Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Yaia, vazut si placut poze cu Tudor cel frumos cu agenda plina Merge la inot si dans de la 3 luni, deja a ocjit si loc pt hochei... Va fi un sportiv, cu siguranta ! M-ai omorat cu poza aceea cu drumul pana la clinica, imi ploua in gura dupa o iesire la munte, dar nu ma incumet cu pitica.
andreea_deea, am vazut intrebarea ta, insa nu stiu ce sa-ti raspund. Eu n-am nici o inclinatie catre medicina, de aceea nici nu ma bag sa raspund la asemenea intrebari, decat daca se refera la o experienta prin care am trecut. Altfel... ma feresc sa-mi dau cu parerea.
rnico, imi place tare ultima poza, cea in care esti tu cu Alesia, parca-i poza de revista, degaja atata iubire pura si liniste... Si mai vreau sa remarc ca bombonica ta se pare ca e tare vorbareata, se pregateste cumva pt o cariera in PR ? Mai, si ati pus fata pe jos s-o pozati ? Frumoasa costumatia...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by rnico
ceau!
am pus si noi cateva poze
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
bombonica ...23oct2007
Frumusica foc mogaldeata! Deci numai asa se pleaca la botez, cu tuti in gura? hihihi
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
andreea_deea spune:
rnico cate kilograe are bombonica ta si cati cm in lungime ca mi se pare tare dolofanica ptr varsta ei....
luy spune:
Printzesa mea are 2 sclavi, pe mine si pe tati . Asadar ea e stapana mea ( acu' imi doarme in brate ). Primit PM, trimit imediat
rnico spune:
ceau!
andreea-bombonica are 3 luni si e alimentata exclusiv la san, si varsa aproape dupa fiecare masa- e drept ca aer nu prea scoate. varsa si imediat dupa ce manaca sau chiar la 1ora. e drept ca sta destul de mult la san, si mai adoarme aproape intotdeauna la san.
si bombonica avea picioarele transpirate, dar eu m-am gandit ca o fi fost prea cald in casa.
cat despre mersul afara- ii place, si stam aprox 1,5ore; daca vremea ne permite mergem in foecare zi. nu place sa ii pun caciulite (in casa nu a purtat niciodata)- si atunci face circu de pe lume. cand s-a pus carucioru in miscare (sau masina) adoarme aproape instant
bombonica nu doarme cu mine in pat nici dacatati lipseste, pt ca tanti pendiatra a spus ca un copil intra in pat si scoate un adult
bombonica ...23oct2007
gabitz78 spune:
sim - e verisoara lui preferata!chiar seamana...
pupici si noapte buna...sper..
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, vazut si placut poze cu Tudor cel frumos cu agenda plina Merge la inot si dans de la 3 luni, deja a ocjit si loc pt hochei... Va fi un sportiv, cu siguranta ! M-ai omorat cu poza aceea cu drumul pana la clinica, imi ploua in gura dupa o iesire la munte, dar nu ma incumet cu pitica.
Sar'manaaaa!
Asta e strategia noastra: sa fim sportivi si sa o cucereasca Tudor singurel pe frumoasa Maria, nu sa o trimita pe mami in petit! (hihihi, gluma fetelor!)
Iar daca nu te incumeti la o iesire la munte, atunci haideti la noi!
rnico spune:
quote:
Originally posted by luy
andreea_deea, am vazut intrebarea ta, insa nu stiu ce sa-ti raspund. Eu n-am nici o inclinatie catre medicina, de aceea nici nu ma bag sa raspund la asemenea intrebari, decat daca se refera la o experienta prin care am trecut. Altfel... ma feresc sa-mi dau cu parerea.
rnico, imi place tare ultima poza, cea in care esti tu cu Alesia, parca-i poza de revista, degaja atata iubire pura si liniste... Si mai vreau sa remarc ca bombonica ta se pare ca e tare vorbareata, se pregateste cumva pt o cariera in PR ? Mai, si ati pus fata pe jos s-o pozati ? Frumoasa costumatia...
multumim frumos
dar sa stii ca nu am pus fata pe jos sa facem poze
si acum bombonicae tare vorbareata!
bombonica ...23oct2007
sim_stoian spune:
Rnico, am vazut bombonica si pe mamica ei, pentru amandoua.
Yaia, ai o mandrete de baiat! Pfiii, ce m-as balaci ei eu cu Stefan putin. Dar drumul ala pana la clinica e luuuung.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
rnico spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by rnico
ceau!
am pus si noi cateva poze
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
bombonica ...23oct2007
Frumusica foc mogaldeata! Deci numai asa se pleaca la botez, cu tuti in gura? hihihi
mersi
am pus caciulita si trebuie sa apelam la suseza ca altfel nu vrea neam
bombonica ...23oct2007