***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 13
lauradi spune:
Mihamora, ce baiat mare si frumos ai!Avem si noi jucarelele acelea de baie si roade Ducu la ele de le-a lasat urmeRata e preferata!
Timur, multumesc!Nu fac nimic in mod special, doar alerg dupa Ducu toata ziua, il legan si-l car in brate(si nu e vreun slabut, ca are 9.6 kg!)…cred ca e suficient
Pepsi, merci de info despre olita!Chiar nu stiam si vroiam sa incepem sa-l punem de la un an.Felicitari pt premolar!
Ma rog si eu sa nu fie ruptura de menisc.Sanatate!Tinem pumnii sa-ti iasa proiectele!
Raluca, bafta la ultimele examene!
Elteka,
Tudorcatalin, are acum 2 ani si 1 luna, iar in poze avea 1 an juma
Poohy, D3 gasesti in Italia sigur!
Teodoral, eu ii dau 10 picaturi acum, dar asta nu e o regula;dr recomanda in functie de copil.
Cristina, sper sa fie bine!Multa sanatate!
La noi e liniste mare dupa ce a aparut noul dintisor.De 2 nopti doarme de la 20.30 pana la 6.00, mananca si mai doarme pana la 7.00 In seara asta l-am culcat la 21.30, pentru ca a avut un program ciudat de somn azi: mi-a dormit la somnul de dimineata 3 ore si ceva, de ma si speriasem ca nu stiam ce e cu el;dupa vreo 2 ore jumate m-am dus si am deschis usa sa vad ce face, s-a miscat un pic si si-a vazut de somn mai departe;si a mai dormit o ora si dupa amiaza, pana la 17.30.Nu stiu ce-o fi fost cu el, ca el avea o ora ,max o ora juma dimineata si vreo ora-doua-doua juma dupa pranz,pana pe la 15-16.Sunt cam speriata ca de cand i-a fost rau toate scaunele le-a avut de culoare verde, mai inchis, mai deschis…azi a fost kaki inchis spre negru;scuze de detalii,dar nu stiu daca e bine sa fie asaVoi ce ziceti?
Maine suntem la B la control si o sa intreb si dr despre asta, + mii de alte intrebari, parka vad ca-mi scapa ceva, ca nu m-am invrednicit sa notez.
pt sarbatoritii de ieri,de azi si pt cei de maine
Cioaca
Laura si DUCU (29.05.2007)
timur spune:
tudorcatalin: Eu inainte stateam in Dr Taberei, iar acum stam langa Mega Image Titan. Ne vedem, stai fara grija! Cine stie poate ne si incuscrim ca am inteleg ca voi aveti o rottweiler-ita.
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
doxinu spune:
fetelor avrm ceva pentru voi.Acum il incarc !
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
cristinamaria spune:
Mica nu am uitat! Mai lasa-ma cateva zile!!
Pepsi felicitari pt premolar!!! Noi nu avem dinti inca si sanatate maxima! Hai cu vestile bune!!
Alina felicitari!!!!!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
mihamora spune:
Cristina - iti tinem pumnii sa fie bine!
Lauradi - multumim frumos POate este de la ce mananca culoarea..
Si eu patesc asa cand merg la doctor, uit tot timpul sa intreb cate ceva...
Ce fain de voi ca stati la casa, Ducu e baiat mare, deja merge cu tricicleta
Alina25 - Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate la bebe mic si la bebe mare. Felicitari!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
doxinu spune:
gata fetele dupa ce m-am umplut de nervi ca esta destul de mare si se incarca greu am reusit!
Sper sa va placa:pentru taty
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
lauradi spune:
Mihamora, m-am tot gandit si eu la mancare,dar n-a mancat cine stie ce zilele astea si nou n-a avut decat cerealele de orez.Aaaaa, acum mi-am dat seama!I-am bagat ceai de menta in ceaiul lui obisnuit.Sigur e si de la asta!
Da, e bine la curte,dar el nu mai are astampar in carut ca nu intelege de ce nu poate sa se tarasca pe jos in voie,asa cum face prin casa;ce s-ar mai juca el cu cainii, ca numai cu ochii dupa ei e!
Asa ca l-am pus si in tricicleta, ca sa-i treaca plictiseala,chiar daca e cam mare pt el acum.
Edit:Alyna24, ce mai faceti?Cum e Davidutz, a rasarit vreun dintisor?
Ia uite ce fac io la ora asta, schimb semnatura in loc sa dorm ca maine la 6.00 sunt in picioare!Nu ma trimite si pe mine nimeni la culcare?
Laura si Ducu (29 mai 2007)
Motannel spune:
Elteka, am trecut noaptea binisor! S-a trezit de 3 ori ... dar ma dispera faptul ca plange cu mare jale! O pun pe seama dintilor! Pana acum se foia, eram pe faza, o puneam la tzitzi si somn in continuare .... problema cea mare era asezatul in patut dar si asta se rezolvase oarecum .... acum iar avem jaratic in lenjerie ... sau ace ... sper sa fie doar o etapa si sa revenim la somn mai linistit. Cand aud de unii copii care dorm de la 21 la 9 mor de invidie ... A mea oricum se trezeste cam de 2 ori chiar si in noptile linistite.
Mihamora, tocmai ca eu nu vreau sa o mai iau in pat cu noi .... se invata cu narav ... am avut o perioada cand dormea doar pana la miezul noptii in patut, apoi plangea si o luam in pat (cand a fost racita m-a corupt!!)! Acum am reusit de ceva timp sa o dezvat (si o iau in pat doar daca se trezeste pe la 6, iar eu am trezirea la 6.45. Totusi cu vreo 3 nopti in urma cand a fost extrem de agitata am luat-o si cu noi in pat, insa tot agitata a fost. S-a sucit pe toate partile, nicio pozitie nu-i convenea, nici cu tzitzi in gura ... aiurea rau!
Pepsi, multumesc mult! Tu ai raspunsurile pentru toata lumea! Oare se gaseste olita si la noi? Felicitari pentru dintisori!!! Sanatate multa si sa nu fie nimic grav la picior!Felicitari pentru functia din liga!
Ralucami, multa sanatate! Cum ai dat examenul?
Ckristina, sanatate multa! Doamne, ce ghinion cu mastita asta!
Poohy, eu adaug cerealele direct in fructe, ba chiar si in legume uneori, si in lapte ... Nu prea ii dau o masa doar din cereale. E rau? Terciul acela mi se pare tare .... neplacut, ca sa nu zic mai urat! Cum ti-a zis medicul? Sa-i ingrosi papa sau sa-i dai chiar masa de cereale???
Felicitari Alina25 pentru noua burtica! Ar fi dragut sa ne tii si pe noi la curent! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Maricicutz, ti-am admirat fetita ... e tare dragalasa si-i sta tare bine cu rochite, mai ales cu cea verde ...
Kid, cum sa te strige soacra pe numele fostei???? Ce aiurea ... greu cu soacrele ... bine ca a mea e mai musafira la noi in general ....
Doxinu, e mortal piticul tau!!! L-ai dus cu tot cu haine in cada la spalat???
Intrebare: cine imi spune cum pot sa-mi trec fotografiile de pe webshots pe privat? Eu am facut o astfel de operatiune, mi-a aparut in dreptul fiecarui album un lacatel, insa tot se vad toate albumele (am incercat de pe mai multe calculatoare). Doresc sa le ascund caci am primit un comentariu neortodox la una dintre fotografii. Daca nu reusesc sa le ascund, voi fi nevoita sa le sterg ...
Ne-am masurat si ne-am cantarit saptamana trecuta si aveam 8,600 si 72 cm.
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
angelabv spune:
Doxinu, mi-a placut tare Stefanel cum minca el, ce a zis tati ? Mindru de flacau ?
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
Motannel spune:
Fetelor, pot comanda pe net biscuiti fara gluten? Am cautat in Suceava in toate farmaciile si depozitele si nu am gasit! As vrea sa comand pe net ... stie cineva?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)