*** LA REDOUTE *** (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
quote:
Originally posted by nepotzicaquote:
Originally posted by Giova
si eu am primit un mail cum ca, la o comanda de 60 euro din noua colectie, imi scade 18 euro. dar nu am nici un cod...asa ca nu mai inteleg nimic.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
si au am primit acelasi mail, de vreo saptamana,
plus ca produsele din noua colectie pe care le vreau "nu sunt disponibile 3 saptamani" de vreo 4 saptamani incoace
misto de tot!!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
gabitaco spune:
Care e ultimul colet primit? din ce data? Ca eu nu mai am rabdare. Astept colete din 21 ian., 30 ian., 1 feb.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
Inseamna ca mai am de asteptat....![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Raluca8 spune:
quote:
Originally posted by Raluca8
Hello Gabitaco
Eu astept un colet din 10 ianuarie . Si nu se vede nimic la orizont.
gabitaco spune:
mamaaaaaa da ce liniste pe-aici......

...... o fi linistea dinaintea venirii coletelor? 
Nu mai puneti si voi un link...nic...nic....nic.... sa mai clatim si noi ochii pana ne vin coletele? 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
ioana_77 spune:
Deci cam liniste cu comenzile pe-aici. Am intrat si eu sa vad daca a mai venit ceva, eu astept de pe 16 doua colete din cele 6
comandate pana acum. Am zis ca dau o ultima comanda cand vin astea doua.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
adeea_ro spune:
Fetelor, ghidul vostru de pe prima pagina e de "aur". am comandat prima data de pe LR in toamna trecuta si de atunci nu ma mai pot opri. si am reusit numai ghidandu-ma dupa instructiunile voastre.
acum mai vin cu o rugaminte: nu ati putea, pentru necunoscatoare ca mine sa faceti un mini-ghid cum e cel de la lenjerii de pat dar pentru sutiene? nu inteleg care sunt cu cupa intarita (stat din ala subtire de buretel), care sunt cu buretel mai mult(push-up), care au sarma si care nu
...
mersi mult
nico26 spune:
quote:
Originally posted by nepotzicaquote:
Originally posted by claujro
Jasmine, la mine intotdeauna i-au blocat mai intai si apoi dupa cateva zile i-au tras efectiv de pe card (4-5 zile, uneori si mai mult. am verificat asta cu BRD-ul acum, cand am cerut deblocarea sumelor dublu-blocate)
Edit: nici azi aviz pt 14.
pe mine ma enerveaza rau chestia cu blocatul
acum, daca am facut comanda la redut, 4-5 zile nu pot folosi cardul sa fac rezervari la bilete de avion, de ex? am incercat azi si nu ma lasa. si asta pentru ca redut blocheaza tot....
Buna!
Si eu am platit cu acelasi card o comanda pe numele meu, si una pe al sotului. La comanda mea...mi-au blocat de 2 ori suma, apoi si-au retras banii dupa 5 zile...iar pentru dublura am fost nevoita sa iau legatura cu banca sa mi-i deblocheze. in schimb, la comanda de pe contul sotului...totula fost ok.Cine-i mai intelege?
Nico