***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Didi
Tu-i dai lapte praf? De ce? Cand? De care?
Eu i-am dat deunazi biscuiti din aia de copii de la Hipp (aveau lapte in ei) si a facut kk verde cum n-am mai vazut . M-am lasat de ei.

Sa stii ca nu stiu cat de minune e gelul ala, psihologic e bun pentru mine ca macar stiu ca am facut tot ce pot eu sa-i treaca.

Poohy
Eu ii fac cerealele cu apa fiarta (numai bine se sterilizeaza, o fac la cana electrica de apa) si pun peste ele fruct. Toate merg, in afara de orez, ala se face cocoloase daca apa e fierbinte. Asta atunci cand fac mai multe cereale. Daca e invers (sa ingros un pic fructele cu niste cereale), atunci bag 2 lingurite de orez sau gris si le amestec in fruct. Daca e prea gros, adaug niste apa (asta fiindca eu nu-i dau lapte praf si la cantitati mai mari nu ma mai mulg, boah, storceam la inceput o lingura-doua, acu' nici gand).

LA MULTI ANI, Cioaca!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici
Nu v-am uitat sa stiti ca nu imi sunteti acre asa cum a spus DIDI....Da chiar m-ati gasit ....eu a citesc din umbra pagina cu pagina nu prea sar nimic dar de scris am scis ceva mai rarut
Aveam de gand sa anunt de bb2 dar mereu m-am luat cu altceva si uite voi chiar m-ati gasit.
Da sunt insarcinata cu bb2 a venit foarte repede fara sa ne asteptam deorece primul a venit dupa 5 ani de chinuri si asteptari.
Acum am tot baietel voi naste tot cu doctorul Tutunaru si bineinteles tot prin cezariana probabil in iulie adica ceva mai devreme .
Puiul meu mare Darius creste merge prin toata casa de-abusilea ,se ridica singurel in picioare pe patut ,pat ,masa tot ce prinde de papat papam nu prea facem fite dar cu somnul ziua nu prea ne laudam nu ne place decat cate o jumatate de ora si apoi joaca dar...nu singur impreuna cu mami nu vrea singur si asa imi trece toata ziua.
Avem 3 dintisori si nu am stat deloc pana acum la olita ce este drept nasa ne-a facut cadou una dar o vom folosi in vara ca acum mi se pare mai greu de dezvatat de pampersi.

Kay ma bucur mult ca Sonia este bine si urez tuturor capsuneilor si capsunicilor multa sanatate
Promit ca voi scri mai des

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Alina felicitari si o sarcina super usoara!

Mi-am scos firele, nu a durut deloc. Acum ma pregatesc sa plec spre Bucuresti. E super frig afara si mi-e un somn!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind merci mult de toate felicitarile ptr premolarul lui david si ca-mi tineti pumnii sa NU am meniscul rupt!

in al doilea rind scuze maricicutz ca ti-am botezat copila, chiar fara intentie, sint si eu pe fuga tot timpul, sint singura cu copii acasa, plus toate treburile din casa, si in weekend am mai avut un copil pe cap! deci a fost facuta greseala din marea graba si nu din intentie,

pe viitor ma abtin sa mai modific ceva ptr ca timpul meu e chiar limitat si nu mai vreau sa fac boacane, merci mult cine a modificat ptr ilinca(didi cred!)

raspund in fuga mare, am multe de facut azi cit sint astia mici la gradi, e ziua sotului vineri, si vreau sa-i fac o cana de cafea ptr servici cu 2 poze ale piticilor pe ea, si sa-i inramez frumos diploma de notar ca trebuie sa fie pusa la el in birou....si mai am niste cumparaturi de facut(asta asa de relaxare) deci daca uit ceva si pe cineva ma trageti de mineca

teodora, stai linistita ca aici nu se judeca nimeni pe nimeni, si chiar daca cineva iti zice parerea, care poate e ca nu e bine sa tii copil si ciine, sigur nu e ca te judeca! si eu am avut copil si ciine in casa pina a murit ciinele, si inca sint ffff convinsa ca este bun ptr dezvoltarea copilului, cu igiena necesara bineinteles, ptr ca de ex al meu a mers la 11 luni singur, tot vroia sa prinda ciinele prin casa, pe urma cind sint mari ii ajuta sa fie responsabili, sociabili, etc. cind voi prinde curaj din nou sa am ciine(ca prea am suferit) si sa mai creasca astia mici vom avea din nou ciine

poohy, da cred ca david e ultimul diversificat si primul premolar din gasca. ei sa incep prin eu ti-am zis ca trebuie sa-i dai cereale si daca e pufoasa, dar nu incep asa ci iti zic cum le fac eu, pun citeva lingurite de cereale si apa simpla peste ele(din sticla, preferinta evian) pina devin cit de sos vreau, acuma ca=l dor dintii sint moi, apoi pui ce fruct vrei. citeodata cind am fructe mai moi(para, piersica) cind pun apa le las mai tari ptr ca fructul le va face mai moi. lapte peste cereale nu ti-as recomanda avind in vedere ca micuta e pufoasa, ci cu apa. am ris la faza cu scos limba, m-ai facut curioasa, am sa caut info

angiuta, noi avem un covor cum a aratat elteka, este antisoc si tine de frig, l=am luat dupa o serie de vinatai, cade david in voie pe el, e drept ca mai trage si de pamint cind misuna si nu e covorul pe acolo, ptr ca am suprafata prea mare sa pun peste tot

vas, cu olita iti zic sincer, cum zicea didi, stiu persoane care au inceput pe la 6 luni si copilul a fost curat tot pe la 2-3 ani, asa ca e un stres suplimentar degeaba.....dominic a primit olita cind a facut 1 an, l=am pus asa ptr citeva poze, mai facea caca dimineata in ea de pe la 18 luni, dar l=am lasat sa fie singur interesat de ea, secretul in invatatul fara pampers, nu este sa-i pui des pe olita,ptr ca-i creezi fortat un reflex ca la ciine, negindit, ci sa=l faci pe bebe sa constientizeze, de aia se invata mai tirziu cind incepi sa te intelegi cu ei, si merge f repede. eu l=am lasat pe dominic fara pampers, a facut peste tot, pe el, prin casa, eram in concediu si am avut rabdare si timp sa sterg tot, si l=am rugat sa ma ajute sa spalam pantalonii cu caca, si zicea ca pute....si ca e rau sa fie ud, si i-am mai luat si niste chilotei cu masinute de l=am dat gata. si asa a inceput sa constientizeze el, ca nu e bine sa fie ud, ca pute caca si e rau sa speli, si ca sint mai faini chiloteii cu masini decit pampersul ala gros si ca umbla mai usor fara pampers.....

didi, total de acord cu borcanelele, si eu iau numai simple, cum are 2 legume cum baga astia o porcarie in el...., asa ca simple, bio, facute cu apa,si leguma fiarta, unele intreaba da cum sta leguma aia....prin pasteurizare. si dominic se plictiseste ff repede de tot ce face! incepusem sa=l cred hiperactiv! m-a lecuit medicul de familie care mi-a zis ca e dezvoltat la 3 ani jumate ca un copil de 5 ani si ca sa ma opresc sa mai cer prea multe ptr copil la virsta lui si sa=l mai las sa se si joace ptr ca asa vrea! de competitie e cu doua taisuri, poti dezamagi copilul atit de rau ca el poate nu e bun in patinat, si poate sa=l afecteze sa se creada prost in toate....e un exemplu din ce am citit eu, asa ca inca lucrez si citesc, cind aflu ceva iti zic.cu costumul asa am patit si noi de haloween, nu a vrut sa=l poarte, i l=am lasat la educatoare si aia i l=a dat, ca acolo autoritatea e autoritate. sa aveti un carnaval frumos si pup vinataile lui david

ioana, scuze ca mi-am batut gura si am uitat esentialul, depinde de copil, ptr ca sint unii care merg la 13-15 luni si atunci ei la 18 luni nu pun inca un picior inaintea celuilalt cind urca, dar in mare intre 18 luni si 2 ani toti urca scarile cite un picior inaintea celuilalt(ca noi adultii)

sint pe cale sa devin consiliera(monitoare) la liga de alaptat Leche Ligue am mari emotii, si am ca si proiect sa-mi termin un sit pe care sa am info necesare ptr alaptat si ptr bucatareala!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

sarbatoritilor
la orele 20.00 pe euforia e bianca brad

pepsi,tin si eu pumnii sa nu fie ceva grav; sa i strangi si tu putin pt mine pt ca maine imi fac alta incizie la mastita mea(am schimbat medicul); cred ca ar trebui sa intru in cartea recordurilor cu "cea mai lunga mastita"

alina, felicitari! esti o mamica curajoasa! sa ai sarcina usoara!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am uitat sa urez la multi ani sarbatoritilor, multa sanatate

alina, felicitari si sarcina usoara, si un bebe sanatos la sfirsit in brate!

ckristina, na pai atunci hai sa ne tinem pumnii reciproc, ca si eu ii tin ptr tine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pepsica felicitari si tinem pumnii sa fii moderatoare pe Leche Ligue. Daca m-ar fi pus vreodata sa propun pe cineva, cred ca tu ai fi fost prima persoana care mi-ar fi venit in minte. Ti se potriveste fff bine rolul asta de mode! Sa ne tii la curent cu piciorul tau. Eu sper sa fie bine.
la faza cu dintisorul noi suntem tare geloase. Maria nu are nici un dintuc dar biata de ea e varza cu somnul, plange din senin cateodata si stiu clar ca e din cauza gingiilor.

Poohy eu in Bucuresti nu o aduc pe Maria- cel putin nu in perioada asta- pt ca e drumul destul de lung, plus ca e si cam frig. Cand o sa se mai incalzeasca poate o sa ma incumet . Si sa terminam tambalaul asta cu dintii ca acum nu ma pot intelege cu ea. As vrea sa va vedem si sa ne jucam impreuna , sa le facem cunostinta domnisoarei Tzu si Mariei. Ar fi tare fain.

Ckristina multa sanatate! Doamne cat chin ai avut cu mastita asta, biata de tine!

Plec la facut bagajul. Sper sa nu am peripetii in tren, ca e prima oara cand merg cu trenul noaptea si nu am loc la vagonul de dormit. Daca ma vad scapata de ziua de maine, pot spune ca a trecut jumatate de stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

mica0307,multumim pentru listuta.eu am vazut lista mamicilor pe mailul comun, dar nu stiu cum se modifica in ea

timur, noi stam in Crangasi, necastigator, e prea departe.
inainte sa ma marit stateam in Titan, la capatul lui 335, la Alba,
dar acum, am schimbat cartierul

poohy, eu ii dau lui bb cereale fara fruct, dar am gasit la nestle unele care au fructe si legume in ele, sau 8 cereale, sau 5 fructe, eu nu-i combin asa cum ti-a zis doctora tie.

teodora, bravo ,,

noapte buna, fetelor

magda, mama lui tudor catalin (17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Pepsi Si noi tinem pumnii sa nu fie nimic grav, sa nu ai ruptura de menisc! Felicitari pentru premolar!

Graviduta Am intrebat-o pe Ella de bagaje pt ca stiu ca ea zboara destul de des cu avionul si ma gandeam ca poate stie ceva, cu toate ca eu parca tin minte ca ea lucreaza pe drept comercial. Si barbata-miu e avocat, dar el lucreaza momentan pe revendicari de imobile; stiu ca nimeni nu e specializat in toate ramurile de drept.
Noi am zburat cu myair. Saptamana asta merg la aeroport sa vad ce trebuie sa fac acum. Multumesc

alina25 Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Cioca La multi ani, multa sanatate, sa fi fericita alaturi de cei dragi!

Toate gandurile bune pentru sarbatoritii zilei!

Noi am fost in weekend la Galati, la cumnati; juniorul va avea o nepotica (spun eu), cumnata-mea e insarcinata in 6 saptamani.
M-am si enervat, cu toate ca mi-am propus sa nu, cu soacra-mea... Ma intelegeam bine cu ea, pana m-a strigat pe numele fostei logodnice a lui barbata-miu, poate sunt eu exagerata, dar chiar m-a enervat si de atunci ceva s-a schimbat. Si de fiecare data cand am mers in vizita la cineva cu juniorul si eram intrebata ce mananca, nici nu apucam sa spun ceva ca incepea sa spuna: ii da mancare fara sare, va dati seama? saracul copil... Si tot timpul ii e dor de nepot, il tinea in brate cat mancam si eu ceva si atunci spunea ca o moara stricata: mama, papi fara mine? tu papi mancare buna... si altele de genul
Bine ca n-am stat decat 2 zile!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kid, ce dulce ai fost cu povestea cu soacra!! Si a mea se mira ca nu ii dau cu sare... dar daca el baloteaza mult oricum, la ce sa bag sare in el. A mea mi-a zis ca "doar eu mincam sare de aia din sac, nu de asta fina ca acum, si nu am patit nimc". I-am zis "eu nu ii dau pina la un an" fara sa mai explic nimic. ooo, si prajitura voia sa ii dea de Craciun... bine ca ne vedem rar si putin(3-4 ore maxim, pe luna, nu e super?)

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput