*** LA REDOUTE *** (75)
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
a luat cineva asta, pe violine?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-nike.aspx?productid=324118211&documentid=389608&categoryid=38164182&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nushu, poate tu?!
, mamica de David (24.04.2007)
claujro spune:
Eu astept inca 14.01
Coletele astea vin cu viteza melcului...de-abia au venit 3 si nu mai am rabdare!!!!!
Suma blocata de 2 ori nu e o regula, cred ca o fac aleatoriu. Nici mie nu mi-au blocat chiar la toate comenzile..doar la unele. nu stiu dupa ce criterii.
bibilici spune:
Nu inteleg ce se intampla, de ce ajung coletele atat de tarziu ?!
Anul trecut au ajuns in max 14 zile coletele comandate de mine , 3 la numar iar acum astept din 12 ian si nik.Plus ca mai am inca 3 comandate in 23,30si 31 pe astea o sa le astept la vara, numai bune purtat la iarna viitoare, daca le-or mai fi bune la fetele mele.
camelia_daniela spune:
Doamnelor, ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5329604&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantalonii astia? Sa ii iau sau nu; ei par draguti in poza?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
gegea spune:
Buna,
Am si io o intrebare pt veterane in ale comenzilor redoutiste
si nu numai (e clar...)
Sunt aici o pereche de pantaloni sport pt barbati www.laredoute.fr/vente-pantalon-fd-cat-leisure-pant-de-puma.aspx?productid=324135291&documentid=496107&categoryid=22916604&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantalon FD CAT LEISURE PANT de PUMA
iar din tabelul cu ghidul marimilor, deduc ca marimea 100/104 ar insemna un 50/52. E corect asa ?
Am facut o singura comanda pana acum (nelivarata inca), deci nu ma pot lauda cu experienta in ale nimeririi marimilor.
Mersi frumos! 
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by bibilici
Nu inteleg ce se intampla, de ce ajung coletele atat de tarziu ?!
Anul trecut au ajuns in max 14 zile coletele comandate de mine , 3 la numar iar acum astept din 12 ian si nik.Plus ca mai am inca 3 comandate in 23,30si 31 pe astea o sa le astept la vara, numai bune purtat la iarna viitoare, daca le-or mai fi bune la fetele mele.
si pe mine ma enerveaza. cred ca s-au aglomerat din cauza reducerilor. ca anul trecut mi-au venit in medie cam la 10 zile. una singura a venit in 14 zile.
acum tot mai sper sa se regleze si ei, ca valul mare de comenzi banuiesc ca a fost pe 9-10. eu astept din 20... dar nu stiu cand sa sper la ea ...
alexia3 spune:
daca va linisteste cu ceva... eu comandat asa:
in 13 ian..luat bani in 17 ian...primit in 30 ian
26 ian...luat bani in 30 ian...asteptare
29 ian...inca nu au luat banii...asteptare
30 ian..luat bani in 1 febr...asteptare
asta vroiam sa scot in evidenta ca ..la una mi-a luat bani dupa o saptamana...si normal ca am asteptat-o mult si bine, la altele mi-a luat bani a doua zi (acu' sa vedem cand vine), si al penultima inca nu mi-a luat bani...sa vedeti cat astept la ea...deci rabdare pentru toata lumea.
BRIGHT spune:
Eu astept 7 comenzi si nu mai am rabdare
Saptamana trecuta am primit comanda din 15 ian dar era decat o per adidasi,probabil de aia am primit-o atat de repede.
A plecat din Franta pe 26 ,la 11 zile dupa comanda.Sigur sunt foarte aglomerati si toate comenzile pleaca mult mai tarziu de acolo.
Si am observat ca fetele din Bucuresti primesc mult mai tarziu comenzile decat fetele din provincie,aici e vina postei romane![]()
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Doamnelor, ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5329604&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantalonii astia? Sa ii iau sau nu; ei par draguti in poza?
Camelia, si mie mi se par ok din poza, la fel descrierea materialului... Iar la pretul asta, zau ca ma risc
Mie mi se par set cu www.laredoute.fr/vente-veste-tailleur-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121222&documentid=281807&categoryid=22905271&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sacoul asta (descrierea materialului si a culorii e identica), oare nu l-ai cumva si tu? Parca primise note ff bune de la fetele care l-au comandat...
Am mai adaugat si tricourile cu floare imprimata recomandate de Melku... Si uite asa mai strang de o comanda
.Eu acum astept coletul din 19 ian, mai am de asteptat muuuult si bine.
Daca imi amintesc bine si la reducerile din vara a fost la fel: primele comenzi din perioada de solduri au sosit fff repede (2 sapt), iar celorlaltor le-a luat aproape o luna. Probabil asa se va intampla si acum - parerea mea
.
Inex spune:
Am primit ieri comanda din 16.01.Am avut doar 2 produse:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-derby-femme-soft-grey.aspx?productid=324125253&documentid=281807&categoryid=30365229&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 -dragutzi,piele in interior,foarte usori si comozi doar ca sunt Made in China si au un miros cam ciudat.
si
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-rayee.aspx?productid=324079091&documentid=532907&categoryid=41134540&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 -ok,material moale,placut
Inex ,de 2 x mamica