Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

L-am culcat pe Andrei, vrea la nani din ce in ce mai devreme. Nu imi place ca iar a tusit putin, sper ca nu o luam de la capat. In plus avea 38 in poponica, sigur asta nu e febra, dar pare ca mai are pe acolo ceva ceva. Eu nu pot respira, imi simt nasul parca ar fi umflat cumva si ma doare capul. Minunat!

Va las pe seara asta. Pupici si noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Ma duc si eu la culcare.
Noapte buna bebici si mamici!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Andreea deea si a mea este alaptata exclusiv si da afara laptic daca o ridic imediat dupa ce o iau de la san, sau in primele minute. Ea mai da afara si la o ora dupa ce mananca sau dupa ce se trezeste, "branzica" cum ii spun eu. Si pe mine ma ingrijoreaza cateodata, dar am auzit ca daca nu e in jet e ok. Recunosc ca nici nu-i scot intodeauna aerul dupa ce mananca si ca mesele sunt cateodata mai repede de trei ore, eu ii dau cand vrea ea ....sau cand ma gandesc eu ca ar trebui sa doarma...sau as vrea eu sa doarma .

Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Sanatate multa ROXANA si o noapte linistita.

Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, pai se poate sa ne tii atata fara poze cu mandretea de baiat? eee. Te ocupi serios de entertainmentul lui.

Multumim!
De entertainmentul lui si de sanatatea mea mintala! Chiar prind bine iesirile!

Merg sa-l adorm, revin!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

fetelor dar cu transpiratia mainilor si a picioruselor ce spuneti?

myral vreau sa-ti spun ca am incercat si eu in seara asta sa-i trag mucisorii din nas cu batista bebelusului, dar cu gura sa vad diferenta. Vreau sa-ti spun ca nu se compara puterera si se vede diferenta. Cand ii tragi cu aspiratorul se trage mai bine ( nu-ti fie teama ca se regleaza puterea)incearca la nasul tau sa vezi ca aproape nici nu simti. Fetita ta nu este obisnuita cu zgomotul aspiratorului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
am pus si noi cateva poze
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy
Vreau si eu sa vad poze cu Tudor inotatorul-gimnast, dar trebuie sa ma lase stapana

Poate e de vina ora tarzie, dar eu nu pricep cine e stapana si daca te referi la pozele noastre. Ups!
Mersi mult de melodie, ti-am dat PM cu adresa de e-mail.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea1002

Yaia, vazut copil frumos foc. Sa-ti traiasca! De abia astept sa imi bag si eu fata la apa mare (la vara probabil).

Multumim mult. La fel si tie, sa-ti traiasca printesa. Si succes la inot la vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, nu stiu daca or fi sau nu avizate, am vazut si eu combinatia aia si e super ciudata. Dar am vazut si unele din care i-as da. Eram curioasa daca preturile sunt OK sau ba.
Andreea, am vazut si eu frumusica de Miruna Ioana, e dulcica tare.
Moldoveanca, l-am vazut pe flacaul tau, ce maricel e.
Luy, frumos tare filmuletzul. Ma uitam ce mult a crescut Maria, e o adevarata domnisoara acum. Stii de ce imi pare rau? Eu nu i-am facut nici o poza lui Stefan cat am stat in spital cu el, abia cand am ajuns acasa :(
Simona, poti sta pe program de 6 ore pana face Raisa 2 ani. Gasesti prevederea in CCMN, parca e art. 17.
Diwana, bine ai revenit. Ti-am cam dat de treaba cu cititul din urma .
Myral, sper sa nu fie ceva grav. Nu stiu ce sa spun despre tratament, pana acum ne-a ferit DD de probleme.
Gabi, am vazut filmuletzul acum. Dragalas Stefan. Si cine e domnisoara care statea in spatele lui intr-una din poze?
Gabriela, borcanasele se pot tine pana a doua zi la frigi, dar ar fi bine sa rastorni sa spunem jumatate din borcan intr-un castronel si sa ii dau de acolo, tocmai din motivele pe care ti le-a spus Rox.
Piciule, pupam matrozul si mamica lui, se pare ca ii place sa fii langa el. Si Stefan e la fel, nu adoarme decat la tzitzi seara, iar in timpul zilei nu doarme decat intins langa mine, cu o mana pe obrazul meu.
Yaia, , din ce am vazut pe acolo, mai degraba se gasesc haine barbatesti de ocazie, mai slab cu cele de dama. Intr-adevar, au f multe haine sport si pt birou. Cred ca sanse mai multe ar avea la SCS, langa Viena. Uite un link cu magazinele care au haine de dama: http://www2.scs.at/?n=101#577. Din ce vad pe acolo, ar avea sanse. In Bucuresti gaseste, depinde ce suma vrea sa investeasca si cam ce isi doreste. Da-mi detalii. Reduceri sunt prin august din cate am aflat eu pana acum.
Magda, nu stiu magazinul, dar o sa il cercetz. Probabil ca au preturile in eur pt ca trimit din Germania. Oricum, noi platim in lei aici.

Mai citesc din urma si revin, mi-e teama sa nu pierd mesajul.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput