*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

acum am vazut ca pt comenzile din 29 si 30 ian inca nu mi-au luat banii de pe card,doar i-au blocat.Ce naiba se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, la mine intotdeauna i-au blocat mai intai si apoi dupa cateva zile i-au tras efectiv de pe card (4-5 zile, uneori si mai mult. am verificat asta cu BRD-ul acum, cand am cerut deblocarea sumelor dublu-blocate)

Edit: nici azi aviz pt 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

stiu ca asa se procedeaza,dar a trecut aproape o saptamana si banii sunt tot blocati.Probabil ca e totul OK si ma ma ingrijorez degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ella si Jasmine, va multumesc si va . Am scris si colo, si colo , dar in engleza. Acu' sa vedem ce o sa iasa.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna seara fetelor!
Nu a venit nici un catalog LR?Nu l-a primit nimeni?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, la mine intotdeauna i-au blocat mai intai si apoi dupa cateva zile i-au tras efectiv de pe card (4-5 zile, uneori si mai mult. am verificat asta cu BRD-ul acum, cand am cerut deblocarea sumelor dublu-blocate)

Edit: nici azi aviz pt 14.

pe mine ma enerveaza rau chestia cu blocatul
acum, daca am facut comanda la redut, 4-5 zile nu pot folosi cardul sa fac rezervari la bilete de avion, de ex? am incercat azi si nu ma lasa. si asta pentru ca redut blocheaza tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna seara fetelor!
Nu a venit nici un catalog LR?Nu l-a primit nimeni?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am primit un mail cum ca, la o comanda de 60 euro din noua colectie, imi scade 18 euro. dar nu am nici un cod...asa ca nu mai inteleg nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by Giova

si eu am primit un mail cum ca, la o comanda de 60 euro din noua colectie, imi scade 18 euro. dar nu am nici un cod...asa ca nu mai inteleg nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

si au am primit acelasi mail, de vreo saptamana,
plus ca produsele din noua colectie pe care le vreau "nu sunt disponibile 3 saptamani" de vreo 4 saptamani incoace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
Colete din 21 ianuarie a primit cineva? Oare e prea devreme? Sunt deja 14 zile.......

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput