*** LA REDOUTE *** (74)
Raspunsuri - Pagina 18
vl-ad spune:
fetelor , asi vrea sa mai iau fusta asta ( o am deja pe tabac si imi place tare mult) pe rosu sau oranj , nu stiu inca.Voi ati luat careva culorile acestea sau altele?Cum sunt?Sunt culori tari?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7516550&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=41&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
miki68 spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
fetelor , asi vrea sa mai iau fusta asta ( o am deja pe tabac si imi place tare mult) pe rosu sau oranj , nu stiu inca.Voi ati luat careva culorile acestea sau altele?Cum sunt?Sunt culori tari?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7516550&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=41&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
O am pe rosu si pe oranj. Nu-s culori tari. Rosu e spre caramiziu, iar oranjul este unul "potolit".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
soanso spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Bine tu Soanso... mi-a adormit copilasu si tu imi dai idei... ca mai sint si singura acasa. Sa vedem daca mai pescuim ceva. Am comandat 2 camasi de la Okaou... sper sa soseasca. Tu de unde ieie pachetle astea? De la posta de care apartii sau din mArasti?
Pupici Soranei
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana ,imi vin coletele la posta din Manastur (cea de langa Pritax),primesc in posta aviz , sa stii ca mie mi-au venit toate coletele!asa ca spor la shoping!
mai vrei idei?am cump pt Sorana de pe LR adidasi 2 perechi marca "adidas si puma" foarte frumosi ambii,blugi,pantaloni,flanele,geaca,fustite !sincer,e foarte comod asa si se potrivesc masurile, nu mai zic de preturi .plus ca m-am scos de pe LR si cu cadouri pt copilasi.am cump si hainute mai mari care mi-au placut mult si pretul a fost ok!
SOSO (20 dec 2005)
elyanne spune:
katthy am ajuns la 53 de kile... dar nu's distribuite uniform... slaba in jus, fundu mai mare... Oi vedea... mai putin de 162 oricum nu puteam sa iau ca mi-ar fi fost scurti... la bluze cu maneca scurta sau 3/4 ma risc si la 150/156... ca sunt mica in sus...
Vedem cand vine coletul, am testat acum masurile, daca tot erau f. ieftine...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
caterina71 spune:
Nu-mi accepta cardul! Asa ca mi-am comandat unul in euro, care sa poata face plati externe electronic si-l astept in 2 saptamani. Mai rabd un timp si apoi o sa va mai intreb ca sa beneficiez si eu de reduceri, cat mai multe, ca-s bune! Spor la cumparaturi si ne mai auzim.
Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)
Maxia spune:
Rugaminte:de adaugat la MICA PUBLICITATE.
Fetelor, am de vanzare fusta aceasta, neagra, marimea 38
daca o vrea cineva....mie imi este mare!
katthy spune:
Elyanne multumesc pentru precizari 
Am mai dat o comanda si vorba ta macar vad ce marime se potriveste ... la preturile astea ....
ancamari spune:
Tocmai am primit aviz si preluat de la posta comanda din 10 ian, un colet de 9 kg, m-a cocosat! A fost trimis de ei pe 17. Postasul nu mi-a adus ieri avizul, ci abia azi, ca deja aia de la posta imi facusera reaviz. Daca nu luam coletul pana la 14.30, pana luni deja plateam magazinaj pt ca el venise pe 30 ian. Dar eu la ora 14 pe 30 ian am fost la posta si nu venise. Ce naspa e cu posta asta, noroc ca e chiar langa mine. Ma duc sa-l desfac. E enorm!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poohy spune:
Ancamari, si a venit chiar la posta de care apartii? stiu ca scrie in ghid, dar eu tot sunt curioasa (comenzile din vara au fost scrisori, astea de acum - cel putin una - nu cred sa fie). Eu cand primesc pachet (de la amazon in general) mai greutz de 2-3 kg tb sa ma duc ori in Berzei ori in Iancului si ambele imi sunt peste mana
Oricum, poate posta de care apartii e mai maricica...
Anca & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
claujro spune:
quote:
Originally posted by cristinacsaquote:
Originally posted by claujro
Coletul din 10 continea asa: veioza (pe care am luat-o datorita lui nushu), setul de cesti de cafea cu suportul de metal. Amandoua frumoase, merita codul folsit pt cadou
.
Gandacii care i-am luat ca sa mearga codul, niste porcarii oribile carora deja le cazusera magnetii(subscriu la ce a spus nushu) dar merg lipiti si probabil vor deveni atractia copiilor.
Papuci de casa pt Mara, cred ca-i stiti, unii roz cu o baretuta, am luat 24 si sunt miiiiiiiiiciiiiiii...asa, ca pt un bb, o sa-i fac cadou si 2 sutiene pt mine, care par ok
Desi au fost 3 produse, a venit colet datorita cutiilor de carton in care erau veioza si cestile.
Astept acum 14.01! Comanda mare.
Clau, ce veioza? E cadou? Si care e codul? Scuze daca s-a mai spus ca nu imi aduc aminte...
Mersi,
Cristina
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Codul 76309 dadea cadou o veioza si 4 cesti de cafea din sticla si suportul lor metalic. Tebuia ceva de la AMPM si noi am luat gandacii astia: http://www.laredoute.fr/vente-aimants-objet-de-deco-bonheur-ampm.aspx?productid=324119251&documentid=222407&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Vezi daca mai merge.

. Sa vedem daca mai pescuim ceva. Am comandat 2 camasi de la Okaou... sper sa soseasca. Tu de unde ieie pachetle astea? De la posta de care apartii sau din mArasti?
), setul de cesti de cafea cu suportul de metal. Amandoua frumoase, merita codul folsit pt cadou
(subscriu la ce a spus nushu) dar merg lipiti si probabil vor deveni atractia copiilor.