*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu paltesc comisioane al raiffeisen pt. plata LR.
Dar nu stiu dupa ce curs calculeaza ei euro... ca niciodata nu se potriveste cu nimic... nici cu... cursul din ziua cand fac holdul, nici cu cel din ziua cand efectiv iau banii.
Doar comision lunar, pt. administrare cont... f. mic... nu stiu 1-2 ron...

La partea de refund ... habar n-am ca n-a fost cazul

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hainele pt baietei de bumbac sint de calitate? Gen panaloni + bluzita.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor! M-am infestat si eu cu virusul si am facut o comanda pe 15 pentru piticul meu. Aajuns astazi. Nu sunt prea incantata, aici pot gasi pt. cativa euro in plus lucruri mai bune. Personal mi se par culorile spalacite iar bumbacul nu e de prea buna calitate. Vreau sa va spun sa NU comandati asta : http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-avec-pieds-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120435&documentid=281807&categoryid=22921932&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 e oribila, cea mai airea din toata comanda.
Probabil sunt si lucruri mai frumoase dar nu le-am nimerit eu. Cel mai mult mi-au placut setul de 2 perechi de pantaloni( bebe 0-4 ani) camuflaj si noisette(nu-l gasesc acum pe site).

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi am trecut de la extaz la agonie...ma rog, exagerand desigur. Dimineata m-a sunat sotul vesel ca mi-a ridicat o scrisoare mare, eram sigura ca e comanda din 9 in care am paturica roz si bluze pt mine. Insa e comanda din 12 asa ca ma tem ca 9 s-a dus....la altcineva :(
Si ca sa puna capac....am avut in coletul asta 2 polo pt sot, singurele care sunt ok, ii vin bine, niste blugi tot pt el care ii sunt mari si niste pantofi pt mine Anne Weiburn, frumosi, dar desi sunt tot 38 cat am toate incaltarile de la ei, astia sunt imensi! imposibil sa ii port si toate femeile din familia mea au picior micut...
Asta e. Sunt cam suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Angiuta, cred ca m-ai calmat... daca nu esti multumita de calitatea bumbacului pt hainute... O sa mai amin, ca doar are cu ce sa se imbrace si pina la vara ....
Si eu am comandat chestia aia de care zici sa nu o comandam, bine ca a fost numa 2 euro, ca daca zici ca e naspa... il imbrac cu el si il pun sa se tiriie prin casa, mai sterge prafu cu ocazia asta.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana 13 ,salopetica de care zicea "angiuta" nu este de bumbac!scrie la explicatia produsului ca e 100% poliester!
eu am luat lucruri foarte frumoase si de buna calitate de la LR pt Sorana!eu zic sa nu te descurajezi mai bine citeste descrierea produselor si asa nu risti, cauti doar cele din bumbac si in general cele de la OKAOU sunt dragute!pupici la Patrick

SOSO (20 dec 2005)
CLAUDIA,SI EU TE PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

soanso, !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Mai sunt colete din 9.01 care nu au venit?Ca eu astept si parca nu mai cred ca va ajunge....

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, mai sunt colete din 9 nesosite...

Mergi la inceput