Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Yaia, vazut si placut poze cu Tudor cel frumos cu agenda plina
Merge la inot si dans de la 3 luni, deja a ocjit si loc pt hochei... Va fi un sportiv, cu siguranta !
M-ai omorat cu poza aceea cu drumul pana la clinica, imi ploua in gura dupa o iesire la munte, dar nu ma incumet cu pitica.
andreea_deea, am vazut intrebarea ta, insa nu stiu ce sa-ti raspund. Eu n-am nici o inclinatie catre medicina, de aceea nici nu ma bag sa raspund la asemenea intrebari, decat daca se refera la o experienta prin care am trecut. Altfel... ma feresc sa-mi dau cu parerea.
rnico, imi place tare ultima poza, cea in care esti tu cu Alesia, parca-i poza de revista, degaja atata iubire pura si liniste... Si mai vreau sa remarc ca bombonica ta se pare ca e tare vorbareata, se pregateste cumva pt o cariera in PR ?
Mai, si ati pus fata pe jos s-o pozati ? Frumoasa costumatia...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by rnico
ceau!
am pus si noi cateva poze
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
bombonica ...23oct2007
Frumusica foc mogaldeata! Deci numai asa se pleaca la botez, cu tuti in gura? hihihi
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
andreea_deea spune:
rnico cate kilograe are bombonica ta si cati cm in lungime ca mi se pare tare dolofanica ptr varsta ei....
luy spune:
Printzesa mea are 2 sclavi, pe mine si pe tati
. Asadar ea e stapana mea ( acu' imi doarme in brate
). Primit PM, trimit imediat 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
rnico spune:
ceau!
andreea-bombonica are 3 luni si e alimentata exclusiv la san, si varsa aproape dupa fiecare masa- e drept ca aer nu prea scoate. varsa si imediat dupa ce manaca sau chiar la 1ora. e drept ca sta destul de mult la san, si mai adoarme aproape intotdeauna la san.
si bombonica avea picioarele transpirate, dar eu m-am gandit ca o fi fost prea cald in casa.
cat despre mersul afara- ii place, si stam aprox 1,5ore; daca vremea ne permite mergem in foecare zi. nu place sa ii pun caciulite (in casa nu a purtat niciodata)- si atunci face circu de pe lume. cand s-a pus carucioru in miscare (sau masina) adoarme aproape instant![]()
bombonica nu doarme cu mine in pat nici dacatati lipseste, pt ca tanti pendiatra a spus ca un copil intra in pat si scoate un adult

bombonica ...23oct2007
gabitz78 spune:
sim - e verisoara lui preferata!
chiar seamana...
pupici si noapte buna...sper..
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, vazut si placut poze cu Tudor cel frumos cu agenda plinaMerge la inot si dans de la 3 luni, deja a ocjit si loc pt hochei... Va fi un sportiv, cu siguranta !
M-ai omorat cu poza aceea cu drumul pana la clinica, imi ploua in gura dupa o iesire la munte, dar nu ma incumet cu pitica.
Sar'manaaaa!
Asta e strategia noastra: sa fim sportivi si sa o cucereasca Tudor singurel pe frumoasa Maria, nu sa o trimita pe mami in petit! (hihihi, gluma fetelor!)
Iar daca nu te incumeti la o iesire la munte, atunci haideti la noi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
rnico spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, vazut si placut poze cu Tudor cel frumos cu agenda plinaMerge la inot si dans de la 3 luni, deja a ocjit si loc pt hochei... Va fi un sportiv, cu siguranta !
andreea_deea, am vazut intrebarea ta, insa nu stiu ce sa-ti raspund. Eu n-am nici o inclinatie catre medicina, de aceea nici nu ma bag sa raspund la asemenea intrebari, decat daca se refera la o experienta prin care am trecut. Altfel... ma feresc sa-mi dau cu parerea.
rnico, imi place tare ultima poza, cea in care esti tu cu Alesia, parca-i poza de revista, degaja atata iubire pura si liniste... Si mai vreau sa remarc ca bombonica ta se pare ca e tare vorbareata, se pregateste cumva pt o cariera in PR ?Mai, si ati pus fata pe jos s-o pozati ? Frumoasa costumatia...
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
multumim frumos
dar sa stii ca nu am pus fata pe jos sa facem poze
si acum bombonicae tare vorbareata!

bombonica ...23oct2007
sim_stoian spune:
Rnico, am vazut bombonica si pe mamica ei,
pentru amandoua.
Yaia, ai o mandrete de baiat! Pfiii, ce m-as balaci ei eu cu Stefan putin. Dar drumul ala pana la clinica e luuuung.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
luy spune:
quote:
Originally posted by rnico
dar sa stii ca nu am pus fata pe jos sa facem poze
Pai de ce se vede pantoful lui tati in poza ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts