***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Mihamora, vai ... Teodora are doar cei doi dintisori de jos! Ii asteptam pe cei de sus si o chinuie ..... Si e mai mult cu limba pe afara ... de parca cei de jos i-ar iesi ...
Oricum noaptea trecuta a fost una linistita ... poate si datorita faptului ca-i dau de doua zile Calma Baby.

Kid, multumesc! Exact asa am facut, insa daca dau pe link-ul din semnatura mea tot se vad toate albumele ... e drept ca acum au in plus un lacatel ... Poti, te rog, sa te uiti si tu? Cate albume vezi? Poate le vad eu caci sunt ale mele?

Ah, Pepsi, m-ai lamurit tu! Ce bine ... da doar pe cel de decembrie l-am lasat ... Am cautat aseara pe net olita si nu am gasit-o!

Didi, multumesc! Eu credeam ca e mai bine daca o tin fara gluten pana la un an! Dar, daca nu-i gasesc ...

Fetelor, am scos la interval (pe birou) Cartea bebelusului ... ar fi cazul sa o completez caci acusica are fata un anisor ... si nu stiu cum e cel mai bine sa-i iau amprentele manutelor si picioruselor! Normal ar fi trebuit sa i le iau cand erau mai mici, insa atunci nu ma induram sa o murdaresc. M-am gandit la acuarele, la cerneala, la ulei (care ar pata hartie, dar mi-e teama ca se disperseaza) ... caci sa-i iau conturul cu creionul e imposibil caci nu sta ... trebuie ceva gen stampila! Voi aveti asemenea carte? Ati completat-o? Cum ati procedat?

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Motannel
Nu se mai vad, stai linistita. Daca in dreapta sus vezi numele tau de utilizator, inseamna ca esti logata (automat) si de asta vezi tot, si ce e si cheie si ce nu.

Da un log out si fa iar click de pe link sa vezi ca nu mai vezi

Eu am avut o tusiera in Japonia, si i-am pus picioarele in ea si am stampilat apoi niste chestii speciale pe care le-am facut pentru bunici. Mainile nu am putut sa i le desfac bine cand era bb. Dar e idee buna, o sa-i fac si la un an

PS> Era o tusiera multicolora, japonezii le au cu bibilurile.

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Ce frumos, Elteka, ... in Japonia gasesti orice! In Romania ... mai putin...

Astazi i-am dat pentru prima oara Teodorei 2/3 banana fara seminte cu putina zeama de portocala! A mai papat banana dar asa .... cate o gurita ... portocala a mai papat pulpa decojita de pielita dar op cam gaseam in kk. Ei, problema e ca plange si se frichineste ... o doare burtica de la banana sau de la portocala?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

motannel, i-ai dat cu produse lactate? ca teoretic nu are de ce sa o doara burtica nici de la banana nici de la portocala, produsele de lapte dau gaze. si eu am albumurile la amindoi copii, dar nu au amprente in ele, au poze, primul mot, prima iesire, greutatea, primii dinti, cuvinte, etc. dar poti incerca cu tusiera de la niste stampile ptr copii, ca alea sint facute sa se poate spala(crayola recomand ca si marca)

vas, esti o draguta ce-mi spui. ai zis de eliza cite kg are da nu dai inaltimea! aste e f important, nu conteaza cite kg are daca nu se ia in functie si de virsta si inaltime. chiar rideam cu o prietena, ca fetita ei e mai mare ca dominic cu 3 luni si dominic are la cizme 12, si fata ei are 7, deci e ff mare diferenta, e drept ca dominic e putin mai inalt, si sotul meu are 45 la picior

teodora, multumim de felicitari, sa va traiasca catelusa, pina la urma ii fac cana cu pozele de ziua noastra de casnicie ptr ca nu e gata pina vineri, si ptr vineri i-am cumparat un set de vase ptr servit sushi, o carte cu mincarea japoneza(si sushi) un cd cu cele mai frumoase melodii muzica clasica, si o rama ptr diploma lui ca trebuie s=o puna in birou

kay, am uitat ieri sa-ti multumesc ptr ca-mi tii pumnii, pupici pe inimioara mica(cind ma gindesc la ea am in cap poza aia cu parul ei punk)

chowpersa, felicitari ptr toate progresele

la multe lunisoare sarbatoritilor de azi, sinteti multi, sa fiti sanatosi

ramona, gata m-am conformat, am pus poze noi in albumul baietii mei ianuarie 2008, merci mult

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Pepsi, am vazut pozele, ce frumosi sunt si cit se iubesc ! Esti o mamica fericita ! Am sa incerc sa mai pun si eu pozici...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Pepsi, i-am dat banana cu portocala ca desert dupa piureul de legume. I-am dat lactate abia la masa de seara, acum, recent. Insa s-a mai linistit ... poate era o stare de nervozitate de la dintisori.
Vad ca noua ne ies mai rar si ne chinuie ceva timp ... totusi primii au iesit mai usor ... cand aud ca unii bebei au deja cate 5 dintisori ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna seara
Nu stiu care dintre voi a intrebat daca avem pian in casa, ca am pus sapt trecuta un filmulet cu vladut cantand la pian, nu avem noi ci fratele sotului, fi'sa e la scoala de muzica.
Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris de vineri, doar asa franturi, si nu pot sa raspund la nici una.
Sambata dimineata am plecat la sora mea la Slatina, cu toate ca vladut la ora 4 dimineta avusese un pic de febra, i-am pus un paracetamol in fundulet si am zis ca e ok,
A fost binisor pana sambata seara cand am ajuns acasa la parintii mei, a inceput sa faca febra si era fff marait, numai la mine in brate a stat. Cand ii vedea pe ai mei incepea sa planga si ma strangea in brate, asa ca duminica dimineata am fost nevoita sa plec cu el de urgenta la Dragasani la dr pediatru
Care ne-a dat antibiotic AUGMENTIN, oscilococcin, nurofen si cam atat
si duminica a avut febra, ajunsese 39.6 in fundulet, m-am speriat rau de tot.
Acum si-a revenit dar a ramas cu o sensibilitate la mamica lui"vrea numai in brate " si nu la oricine , numai la mine, spuneti-mi asa o sa fie de acum incolo sau cum sa procedez?
Sper ca nu v-am plictisit.
Va pupam si o noapte linistita.

poze cu bebe Vlad Stefan

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pepsi, sa fie bine si sa nu fie ruptura !!!

Sonia a stat in fundulet !!! ne uitam la desene pe laptop si eu o tineam sprijinita de cap si fara sa-mi dau seama am luat mana si ea nu a cazut !!! a stat ceva asa, pana s-a prins si s-a intors sa se uite la mine si si-a pierdut echilibrul... da a stat ! singurca

si dimineata am masurat-o si era undeva inte 69 si 70... o sa o masotr maine, ca sa trec pe grafic la 8 luni !!

mai revin, ca am avut o zi plina. tot nu reusec cu cititul, sunt rupta de oboseala.

va pup si mai trec !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Kay, felicitari Soniei! Ce fetita mareeeee!

Monicoasa, ti-am admirat flacaul! Fotografia cu tricoul galben si cu mingea e super tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

CE REPEDE TRECE VREMEA!!!!!!!!
parca mai ieri am nascut si azi fata mea a facut 8 luni;i am luat azi ghetute de piele si pantaloni haiosi.sa ne ajute dumnezeu sa ne vedem copii mari,sanatosi si fericiti!
biencutza lu' mama
Miruna lu' Ninutza
Antonia lu' Ionice
Andrei a lu' Roxicucu
Paul Cristian a lu' Dideip
Cezar Vlad a lu' Lauracatu
Pierre Sebastien a lu' Rhoneea
Alex-Gabriel a lu' Chowpersa

saru mana pt urari,
saru mana pt griji si vorbe bune;
teodoral,acum nu mai doare ; a durut rau inainte de prima operatie(cand am mers la urgente)
am fost acum la alt medic;ma va opera vineri;mi a spus ca se face din cauza canalelor care se mai dilata;vineri imi va injecta un lichid care nu stiu cum si ce coloreaza acolo in san si care l ajuta pe dr sa vada tot ce trebuie sa curete;

motanel,si eu am cartea bebelusului;am completat o pana la botez;dar nu am pus amprentele;ma gandeam sa i fac conturul ca si daca o manjesc si misca... nu mai iese nimic;daca am timp il fac maine si ti spus ce a iesit.

bianca mea nu merge de a buselea;nici pe burta nu vrea sa stea,dar sta bine in fund;de doua zile vrea sa stea in picioare;nu se ridica singura... ma striga.uneori cand vreau sa o pun in fundulet se impinge cu funduletul in fata si sta bat;e asa de comica....e acelasi copil cumine de pana acum(cu mici exceptii);are momente cand sta singura in tarc cu jucariile ei chiar si o ora-doua;
raportam si noi la 8 luni 71 cm si 8,4kg;

... sunt franta de oboseala!
noapte buna!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput