotic... Un ex. ... eu am insistat pt. diversificare cat mai tarziu si cat mai lenta, ca asta poate avea urmari cea mai mici decat sau chiar deloc decat antibiotic dat non-stop... de ce as fi nebuna si as pun in pericol copiii...

La capitolul medicamente eu ma limitez la a da sfaturi, pt. ca ma depasste problema asta... s imerg la dr.
Nu tin cont de ce scrieti la capitolul asta si nici nu dau sfaturi.
m doctor si doar pe el il ascult.
Tratamentele naturiste sunt alta poveste... un ceai, o lamaie etc.

Zadi habar n-am despre vaccinul ala... Eu inca n-am vb cu pediatrul de vaccinurile obtionale, probabil si pt. ca astia 2 sunt mici... si le voi face la toti trei odata.
Despre ulei etc... nu am cum sa-i bag nimic in nas... e isterie generala... ma stie tot blocul...
Ea are si polipi si porbabil de aici si faptul ca se viruseaza des... Au mediu propice unde sa se ascunda si sa stea...
Dar inca nu e cazul s-o operez pt. dr. a zis sa mai asteptam.

Cadou pt. un an: nu m-am gandit... chiar n-am nici o idee... Ramane ne vazut... Ma mai gandesc, sau poate imi dati voi idei

Bravoooooooo Raresuuuuuuuuuuuuuuuuu! mama denaturata... de ce nu i-ai explicat pana acu?

Amma e o intreaga campanie impotriva vaccinurilor de orice fel... nu pricep care-i scopul... Fiecare are o "contraindicatie" nedovedita in nici un fel... ROR cica poate porvoca autism... si lista e lunga...
Eu le fac si nu mai intru in detalii ca ma apuca.... Nu post sa nu le fac, dar si daca citesc, cu toate ca incerc sa nu ma las influentata de chestii nedovedite ci doar presupuse, nu pot sa nu am macar 1% indoiala ca nu-i bine ce fac...
Tin pumnii azi si asteptam vesti de la tine

Bravooooooooo Anaaaaaaaaaaaaaaa (pt. 5 pasi)!

Ioana o sa incerc sa vad ce ma iadun... eu am tot dat la cine a mai avut nevoie iar acum nu prea mai am... Dar o sa mai caut si o sa vad ce gasesc.

martutza trebe sa-ti vina aviz de la posta ca ai colet. Dar e posibil sa nu vina ... depinde de postasii de la OP vostru... Eu ma duc si intreb ca avizul vine dupa 3-4 zile de cand ajunge coletul... ma mai pu nsa platesc si taxa de nu stiu ce... ce nesimtiti...

ooooo... mi s-au trezit terorile... pupam...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Salut fetele!

In mare suntem bine desi devine din ce in ce mai marait, sunt momente in care nu ii convine nimik, nu brate, nu jos. nu patut, nu nika.Sincer habar nu am ce sa ii fac asa ca il las in pace si incerc sa il fac sa se calmeze adica ii cant, ii arat jucari, etc. Porobabil de la dinti ni se trage, dar or iesi si ei odata.

Sa incerc sa zic si io cateceva la subiect:

Antibiotic- nu sunt de acord cu dat antibiotic nici la copii nici la adulti numai daca are putina febra sau nas infundat sau alte simtome usoare de raceala, la gripa e oricum inutil antibioticu ( cum se zice in popor gripa trece in 7 zile daca iei antibioric si intr-o saptamana daca nu iei), DAR daca se dovedeste ( si asta poate constata doar un medic) ca este infectie sau altceva care necesita tratament cu antibiotic atunci mi se pare important sa se faca respectivul tratament. Cu alte cuvinte daca trebuie si doctorul o recomanda atunci dau antibiotic.

Imunizare Nu stiu ce sa spun.... eu nu prea am incredere in tratamentele homeopate, dar cred in cele naturiste, deci cred ca imunizarea o poti face cu dozare de alimente, ceaiuri si alte chestii naturale.

Cheful de un an/ motul FETELEEEEE io acu m-am prins ca astia mici fac anul!!!!! O sa facem chef la un mic restaurant de langa noi(spr sa fie frumos afara ca au o terasa superba), ca suntem prieteni cu proprietarii, taiem motz desi nu stiu ce inseamna asta dar nasa insista, pe tava habar nu am ce inseamna obiectele care le pui, dar sper ca nasa sa ma lumineze. Cadou pt Radu nu stiu inca...

Vaccin- io merg pe mana doctorei mele, pana acu i-am facut Pentaxim si nu mai stiu ce pt Hepatita si sunt sigura ca va lua decizia cea mai buna.

Amma- multa sanatate si sa ai mult curaj, eu am trecut prin asta si te inteleg foarte bine dar fi optimista pentru ca ma ai ca exemplu pozitiv in sensul ca la mine a fost de rau si totusi s-a terminat cu bine. Au trecut 10 ani de atunci si sunt bine si sper sa fiu in continuare. Asa sper sa iti fie si tie! Ai incredere !!!! Sunt alaturi de tine si astept vesti bune!!!!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput