*** LA REDOUTE *** (75)
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
acum am vazut ca pt comenzile din 29 si 30 ian inca nu mi-au luat banii de pe card,doar i-au blocat.Ce naiba se intampla?
claujro spune:
Jasmine, la mine intotdeauna i-au blocat mai intai si apoi dupa cateva zile i-au tras efectiv de pe card (4-5 zile, uneori si mai mult. am verificat asta cu BRD-ul acum, cand am cerut deblocarea sumelor dublu-blocate)
Edit: nici azi aviz pt 14. 
Jasmine spune:
stiu ca asa se procedeaza,dar a trecut aproape o saptamana si banii sunt tot blocati.Probabil ca e totul OK si ma ma ingrijorez degeaba.
Caprioara spune:
Ella si Jasmine, va multumesc si va
. Am scris si colo, si colo
, dar in engleza. Acu' sa vedem ce o sa iasa.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Jasmine, la mine intotdeauna i-au blocat mai intai si apoi dupa cateva zile i-au tras efectiv de pe card (4-5 zile, uneori si mai mult. am verificat asta cu BRD-ul acum, cand am cerut deblocarea sumelor dublu-blocate)
Edit: nici azi aviz pt 14.
pe mine ma enerveaza rau chestia cu blocatul
acum, daca am facut comanda la redut, 4-5 zile nu pot folosi cardul sa fac rezervari la bilete de avion, de ex? am incercat azi si nu ma lasa. si asta pentru ca redut blocheaza tot....
Giova spune:
si eu am primit un mail cum ca, la o comanda de 60 euro din noua colectie, imi scade 18 euro. dar nu am nici un cod...asa ca nu mai inteleg nimic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Giova
si eu am primit un mail cum ca, la o comanda de 60 euro din noua colectie, imi scade 18 euro. dar nu am nici un cod...asa ca nu mai inteleg nimic.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
si au am primit acelasi mail, de vreo saptamana,
plus ca produsele din noua colectie pe care le vreau "nu sunt disponibile 3 saptamani" de vreo 4 saptamani incoace
gabitaco spune:
Buna fetelor!
Colete din 21 ianuarie a primit cineva? Oare e prea devreme? Sunt deja 14 zile......
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii