***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 9
DidiAlex spune:
ah, in legatura cu somnul, aseara am fost la un chef si mi s-a legat de mana o carte. Petrecerea a fost intr-o casa, nu carciuma.
Si, autoarea preciza ca incepand cu saptamana 36 de viata, cu +/- apare sentimetul de teama. precum si fetis-ul. Asa ca alegeti dupa acum unul normal ca sa va tina cat mai mult. Noi la R il avem pe tigru din colectia Pooh pe care si l-a botezat: Kiki.
Poate mai scriu maine.
ralucami spune:
Didi statutul de student se aplica pana la 26 de ani, ori eu sunt trecuta de multisor de varsta asta! Am inteles in schimb ca primele 3 zile de spitalizare sunt gratis. Si jos, la intrarea de la chirurgie scria ca 1 zi de spitalizare pt neasigurati e 495 RON( deci 5 milioane vechi). Eu habar nu am cum e cu asigurarile din Ro. Taica-meu ma tot freaca la cap sa imi faca o carte de munca cu salar minim pe economie pe firma lui. Dar pana acum nu am vrut ca nu vedeam sensul sa platesc atatia bani aiurea la statul roman. Cand a fost faza cu spitalizarea si operatia a gasit IAR prilejul sa-mi bage un " vezi! ti-am zis eu ca trebuia sa-ti faci carte de munca ... bla bla bla...sa fii si tu in rand cu lumea ....bla bla bla." Naiba sa-i ia! Daca vor bani sa ma caute acasa! Parca il vad pe le docteur la usa mea, cu bisturiul in mana, venind sa colecteze aia 5 meleoane.
Doamne cred ca au pus ceva in compotul asta de visine ca numai prostii vorbesc!
cristinamaria spune:
Buna seara! Primiti o capsunica ratacita???
Fetelor mi-a fosta tare dor de voi!! Am mai intrat pe fuga din cand in cand dar n-am avut timp sa scriu! Pe scurt am fost in vacanta la inceput si cu piciul la munte( foarte frumos:)) ) si apoi numai cu sotul meu la ski( tare bine distractie insa am murit de dorul micului si abia am asteptat sa ma intorc acasa!!La intoarcere am luat o gripa nenorocita si a trebuit sa-l mai las 3 zile la mama de am crezut ca o iau razna !
Noi suntem bine , papam bine nu borcanase pe care le scuipa cu foc ( poate-mi mai dati si mie sugestii ce sa mai cumpar pt ca ori eu nu stiu ce sa-i iau ori am un copil tare pretenios !
Am vazut si eu subiectul legat de olita: si eu stiam tot asa cum a scris Pepsi insa cat am fost in vacanta mama l-a tot pus pe olita si acum cand ii vine sa faca kk incepe si se foieste si abia dupa ce-l pun pe olita face!! Nu vreau sa-mi stresez copilul insa clar al meu se simte mai bine asa
A si uitasem: inca nu avem dintisori
Ce sa va mai spun... va pup dulce pe toate ( Kay ma bucur ca sunteti bine!!) si revin cat mai repede cu poze!!
Avem o graviduta printre noi???? Felicitari!!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
""Faci pipi? " (Robert nu conjuga bine verbul si prelua din intrebarea noastra, ca in prima secunda te intrebai tu pe tine: Oare fac?!)
quote:
Originally posted by Ralucami
Doamne cred ca au pus ceva in compotul asta de visine ca numai prostii vorbesc!
Ralu, imi amintesc de tine cum ziceai ca au dat aia cu ceva praf prin Gap de nu te-ai oprit din cumparat. Vaz ca se practica si la Marks and Spencer
Motannelnorocoaso!
Io tocmai l-am hranit si am crezut ca adoarme, da' de unde...A inceput sa urle ca nu-l lasam sa se dea jos din pat. Acu' iar mai tragem o repriza de jucat pana i se face iar foame si va adormi la san
Voiam sa va zic de gel de dinti, aici mi-au dat (doctorita mea aia stricta care nu da nimic) o chestie facuta in Germania de Stada, se cheama KAMISTAD, e din musetel. Arata www.stada.de/gesundheitundmehr/produkte/produkt_uebersicht/produkt/details.asp?AGID=682" target="_blank">ASA Pare buna,ii dau lui Elias cand se trage de ureche cu o picatura de gel pusa pe unde apuc (ca nu ma lasa) si vad ca nu se mai trage si nici nu mai maraie.
Poate se gaseste si in Romania, ca tot piata europeana e.
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
mihamora spune:
Motanel - si Dominic se trezeste f des noapte plangand cand il supara dintisorii, dar se potoleste destul de repede la san,doarme cu noi in pat.
Elteka - asa este, isi doresc si ei f tare un copil si is topiti dupa Dominic, in ultima vreme am mai multe poze cu ei si cu Dominic decat cu noi si de fiecare data cand ne invita la ei sau mergem in oras imi zice sa nu cumva sa vin fara copil.
La Dominic nu s-au inrosit gingiile.
Raluca - ma bucur ca a fost bine si ai fost multumita.Da, ne vedem sambata viitoare,abia astept.
Didi -vreau si eu la carnaval.Sigur facem poze cu Raluca si cu Maria.Acum o sa ma uit la fotografii, multumesc.
Ca tot veni vorba despre sarcini pierdute in capitolu trecut, si eu am pierdut o sarcina la 17 saptamani,despre care nu am putut sa povestesc cand eram insarcinata, voi ati mai vorbit despre asta.S-a intamplat in 2004 si deabia in 2006 mi-am facut din nou curaj sa raman insarcinata, a fost ff trist, dar acum sunt fff fericita.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Ninutza spune:
Amely, pentru David Cristian,
maricicutz, pentru Ileana Maria
Cioaca
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza spune:
Fetita lui marcicutz nu se numeste ILINCA MARIA? cred ca e o greseala in listuta.
RALUCAMI, bafta multa. Si daca iei 5 asteptam si noi de baut .
ELTEKA, si Miruna adoarme destul de tarziu. Aseara, de exemplu, dupa lungi incercari, a adormit doar cand a iesit sotul sa o plimbe pe afara(in sling) si era trecut de ora 12 .
Zic si eu(cu intarziere) bun venit fetelor noi.
Ne-am masurat /cantarit si noi saptamana trecuta si aveam 8600g si 70cm .
Mai asteptam pozici noi cu capsunei si capsunici ca eu abia astept dimineata, in timp ce-mi beau cafeaua, sa admir bb frumosi
Pozici de ianuarie
Ninutza spune:
PEPSI, multumim pentru info despre olita. Daca afli si despre fetite sa ne zici si noua. Mii de .
Pozici de ianuarie
Pepsi spune:
mihamora, imi pare tare rau ca ai trecut printr=o pierdere de sarcina!
e un scump domi, am vazut pozele
didi, ma am ris bine in seara asta la faza cu 'faci pipi" dominic cind vroia sa vina cu noi undeva zicea mamai si eu vin cu noi! ptr ca noi il tot intrebam "vii cu noi?" cu atasamentul de un mutunache, si dominic are un leu mic ce l=a primit, si cu care doarme si nu se mai lasa de el, singura problema este ca din ce am citit eu intr=o carte e bine ptr parinti sa se ataseze de ceva ce e usor de cumparat si gasit in magazine (adica sa poti cumpara repede un alt leu daca il uita la restaurant!) si dominic e fan spiderman, avem pijama, geaca, chiloti....multam fain de lista stiam eu ca ai zis tu ceva cu mailu comun si tot am cautat, uite una din fetele noi e maricicutz 5 noiembrie 1979, si teodoral pe 12 februarie 1980. iar cu fata care nu ne-a anuntat ca e gravida, cine stie ce si cum, ca nici eu nu am anuntat de ex la odiseea cu dominic ca asteptam sarcina 2, si nici ca am pierdut=o pe aia si nici sarcina cu david(doar stii ca daca nu ma trageai de urechi io nici la voi nu intram).....asa ca nu cred sa fim noi de vina ca ea nu ne-a anuntat cine stie motivele reale, oricum sa aibe sarcina usoara, si mult curaj, ca diferenta va fi mica intre copii!ma si acuma mi-am amintit pai tu mergi la chef sa citesti carti despre copii!?
ralucami, e f usor de scos firele, ustura putin si atit. am verificat intr=o carte ptr sfinctere si nu am gasit, dar mai caut si revin
motanel, eu zic ca e de la dinti, al meu a trecut prin 3 zile grele, nu minca, s=a trezit noaptea din ora=n ora, ca sa vad acuma seara ca are tot premolarul spart!iti recomand olita de la graco asta http://www.graco.net/f/item.asp?code=2380&s=0623GCD avantajul e ca se scoate partea in care face bebe si nu tre sa speli toata oala, are capac destul de mare si se poate pune apoi pe wc
da fetelor are un premolar!!!!!!!nu-mi vine sa cred, ca dupa 4 incisivi a venit un premolar!
elteka, multumesc ptr raspuns cu aniversarile, si camillia ce-i dau lui david tot pe baza de musetel este
ioana13, am ris la intrebarea ta, nu te supara, da bebei ai sa vezi ca urca si coboara scarile cu un singur picior, abia dupa 18 luni stiu sa le foloseasca pe amindoua
belea pe capul meu, s-ar putea sa am ruptura de menisc, merg la doftor sa vad(bine zicea andrada) si voi face o rezonanta magnetica, si vom vedea,ma rog din rasputeri(rugativa si voi) sa NU fie ruptura, aia-mi lipseste!ei va veti intreba de unde, pai da cine a cazut cu patinele????si se dadea mare katarina......etc, etc Je! si plus slabuta ca o balerina cum sint.....m-a ajutat teribil!
ninutza, merci de atentionare, eu am trecut-o pe maricicutz, nu stiu ce am avut eu cu ilinca, si uite asa am botezat fata!care e ileana
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andradap spune:
Alina25, FELICITARI pt. burticutza!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si voinic!!!
Cioaca, LA MULTI MULTI ANI!!! Sa ai parte numai de bucurii si realizari si de cel mai sanatos pui!