***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am uitat exact ce vroiam sa intreb.
Mi-a zis sa incep sa ii dau si cereale - pentru inceput in fructe. Cum eu nu am mai folosit - m-am uitat in instructiuni si scria ca trebuie intai amestecate cu apa fierbinte si apoi cu fructele. Trebuie sa amestec cu apa sau se poate si direct in fructe fara apa?

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

LA MULTI ANI CIOACA!!! mULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME.
Fete, care dati Ferum Hausmann la bebei? Cat vi-a zis dctr sa-i dati:10 pic/zi sau 2*10 pic/zi. Ca am aruncat cutia si nu mai stiu.

poze cu ingerasul
nasterea unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

tudorcatalin: In IOR iesim. Stam la 2 blocuri de parc. Voi?

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

poohy: Ce pufuloasa e domnisorica voastra!!!

In leg cu cerealele: eu ii pun in fructe cam o lingurita-doua fara sa le mai prepar in apa! O fi bine?

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by poohy

Am uitat exact ce vroiam sa intreb.
Mi-a zis sa incep sa ii dau si cereale - pentru inceput in fructe. Cum eu nu am mai folosit - m-am uitat in instructiuni si scria ca trebuie intai amestecate cu apa fierbinte si apoi cu fructele. Trebuie sa amestec cu apa sau se poate si direct in fructe fara apa?

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2

i le fac cam asa: apa fierbintze pun 2,3 masuri de cereale si 1,2 masuri de lapte praf, si apoi i le racesc cu fruct de la borcan.

Intreba cineva de borcanele. Io am aruncat vreo 15-20 pana m-am prins care-i treaba cu ele. Am si dus unele la loc, la magazin. Achizitionez doar fructe 100% fruct (mar, para, mar cu mango, doar astea is 100% fruct, fara altii excipienti:)) si legume: leguma, apa si ulei. Fara Naturreimehl. ii fac deiverse permutari: adika combin legume cu carne de vita sau carne de pui/curcan. Am borcanele mici (82g)
Altfel, stiu de la nr 1 ca nu am suscces. Si, totusi vreau sa ii dau bio integral pana la 11,12 luni.

In ro, aveam o colega a carei nepoata era hranita numai cu borcanele si io, cu o colega o judecam,: Mama lenesa!!!. Eticheta si prejudecata!
Stiu ca mancarea de la borcanele e controlata la fel de bine sau mai bine decat marfa din raft.

Asta e, traim in era diviziunii!

La multi ani! Cioaca

Pepsi, am gasit cartea pe raft:) si nu am putut sa ma abtin sa nu o rasfoiesc. Sarbatorita are o fetitza cu 1 an si trei zile mai mare decat D.
Si, mai era un bebe mik, mai mik decat David cu 6 saptamni. Si, cand ma vede R cu el in bratze, imi spune: "Nu il luam acasa!", de am ramas masca.
Dar, la plecare s.a dus sa il traga de maini sa il ia acasa. Ce o fi in capu lor?!

despre joc: copii cresc si se dezvolta prin joc. Prima etapa/ nivel este jocul prin contact. Gusta totul :D
apoi este jocul propriu zis dupa 18 luni cam pana la 2 ani si peste. Adika o masinutza e masinutza, o minge e minge, etc.
ultima etapa este jocul imaginativ, adika foloseste un batz pe post de calutz, o banana pe post de telefon. fiecare etapa e imp si trebuie stimulat.

Acu, io folosesc la R jocuri destinate varstei : 3+. Unele sunt de ghicit obiectul aflat intr-o pungutza altele sunt de aruncat zarul si completat un puzzle.Ideea e ca io in sustin sa inceapa o actiune si sa o termine, pt ca se plictiseste pe parcurs. Si, ii mai dau activitati casnice de facut, de mik, el e responsabilul cu tacumurile la masa. el le scoate din masina si le pune in sertar, el duce pampers-ul la cos. Sunt multe jocuri, mii chiar. Faza cu care ma confrunt e ca nu il pot antrena intr-o competitie (). Adika nu se agita sa castige el. E totul lin. Asa si la patinaj si apoi la sky. In ultima zi au avut concurs [am surprins cate ceva in poze]. Instructoarea ii explica si el cauta mustele/ albinele. si, daca la curbe nu il facea atent sa isi indoaie picioarele ajungea in strada. Nu stiu daca are o problema de memorie si succedare a actiunilor sau daca efectiv e distrat.
Azi, e sarbatoare in germania cu carnavalul asta. Nu a vrut sa il costumam in pirat cu toate ca a fost de acord sa cumparam costumul.

David inregistraza cam multe vanatai la activ. si merge, mama mama. cam atat ca se trezeste piticul. Si daca il bataie cineva cand termina se batzeie singur, daca ii zici tu ba-ba-ta-ta-ta continua el.

cam atat ca iar stau prost cu timpu.

Elteka, o sa ii achizitionez si io gelu minune. L-am vazut la Schlecker, dar mi-am zis ca-i apa de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, inclusiv fetitei mele care face 9 luni..apropo pepsi, te rog frumos sa modifici in listuta ca pe bombonica mea o cheama Ilinca nu Ileana - mie nici nu-mi place numele asta, fara suparare dar asa o cheama pe mamaia sotului meu caree super activa la 77 de ani, de fapt era, acum mai putin, si care tot vine pe la noi sa stea cu aia mica, si azi cu ea de fata mi-a caziut fata din pat..sa nu-mi dau pumni? si ce ma enerva cel mai mult e ra ca dadea vina pe nu stiu ce ceas care a impiedicat-o pe Ili la [picioare, si de-aia a cazut..iar culmea e ca saracuta se lipise d emine si plangea, parca ma certa ca de ce am lasat-o cu baba asta iar mamaia, ca asa ii zicem noi, tot tragea de ea s ao ia ea in brate, ceea ce m-a enervat la culme...as aca te rog Pepsi, fa modificarea in listuta, sau cine stie sa faca, ca eu nu o sa-mi botez niciodata copilul nr 2 Ileana...tot cu Ninutza, ca daca nu era ea eu nici nu bagam de seama...si tocmai azi, de ziua ei...of, mititica mea...cam atat deocamdata ca mi se ard cartofii..mai revin

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

VAli - multumim frumos

Pepsi - felicitari pentru noul dintisor al lui David

Poohy, eu pun o masura sau 2 de cereale in piureul de fructe sau de legume,fara sa dizolv cu apa sau lapte.Felicitari pentru grasulina si al meu cred ca are 10kg sigur.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy eu ii pun peste fructe, dimineata, 1 masura de cereale.

teodoral eu ii dau 6 pic/zi de fier. Da tre sa intreb dr la urmatorul control pana cand, ca acum au inceput sa manance si carne si ou si spanac.

LA MULTI ANI CIOACA

cristinamaria bine ai revenit. Ai promis poze cu Rares si camera lui .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Pespi nu m-am suparat... no bine... dar nu mi-ai raspuns la intrebare, cind incepe sa paseasca cu ambele picioare pe scari, atunci sa ii punem la olita? scuze ca te zapacesc
Poohy si al meu ride din git si singur... si scoate limba, e de bine oare ca o scoate? cam toti bebeii stau cu limba afara.

Ralucamia durut scosul firelor?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

merci mult de raspuns

Ralucami, multa sanatate si bafta la examene Dupa norocul pe care l-ai avut de cand ai venit in Ro., cred ca o sa te gandesti de 2 ori inainte sa te mai intorci
Daca stai cu Maria-Bucuria prin Bucuresti si vrei sa ne intalnim, sa zici ;)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2

Mergi la inceput