***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
Pepsi - FELICITARI!
Laura- probabil o fi de la ceiut,Dominic se sperie foarte tare daca se intalneste cu un caine care latra,altfel si el se uita dupa catei cu placere.Pai nu o sa mai dureze mult pana o sa se tavaleasca Ducu si prin curte, stai sa dea caldura
OK, dute la somnic daca te trezesti asa devreme, noapte buna!
Motanel- eu il tin cu noi in pat de lene sa nu ma dau jos sa-l iau din patut sa ii dau papa si apoi iar sa-l duc in patut...mi se pare prea complicat,desi asa ar fi normal. Mai ales in perioada asta cu dintisorii cred ca se trezea din ora in ora, imi dau seama ce greu e la tine,ca mergi si la munca, dar o sa treaca...
Sotul meu se consoleaza cu ideea ca dupa ce ii iese si al 4lea dinte, care deabia da semne, o sa aibe o perioada de pauza, asta pt ca a vazut el un baietel, care la 1 an avea doar 4 dinti...
Noapte buna!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kid spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Intrebare: cine imi spune cum pot sa-mi trec fotografiile de pe webshots pe privat? Eu am facut o astfel de operatiune, mi-a aparut in dreptul fiecarui album un lacatel, insa tot se vad toate albumele (am incercat de pe mai multe calculatoare). Doresc sa le ascund caci am primit un comentariu neortodox la una dintre fotografii. Daca nu reusesc sa le ascund, voi fi nevoita sa le sterg ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Intri in albumul pe care vrei sa il treci pe privat. In partea dreapta ai mai multe optiuni; mergi pe properties si selectezi private album, apoi continue. Confirmi ca vrei album privat si gata.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Antonia de Ionice
Alex-Gabriel de Chowpersa
Pierre Sebastien de Rhoneea
Bianca Maria de Ckristina
Andrei de Roxicucu
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
Tot eu, ca nu am somn
Cine imi trimite si mie parola de la Venus?
Pe 12.02.1980 in lista e cu semnul intrebarii si din cate am retinut eu, e data de nastere a mamicii teodoral.
Somn usor si capsunele linistite
Poze Vladut
Filme Vladut
Pepsi spune:
motannel, nu-mi vine sa cred, dar cine ce ti-a zis referitor de poze! eu una nu vad decit albumul decembrie 2007 deci le-ai trecut pe restul pe privat, e normal ca tu sa vezi de pe contul tau totul, si la mine e la fel, si eu mi-am trecut multe pe privat, da nu din cauza ca primisem comentarii ci preventiv merci de urari, nu stiu daca se gaseste graco olita aia in romania, daca o vad iti zic unde
doxinu, si ziceai ca nu papa piticul?ai vazut cum devora borcanelul!
ralucami, merci mult, astept acuma sa-mi trimita niste carti si documentatie, poate am un examen de dat!
kid, merci mult, am ris la povestea cu soacra ta, si cind te gindesti ca eu o aduc pe a mea 1 an sa stea la mine=n casa.....vai de capul meu si al ei, da-mi tin gura de dragul tuturor, ca vine sa stea cu david cit stau eu la munca, asa ca.....
lauradi,o fi de la ceva ce a papat. sau de la ceai
cristinamaria, merci mult ptr felicitari sa stii ca eram mai fericita cind nu-i avea! dormeam si eu un 2-3 ore legate noaptea....acuma....asa ca mai bine ca nu aveti dinti
mihamora, merci mult
carmen, pe unde umbli imi lipsesti mi-e dor de tine cu umorul tau, si glumele, si vreau sa stiu ce mai fac printesele
roxicucu, nici de tine nu mai stim nimic, da niste vesti cind poti
mi-am luat doua carti, una despre exercitii fizice dupa nastere si una cu diversificarea si in aia cu diversificarea am gasit de ce este interzis sa dai ceai la bebei, din cauza ca taninul ce se gaseste in ceai poate impiedica absorbtia fierului. e unul din motivele ptr care aici nu se da deloc ceai la bebei. uitati aici si info
Effectivement, les tannins peuvent se lier au fer non héminique (présent dans les végétaux, œufs, produits laitiers et céréaliers) et le bloquer dans l'intestin en formant des complexes insolubles, ce qui l'empêche d'être absorbé. Leur action est dose dépendante, c'est à dire que plus ils sont présents au repas, plus l'absorption du fer est diminuée. Il est donc préférable de consommer les produits qui en sont riches (thé, café), en dehors des repas et en petites quantités.
Le problème ne se pose pas de la même façon pour le fer héminique (présent dans les viandes) car son absorption est plus importante, fortement stimulée par les acides aminés des produits animaux. Le café et le vin rouge peuvent également diminuer l’absorption du fer des aliments, mais c’est le thé noir qui a l’effet le plus important. En effet, au cours de la macération du thé vert pour obtenir du thé noir, les composés phénoliques du thé sont en grande partie transformés en tannins.
Le lait dans le thé permet de contrecarrer le bloquage de l'absorption du fer. En effet, les polyphénols du thé se lient aux ions dérivés du lait, ils ne sont donc plus disponibles pour lier le fer.
Enfin, sachez que la vitamine C facilite l'absorption du fer, il est donc très intéressant de consommer de la vitamine C à chaque repas. Un très grand nombre de fruits et de légumes sont une source importantes de vitamine C
daca tre sa traduc imi ziceti voi.va las fug sa mai citesc din carti, poate ma duc din nou la bazin si ma bag la niste exercitii ....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
CHOWPERSA spune:
Multumesc KID .Urez si eu de asemeni la multe lunisoare si la cat mai multi ani:
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Antonia de Ionice
Andrei de Roxicucu
si tuturor copiilor inclusiv lui ALEX-PUIUL MEU MIC SI IUBIT care tin sa va spun ca are 6 dintisori, sta putin in picioruse(se ridica) dar ce ma incanta cel mai mult este ca intelege ce-l intreb(unde e cutarica lucru) si arata cu manuta spre el.
Sincer sunt super incantata de asta si imi vine sa-l mananc.
pupici multi la mamici si bebici(care sunt mai mult copilasi nu bebei - cresc asa de repede,uimitor nu?)
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
angiuta spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi!
Pepsi multumesc pentru raspuns, o sa cumpar si eu un covoras.
Elteka zici ca a facut kk verde urat?Si eu i-am dat ieri un biscuite Hipp dar inca n-a facut kk....acum astept si ii pazesc pampers-ul. Tu de care biscuite i-ai dat?ca am vazut ca sunt si de la 6 luni si de la 8. Eu i-am dat din cei de la 6 luni.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
alina25 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si o sa va tin la curent pana o sa nasc deoarece aici cu voi am trait cele mai fericite clipe ,aici cu voi am plans de bucurie la fiecare capsunica si capsunel la nastere ba chiar am trait nastrea lui ANDROIX live (atunci cand m-am speriat de am zis ca nu mai fac copii sa-l vad iesit pe al meu si gata si acum uite ca il fac si pe al2lea).
Imi sunteti dragi nici pe departe acre...sarcina asta a fost aproape la fel ca prima cu foarte multe greturi..dar acum m-am ami linistit incep sa treaca .
Va pupicesc
ramona7 spune:
La multe lunisoare pentru sarbatoritii de azi:
Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Antonia de Ionice
Andrei de Roxicucu
Alex-Gabriel de Chowpersa si felicitari pentru cei 6 dintisori!
Miruna de Ninutza si un special!
Pepsi, Felicitari pentru premolar! O sa fii o consiliera super la liga de alaptat! Bafta multa! Hmm, m-am uitat dupa poze noi cu david si dominic si nu am mai vazut.
Alina25, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, voios si mancacios!!!
Salvati o inimioara
DidiAlex spune:
Salutare, salutare..
Alina25, Felicitari!!! Felicitari!!!!!
un bb sanatos si voios.
Sora mea are 2 baietii nascuti la fix 16 luni, intr-o zi de 14 amandoi.
Stiam de tine ca ai nascut pe bb1 cand ne-a anuntzat roandre.
Si, nu am zis ca iti suntem acre ci era pt mine o mustrare ca am fi acre. Imi pare rau ca nu mai e timpul sa raspundem la toate fetele mai ales cele noi venite. la asta ma gandeam.
Io, am ramas fara toate tiglele pe casa(am preluat expresia de la cineva de aici la scutece :)) si-s nostalgica si parca simt emotia pe care o traiesc fiecare in parte cand afla de bebica sau cand nasc, asa ca din cand in cand mai intru pe la Odisee dar nu am timp si am vazut lista. De fapt e si o pretena de-a mea pe lista. Si cand te-am vazut nu stiam de unde sa te iau.
Si se intreba cineva pe aici oare care va fi prima mamica cu burtica la noi?!
Sarcina usoara iti doresc si bb sanatos!
elteka, ii dau lu David lapte decand a scris Mica la un moment dat ca ii da cu linguritza. El nu imi accepta cerealele si asa merg. Iii dau Aptamil de la Miluppa. De ce? nu stiu :D Dar nu are nimik. I-am dat si lapte cand ne-am intors din Austria pt ca nu a fost chip sa il conving sa manance si nu puteam sa stau numai prin parcari, eventual sotzul si Robert pe afara, ca mandru nu mananca daca aude o respiratie:) si a acceptat. si am facut 650km in 5 ore jumate.
motannnel dar de la 8 luni poti sa ii da-i gluten. Io am cautat si tot ce am gasit fara gluten, biscuiti nu cereale, au zahar si sare. pt ca-s pt cei care au intoleranta la gluten.
Mai stie cienva de Michingan ce a facut cu analiza la bucuresti. Nu a mai scris fata. Are cineva nr sa ii dam un SMS?
Pepsica
daca mai era ceva de scris data viitoare
Kid an trimis PM cu parola.