***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Saru'mana Pepsi Ma rog si eu pentru tine sa nu fie ruptura de menisc

La multi ani Cioaca!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!
angelabv,lauradi,teodoral,multumim pentru felicitari si pentru complimente,

lauradi, Rif e tare frumos,am vazut pozele dar banuiesc ca este inca pui, nu are 1 an, nu-i asa?(sau poate gresesc). si baietelul e asa simpatic in costumasul cel galben cu urechiuse, cum se admira el in oglinda....

timur, am admirat si pozele voastre, am crezut ca esti singura in parc cu baietelul si cu timur, dar m-am linistit cand l-am vazut si pe sotul tau.eu nu am curaj sa ies singura cu copilul si catelul(cateaua am vrut sa spun), e o nebuna Sara mea, te trage rau, aproape te darama, nu pot sa ma tin dupa ea, are o forta....tb sa iesim toti patru, tati cu Sara si eu cu copilul
in ce parc va plimbati de obicei, poate ne intalnim la o bere?(cu copiii si animalele)

o zi buna va doresc,
magda, mama lui tudor catalin (17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

mihamora, am vazut pozele cu Dominic. Ce mare s-a facut si imi plac la nebunie ochii lui mari si negri

maricicutz, Andrei merge uneori pe toata talpa, alteori pe varfuri. Dar mai des pe toata talpa. Cand sta singur in picioare si se sprijina de ceva se ridica pe varfuri... de fapt pe poante, nu stiu cum reuseste sa stea asa.

a_da, felicitari pentru progrese!

Da, Pepsi, Andrei are acum 73 cm. Sa vezi tu ce baiat inalt o sa ai Multa bafta la doctor sa nu fie ruptura de menisc! Tin pumnii!

Alina25, felicitari!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si copil sanatos!

Ralucami, nu am fost pe faza, ce operatie ai facut? Imi pare rau sa aud ca nu esti prea bine!

Ma duc sa hranesc piticul. Poate mai intru mai tarziu.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

revin si eu cu datele noastre, poate aveti timp sa ne treceti si pe noi in lista

17.06.2007(4:40)tudorcatalin, nastere naturala, 38s,tudor catalin, 3kg,53 cm, Apgar 10
iar eu sunt magda(tudorcatalin)23.08.1968 (am vazut pe mailul comun cineva era tot pe 23 august, dar cu 10 ani mai tanara)

multumim anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor!
Noi cadem zilnic de 2-3 ori. Astazi deja a luat 2 lovituri:una de dimineata cand s-a trezit si a incercat sa se ridice (eu inca dormem) si s-a lovit la sprinceana iar cealalta acum 10. min l-am lasat in mijlocul camerei cu jucariile si eu m-am pus sa sterg praful. S-a dus la canapea, s-a ridicat si a incercat sa puna un pas iar pana sa ajung la el a cazut si s-a vovit la cap. Nu stiu ce sa mai fac....i-as cumpara tarc dar am un feeling ca n-o sa stea in el si apoi o sa suport lamentatiile lu taicasu ca cheltuim banii aiurea.
Poate ne trece si pe noi cineva in listuta:
8 Iunie (8.36) angiuta, nasterenaturala cu epidurala, 42s, Vlad Lukas, 3.830 gr, 52 cm, Apgar 10
data mea de nastere: 24 octombrie 1982
Multumim!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

pepsine rugam si noi sa nu ai ruptura de menisc.
alina25 oauuuu deja vine bebe2?super......felicitari!!!!!!iti doresc sarcina usoara,nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aina25, deci asa ......trebuie sa te gasim noi...............dar te-am gasit pana la urma.
Felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi.!!!!!!!!!!!!

Pepsi, sa stii ca si eu citisem chestia cu olita si chiar m-am speriat putin la inceput. Eu vroima deja sa-i cumpar si sa incerc sa o invat si mi se parea prea tarziu doar la un an , un an jumate. Dar asta e inseamna ca oricum ne-am chinui degeaba asa ca mai stam linistite o perioada.

Noi in general suntem bine doar ca ne tot foim noaptea , din foiala se trezeste si noroc cu tzitzi care ne salveaza si adormim rapid. Dar trebuie peste doua saptamani sa plec la un botez si nu stiu cum se va descurca mama mea cu ea.
cam ata ca deja e la capatul patului si se uita la mine cum scriu.
Va pup.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

PEPSI, sa nu fie ceva grav.
ALINA25,felcitari!!!Sarcina usoara.
Cel mai mult ma bucur ca pot sa vorbesc si eu despre cateaua mea fara a fi criticata ca de ce tin caine cu copil in casa. Deci, celor care nu le convine...sa se abtina.
Am si eu o Lucy Liu, asa am luat-o, cu numele asta.Cica seamana la ochi cu actrita.
Are 4 ani si nu a facut pui niciodata. De-al draq ce este.
TB sa plec sa-i dau de mancare la Ari.
Mai vb.

poze cu ingerasul
nasterea unui inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Manu va multumeste mult pentru urari Si mami

Si La Multi Ani! pentru toti sarbatoritii!!!!

La Multi Ani Cioaca!!!

Alina25, felicitari!!!!

Pepsi, multa sanatate, sper sa nu fie ruptura de menisc Si felicitari pentru premolar E primul din odisee daca imi aduc eu bine aminte, nu?

Noi am fost la controlul de 8 luni, Manu e bine, are 10kg (10.090 cu body si pampers) si tot 72 cm (nu a crescut deloc in ultima luna, ca tot atat ii iesea doctoritei - 72, si lui tati 73! O fi normal?) Cap 46cm, piept 47cm, burtica 48cm :D
I-a zis doamna doctor ca e fata mare si trebuie de acum sa pape si orez (Mica merci mult pentru carte, de acolo o sa ma inspir ), si cereale si iaurt. Dar la iaurt a zis ca nu degresat - ci normal ~3%, ca o intereseaza lipidele etc (si tot marcile vehiculate pe aici). Si sa incepem si cu ficatel de pui (1 pe saptamana), vita, iar de la 9 luni se poate si paine, peste alb.
Si neaparat ulei - ea recomanda ulei de porumb presat la rece (se gaseste numai la plafar).
Dar avem si una bucata buba Fontanela prea mare (alte semne de rahitism nu a gasit si a puricat-o bine). Pediatra zice ca nu e nimic, probabil e de la faptul ca a crescut foarte bine si mult, si are pana la 1 an si 1/2 sa i se inchida... Dar totusi recomanda D3 injectabil (de unde!??! am tot citit ca nu se mai gaseste in ro., poate in italia si germania, ). Iar daca nu gasesc, pana la 9 luni sa alternez o saptamana cu 3 picaturi vigantol, o saptamana cu 5 picaturi vigantol... Oricum a zis ca vine primavara, o sa stea la soare si o sa-si revina... Pufarina mica in schimb e bine, a inceput sa rada din ce in ce mai des infundat in gusulita (parca guita) singurica (probabil de ce isi aduce aminte).
A, si doctorita m-a intrebat daca scoate limba. Nu stiu de ce... Ca am uitat sa intreb ca m-a luat dupa cu dintii - cica are cam peste tot gingiile inflamante si se poate sa o tina intr-un lung sir de eruptii dentare.

Mi-am adus aminte - voi m-ati speriat cu autismul provocat de vaccin... Si cum adica se vede abia la 2 ani? Deci pana atunci nu poti sunt semne?

Daca mai trebuia sa raspund la ceva spuneti-mi va rog, ca am citit pe sarita si ieri si se poate sa fi uitat

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

angiuta si tudorcatalin v-am trecut in listuta. Nu stiu insa ce sa fac cu datele de nastere, unde sa le trec sa nu uitam de ele.

pepsica sper sa fie bine. Si felicitari pentru dintisor.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput