*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

quote:
Originally posted by gegea

Buna,
Am si io o intrebare pt veterane in ale comenzilor redoutiste si nu numai (e clar...)
Sunt aici o pereche de pantaloni sport pt barbati www.laredoute.fr/vente-pantalon-fd-cat-leisure-pant-de-puma.aspx?productid=324135291&documentid=496107&categoryid=22916604&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantalon FD CAT LEISURE PANT de PUMA
iar din tabelul cu ghidul marimilor, deduc ca marimea 100/104 ar insemna un 50/52. E corect asa ?
Am facut o singura comanda pana acum (nelivarata inca), deci nu ma pot lauda cu experienta in ale nimeririi marimilor.
Mersi frumos!

Marimile pentru pantalonii PUMA nu corespund cu ce e trecut in tabel,si eu am comandat aceeasi pereche de pantaloni tot 100/104 pentru marimea 50/52 dar cand i-am primit am avut surpriza sa constat ca 100/104 la PUMA inseamna 54/56(erau imensi),am avut noroc ca am gasit sa-i vand .

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Buna fetelor, am devenit si eu o mica redutista, cu 5 comenzi in asteptare. Multumesc pentru ghid, mi-a fost de mare ajutor .
Din pacate nu a sosit nici un pachet, iar nerabdarea e mare, mai ales ca nu stiu daca am nimerit la masuri. Asteptarea e si mai grea pt ca ma simt un pic responsabila, ca am molipsit inca doua prietene care au produse in pachetele mele. Primele doua comenzi sunt din 11 si 12 ian, sper ca zilele astea sa ma pot lauda cu ce am luat. Ma duc sa pazesc cutia postala . Rabdare si... fara tutun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mi-a sosit coletul !(cred ca e cel din 17)
N-am primit aviz, m-a sunat doamna de la posta! Am relatii, de' ... am innebunit-o pe biata femeie cu telefoanele! (ce sa-i fac daca a avut proasta inspiratie sa-mi dea nr de telefon!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrstuning spune:

Buna fetelor!Am si eu o problema...Am dat o comanda ieri si,desi la sfarsit scria ca a fost inregistrata, cosul nu a fost golit, nu am primit mail si la suivi nu apare nimic..Se poate asa ceva sau sunt eusi nu stiu sa dau o comanda?

Mi-ar parea rau sa nu-mi ia comanda ca sunt cateva lucrusoare acolo pe care chiar le voiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Nu mi-a sosit coletul din 9.01 A fost prima mea comanda...
Dar cred ca deja s-au saturat cei de la posta de noi, de mine si de sot, rar cand trece o zi fara sa-i bazaiim

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Inex,

pantofii pe care i-ai primit i-am pus si eu in cos sa-i comand; cat porti si ce numar ti-ai luat?
ai luat din lac sau mat?

multumesc,

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

cum v-am zis, i-am scris Sabinei de comanda mea dublata (de pe 1 februarie) si iata raspunsul ei:

Hi,

I cannot cancell an order because the 2 orders have already been shipped on February 2nd through parcel n° 032 0731607 with the ensemble courverture bonnet et doudoune and on February 5th through parcel n° 035 0007598 without the ensemble couverture, bonnet et doudoune. I only can suggest to refuse the last one. As soon as we receive the parcel we will reimburse by cheque.

Best regards.
Do not reply at my own e-mail address, you will not have any reply. .
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Acum va rog un sfat, sa-l refuz pe ultimul cum zice ea? Cum fac asta si ce costuri am daca o fac? Si in cat timp primesc cecul de rambursare? Se merita sau mai bine incerc sa vand produsele la mica publicitate?
Fetele cu experienta, ce sa fac?

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

caprioara, dupa cum am banuit, ai patit exact ca mine.

daca refuzi coletul, va face probabil 2 saptamani pana in Franta; abia dupa aceea vei primi cec-ul .
Cu acest cec ai 2 optiuni:
- fie il pui in banca si incasezi valoarea dupa vreo 2-3 luni, depinde banca, suportand si comisonul bancar care iarasi depinde de banca
- fie comanzi cu el pe LR

Discutabil daca ai optiunea chargeback-ului, dar poti incerca, pe motiv ca a fost o comanda dublata din vina LR iar tu refuzi sa o platesti; banca nu tre sa stie ca ai primit cec, LR nu poate face dovada trimiterii fiindca il pune in plic simplu.

Desi eu aveam doar hold cand am constatat tarasenia LR si initiasem deja procedura de chargeback in sensul ca am blocat tranzactia si am ordonat bancii sa nu vireze banii LR, avand in vedere ca am deja experienta unui chargeback cu succes dar care s-a soldat cu blocarea contului, m-am inteles cu Sabine sa-i platesc comanda si sa ma descurc mai departe cu produsele.

Nu pot sa te sfatuiesc intr-o directie sau alta, ti-am spus cum am facut eu.

Succes!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Na' ca am patit-o si eu cu cardul dar nu cu laredoute, ci cu easyjet...
Mi-au facut hold pe bani pe 22 ianuarie si au tras alti bani pe 4 ferbuarie. Holdul e tot acolo si cei de la banca mi-au zis ca nu au ce sa faca pana cand nu ridica easyjet holdul sau pana nu incaseaza - si atunci pot sa refuz plata Distractie ca astia de la easyjet nici nu au numar de telefon in Romania, trebuie sa sun in Londra...

Vroiam sa va zic ca mi-a venit (bine, sotului, eu am vazut doar poze) comanda data pe 29 ianuarie - dar de la us.redoute.com - deci in state. Abia pe 24 vine sotul acasa sa le vad si eu... Si mi-au trimis si o reducere de 15% pe o comanda urmatoare (dar nu au asa reduceri ca la laredoute.fr)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Inex,

pantofii pe care i-ai primit i-am pus si eu in cos sa-i comand; cat porti si ce numar ti-ai luat?
ai luat din lac sau mat?

multumesc,

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Ella,eu i-am luat de lac marimea 40.Aici port cam 39-40,in functie de calapod.Astia mergeau si 39.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput