***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Ninutza spune:
pentru toti sarbatoritii de azi
si bineinteles pentru copilasul meu drag, MIRUNA
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
vas spune:
ceau.
am adormit micuta si intru putin pe la voi sa vad cum mai sta treaba cu ai vostri printisori si printese.
pepsi, deci cu olita m-am lamurit. o lasam pe mai tarziu.
Ma bucur sa aud ca esti propusa intr-un loc unde e CLAR CA ESTI CEA MAI BUNA!!!!!!!!! Sa fie toate asa cum iti doresti.
Didi, si pe mine ma apuca nostalgia dar am noroc cu faptul ca a mea cumnatica e insarcinata si mai trec o odata prin acele minunate clipe. Numar cu ea saptamanile, o masor, i-am dat hainitele mele de gravi, ii pregatesc hainite pentru cel mic de la Eliza mea..... e chiar frumos sa ai pe cineva aproape care asteapta bobo.
Ooo, ca tot ati vorbit de socrii si parinti si Eliza mea a mancat cate putin din toate de sarbatori. Daca o scapam putin singura cu cineva pe cand ma intorceam "a papat fata placinta" " mai ce-i mai place inghetata" la cea din urma am facut o fata la care ei sa ma calmeze "era topita de tot!, nu-ti face griji" .Dar gata s-a terminat, acum sunt doar eu cu ea si papa ce e mai bun .
Dar avem o problema: eu dupa cate am vazut pe aici cred ca suntem cele mai slabute, avem doar 7.100 kg. Nu se vede pe ea ca ar fi slabuta dar parca voi prea ne-o luati inainte. Oare gresesc eu ceva cu alimentatia sau asta e ritmul ei????????? Papa de toate saracuta, chiar nu stiu daca sa fac ceva sau nu.
Ioana13, mi-am luat neamul la intrebari dar se pare ca este unul destul de numeros si nu am cum sa ajung la un numitor comun, iar inafara de asta nu s-au intalnit de foarte mult timp. Cred ca totusi daca as face un arbore genealogic poate Patrick al tau ar avea ceva in comun cu Eliza mea.
gata ma duc la treaba ,cat mai am timp.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
NU mai stiu cine m-a intrebat,scuze,dar da l-am spalta cu totul dupa ce a papat.Asternutul oricum era planificat pentru spalat in ziua aceea asa cea l-am lasat sa pape cum vrea.Si desigur ca taty a fost tare mandru ca a papat chiar si asa cum ati vazut
PEPESI a mai inceput sa pape dar nu se da in vant si asta daca ii dau o singura masa solida ca daca vreu sa-i dau doua gata nu mai deschide gurita.O voi lua incet si sunt tare mandra ca papa si o masa.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
teodoral spune:
tuturor sarbatoritilor de azi.
CKristina, imi pare aru de mastita ta.Doare?
PEPSICA,am uitat sa te felicit pentru premolar.Si frumoasa surpriza ii faci la sot de ziua lui.Sa-i spui sa fie mandru cu asa sotie atenta.Da, Lucy a noastra, sau Tita cu o dezmierdam noi este parazitata, vaccinata, spalata, etc.Intr-adevar tb mai multa atentie, dar si eu cred ca ajuta la dezvoltarea copilului.
TUDORCATALIN, pe mine m-ai felicitat? de ce?
LAURADI, felicitari pentru somnul linistit al puiutului.A mea inca se trezeste de 3-4 ori.
KID, merci pentru buna observatie care ai avut-o in legatura cu data nasterii.
Va pup pe toate, si...ca de obicei ma duc sa-i dau sa manance.
poze cu ingerasul
nasterea unui inger
angiuta spune:
Didi daca am citit eu bine ii dai cereale Aptamil si le mai amesteci cu lapte? de ce? ele contin deja lapte. Si eu ii dau tot Aptamil cereale. La inceput luasem cereale simple sa le amestec cu laptele meu dar nu reuseam sa scot destul, cred ca si pompa mea era de vina ca-i manuala. Asa ca am renuntat si-i dau Aptamil care-i plac mult.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by angiuta
Didi daca am citit eu bine ii dai cereale Aptamil si le mai amesteci cu lapte? de ce? ele contin deja lapte. Si eu ii dau tot Aptamil cereale. La inceput luasem cereale simple sa le amestec cu laptele meu dar nu reuseam sa scot destul, cred ca si pompa mea era de vina ca-i manuala. Asa ca am renuntat si-i dau Aptamil care-i plac mult.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
nu Angiutza,
ii dau cereale Alnatura, Baby musli sau Hafer Brei, pt ca primele nu contin orezul care il constipa, si pun lapte Aptamil 1 plus un fruct, de regula mar pt ca simplu nu il accepta decat daca ii dau lui in mana o bucatica de mar.
si la mik dejun ii pun 1 masura de cereale de regula difera de cea de la cina, in fructe sa le leg un pic ca-s muss
Ah, asta mik al meu e un mik terorist, el ii ia jucarelele lu R, dar R nu are voie sa puna mana pe jucaria lui. Aseara i-am plimbat pe amandioi cu niste masini si R vroia sa vada claxonu lu D si asta mik s-a crizat. Sunt in stare de sooooc ce mai
teodoral spune:
Fetelor am o problema.
Firma la care am lucrat se desfinteaza si m-au chemat sa-mi fac lichidarea ca daca nu oricum imi dau ei demisia pentru motivul, dizolvare firma cred. Acu, ce e mai bine sa fac? Cred ca daca imi fac eu lichidarea nu ma avantajeaza.Voi ce ziceti?
poze cu ingerasul
nasterea unui inger
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by angiuta
Elteka zici ca a facut kk verde urat?Si eu i-am dat ieri un biscuite Hipp dar inca n-a facut kk....acum astept si ii pazesc pampers-ul. Tu de care biscuite i-ai dat?ca am vazut ca sunt si de la 6 luni si de la 8. Eu i-am dat din cei de la 6 luni.
Din aia de 6 luni
Eu si mancare ii dau doar de 4 si 5 luni (desi in ultimul timp i-o prepar).
Au zahar si gluten din pacate, insa am vrut sa vad daca dupa aia se va agita (ca al meu mananca tot cu la fel de mare lipsa de entuziasm...)- nici poveste, ceea ce imi confirma ca pentru ei nu e important sa fie dulce sau sarat, ci mai degraba consistenta conteaza, vad eu.
II facusem banana cu biscuitele ala si cu un strop de apa. Banana ii mai dadusem si n-a facut kk verde, nu stiu ce sa zic...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
alina25 spune:
Multumesc mult Didi si sa sti ca nu m-am suparat si eu voi avea tot 2 baieti si la interval de 14 luni.
Eu stiu ca 2 ani cat suntem in crestere copil vechimea merge chiar daca firma se lichideaza si nu ai avea de ce sa-ti faci tu singura lichidarea ca asta ar insemna ca iti d-ai demisia .Asta stiu eu poate te ajuta felele care stiu mai bine.
Pupici
angelabv spune:
La multe lunisoare !!!!!!!
Miruna de Ninutza
Bianca Maria de Ckristina
Andrei de Roxicucu
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Antonia de Ionice
Pierre Sebastien de Rhoneea
Alex-Gabriel de Chowpersa
Ninutza, am vazut pozele din Februarie, ce a crescut papusica ta !! E cald la voi se pare, infloresc pomii...la noi a plouat azi-noaptesi au fost tunete si fulgerege, exact ca vara !!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole