*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by claujro

Coletul din 10 continea asa: veioza (pe care am luat-o datorita lui nushu ), setul de cesti de cafea cu suportul de metal. Amandoua frumoase, merita codul folsit pt cadou.

Gandacii care i-am luat ca sa mearga codul, niste porcarii oribile carora deja le cazusera magnetii (subscriu la ce a spus nushu) dar merg lipiti si probabil vor deveni atractia copiilor.

Papuci de casa pt Mara, cred ca-i stiti, unii roz cu o baretuta, am luat 24 si sunt miiiiiiiiiciiiiiii...asa, ca pt un bb, o sa-i fac cadou si 2 sutiene pt mine, care par ok

Desi au fost 3 produse, a venit colet datorita cutiilor de carton in care erau veioza si cestile.

Astept acum 14.01! Comanda mare.

Clau, ce veioza? E cadou? Si care e codul? Scuze daca s-a mai spus ca nu imi aduc aminte...
Mersi,
Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

si eu am avut comanda cu fdp 0 si mi-a venit acasa factura cu cei 6 euro.
fiind multe comenzi nu am mai urmarit ce si cum.nici azi nu stiu cate mai sunt de venit exact ,mai urmaresv sa vina doar in ordine cronologica sa nu ma sara randul,
Nu mai am confirmarile p e mail dar stiu sigur ca la una m-a fentat.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu astept comanda din 14... si nu mai am rabdare... restu comenzilor au venit dupa 8-11 zile... si normal ca acum mi se pare o vesnicie
Nu am prea multe, dar il astept cu interes sa vad daca am inimerit masura la sutien... sa stiu daca mai bag unul aceiasi masura sau alta...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boar.raluca spune:

yuuupi am dat si eu o comanda mica.abia astept deja.spersa fi nimerit si marimile.spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Astept si eu comanda din 16 deci...mai am de asteptat@!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care si-au luat hainute de la adolescenti.
Eu am 1.64 inaltime si 60 kg, e vreo sansa sa-mi vina marimea 162 sau 164 la pantaloni?
Sunt niste blugi tentanti de la Active Wear.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by katthy

Am si eu o intrebare pentru fetele care si-au luat hainute de la adolescenti.
Eu am 1.64 inaltime si 60 kg, e vreo sansa sa-mi vina marimea 162 sau 164 la pantaloni?
Sunt niste blugi tentanti de la Active Wear.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

La lungime o sa-ti vina,cu talia nu stiu cum o sa fie.Eu am luat de la adolescenti pantaloni 174 cm,dar in talie au fost camlargi,a trebuit sa-i dau la croitoreasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am 1,67 si mi-am luat blugi Active Wear 162... dar sunt in comanda de pe 25... asa ca pana autnci nu stiuuuu...
Gasesc cui sa-i dau daca nu-mi vin... si au fost doar 3,5 euro... mare paguba... Macar aflu daca imi e buna masura sau nu... si alta data mai comand ... sau nu.
Eu mi-am luat de la pustoaice un hanorac 168 si e cam lalai... asa ca de data asta am mers pe o masura mai mica si la bluze si la pantaloni.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Lorenza, Elyanne multumesc pentru raspunsuri.
Ma risc cu o pereche si daca e mica inca un motiv sa ma tin de dieta.

PS. Elyanne dar tu parca esti mai slabuta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Gabitaco, nu stiu ce sa zic... Poate acum nu mai merge si a mers pe 28? Poate e pentru ca am primit codul pe mail? (a fost postat si aici) In oferta scria - pentru clienti noi, e adevarat ca eu nu mai comandasem din iulie anul trecut (dar asta a fost a doua comanda, am mai dat una pe 26 in care am folosit doar colis)
Am mai pus niste coduri pentru colectia noua cu -25 euro, -20 euro si -18 euro pe care le-am gasit pe net, si cand am incercat (pe un cos facut nelogata) mergeau (nu am dat comanda dar reduceau), dar nu le am acum la mine sunt acasa si nu gasesc postul...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput