Diversificarea (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

iaurtul se introduce la ora 18(depinde cum aveti voi); noi din cauza ca papa putine fructe spre deloc, alternam, la 10, o zi fructe, o zi iaurt, asa ca mi-a fost usor sa il introduc seara, fara completare lapte; in mod normal, la inceput se da si completare; iaurt Raraul ii place cel mai mult, am inceput cu campina si a papat si covalact, napolact-e prea acru, tnuva; toate simple, in care adaugam eu cereale/banana/nectarina,mai tarziu biscuite, sau fara nimic.
stai linistita, fata mea si acum(10 l) papa 100-150 gr fructe, i-am dat si crude si fierte, si la steamer si borcanel si sa muste ea ...tot aia e.
- iar lapte, la varsta voastra aveam ac pb - pediatra a zis sa nu o las cu mai putin de 500 ml/zi.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ellis, multumesc. Tot la ora 18 ma gandeam si eu. Dar fara lapte in completare, nu?-asta presupunand ca va manca...In fine, exista si solutia tatonarii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ellis, multumesc. Tot la ora 18 ma gandeam si eu. Dar fara lapte in completare, nu?-asta presupunand ca va manca...In fine, exista si solutia tatonarii...

Naty

daca nu i-ai dat deloc pana acum , ii dai vreo doua -trei lingurite in prima zi, apoi mai mult; +lapte in completare; abia cand va depasi vreo 150 de iaurt, atunci nu ii mai dai lapte, sau cand nu mai vrea.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyemy spune:

Buna NeliaCris!
Pe baietelul meu il cheama Cezar-Alexandru. Prog lui nu este stabil inca, dar cam asa este:
-se trezeste pe la 6.30 manca titi dupa care doarme pana la vreo 9.30
-10.00-11.00 papam sucul de morcovi,mar sau combinat
-12.00-13.30 face nani ca este obosit daca nu ne jucam
-13.30-14.30 papam supica si piureu de legume+ desert titi de la mami
-15.30-16.00 facem nani
-17.30 mergem la plimbare sau la cumparaturi si mai face nani si afara+papam
-20.30 ne jucam
21.00 face baita si papam titi
22.00 sau pe la 23.00 in functie cat de obositi suntem ne culcam
-1.30-2.00 ne trezim si iaras papam titi
mai dormim o ora jumatate, doua si ne trezim beam ceai daca ne este sete si iaras face nani.
cam din 2-3 ore se trezeste si trebuie sa-i dau ori titi ori ceai.
Iti doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Buna Natynic!
Sincera sa fiu este tare greu cu diversif, as prefera sa-i dau numai titi.Azi a mancat supica dar jumatate in gurita iar restul pe el, nu stiu daca s-a saturat.I-am dat si piureu de legume, a papat cateva lingurite dar a trebuit sa-i dau si titi. Vine sa imi i-au campii si sa fug in lumea mare.Dar noi mamele trebuie sa avem rabdare cu puiuti de om.Te rog spume-mi cand sa-i dau piureu de fructe?Poate o sa-i placa si o sa pape mai bine decat pe legume.Referitor la iaurt,cam toate mamicile care au bebei mai mari le da Danone, ca este tare bun, asa zic ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

e greu intr-adevar sa te trezestila 2 3 ore.al meu acum are probl cu diversificarea asta bato vina!!!azi mi-a vomitat dupa banana.si i-am dat doar 3 lingurite.i-a venit greata dupa vreo ora cand si-a bagat tutu in guritza.am avut o frica.de atunci nu a mai vrut sa mai manance desi nu mai mancase de 5 ore.da l-am imbibat eu o luna si cu cereale si cu biscuiti in lapte si cu pireu de legume....etc incat ma gandesc ca organismul tre sa se mai purifice.cred ca avea dreptate pediatrul(daca ai citit ce am scris la sub "mananca dar nu ia in greutate).prostie diversificarea asta la 4 luni.noi am beut titi artifěciala.acum imi pare rau si consider ca m-am cam pripit cu mancarea,dar imi era si mie drag sa incerc de toate!!!sa vad daca ii place,ce mai e nou sa adaog...al meu bebe e nascut pe 14 mar la randunici de 2008.al tau?pup

Mergi la inceput

Emyemy, piure de fructe da-i in loc de suc. La fel ca si in cazul legumelor, "castiga" mult mai mult cu pulpa fructului decat cu suc.
Mult succes!

Naty

Mergi la inceput

Buna NeliaCris!
este nascut pe 10.03.2008.Noi acum avem o alta problema.Puiutul meu de cateva zile face cacuta verde, sper ca nu este diaree acuta,cum am citit in cartea MAMA SI COPILUL.Mamicilor ce cereale le dai bebeilor vostri?Noi ne gandeam sa mai adaugam la masa de la 10-11 pe langa suc si cereale.Aici am gasit cereale care se prepara cu apa fiarta.Dar este bine sa-i dai banana asa de mic.Din cate stiu eu banana se da de la 8 luni in colo sper ca nu gresesc.PUPCI

Mergi la inceput

Buna Natynic!
Multumesc pt sfat.Azi de dimineata la masa de la 10=11 i-am dat suc de morcov si mere facut la robot.Pulpa i-am dat cu ligurita si a papat pulpa de la un morcov si un mar mai maricel.

Mergi la inceput

Emyemy: banana este complet inofensiva, a fost primul fructe pe care i l-am dat Iuliei. Cereale folosesc Nestle Burtica Sanatoasa (cereale fara lapte, cu fulgi de orez si morcov, le prepar cu laptele praf; daca tu alaptezi fie iei unele cu lapte si pui doar apa, fie iei fara lapte si le prepari cu lapticul tau, daca merge sa te mulgi).
Despre diverse alminete, momentul introducerii si multe retete utile, iti (si va recomand): http://www.wholesomebabyfood.com/

Naty

Mergi la inceput