*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Madau deci nu's singura Nici nu imi faceam griji ca as fi... deci avem o noua moneda de schimb...

Karra a mea are 3 ani si 3 luni si poarta 23. 24 sunt un pic mari...
Dar depinde de fiecare copil in parte... Si noi parintii purtam putin. Iar pe redoute stiu ca trebe o masura mai mare la incaltari, acu nu stiu daca si la copii...
Cred ca 25 merg la 3-4 ani.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am un aviz! din 10.01!!!!! Acum ma pun pe asteptat comanda din 14!!!

Cat despre masurile la incaltaminte, Mara la 2 ani si 4 luni poarta 24-25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am fost azi la banca (Raiffaisen) si mi-am facut card VISA in lei, care insa e gata abia vinerea viitoare. Sa vedem daca oi mai gasi ceva de cumparat la preturi de astea mici atunci...

Insa, ce vreau sa spun este ca tipa de la banca habar nu avea sa-mi raspunda la intrebari. Cand am intrebat-o ce comision imi ia banca la plati externe a trebuit sa se duca sa intrebe o colega si apoi a zis ceva de 10%. Mi se pare enorm... Cred (sau mai bine zis sper) ca a vrut sa zica 1%. In plus nu mi-a dat sa completez nimic pentru 3D securise ala . O sa mai intreb cand ridic cardul despre asta. Acu sper sa nu am surprize sa nu-mi mearga cardul cel nou, ca io i-am zis pentru ce-l vreau, dar la cat era de ametita ma astept la orice.

Intrebare:a platit cineva cu card VISA in lei de la Raiffaisen? intreb sa ma linistesc si eu ca nu iau teapa cu el...

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Caprioara, sper sa mearga! Ai grija ca reducerile se termina pe 8-9...parca!

Eu platesc cu BRD Mastrecard in euro si ING Visa Electron lei.

Edit: refuzul la plata la BRD a fost acceptat si rezolvat fara probleme...pe cand la ING mi-au trebuit 3 luni de cearta cu ei pana mi-au luat in considerare si mi-au rezolvat cererea. Asa ca mare atentie unde faceti cardul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am card de la Raiffaisen, l-am folosit cu succes la plata pt ebay (prin paypal) sau la alte magazine online. Nu l-am folosit niciodata pt LaRedoute pt ca ma astept oricand de la ei sa nu imi trimita colete sau sa trebuiasca sa cer refund, si atunci prefer sa platesc cu carduri de la banci mai flexibile

Cat despre comisioane, as spune ca sunt pe undeva la 5% (din experienta)... nu stiu cifra exacta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Deci sa inteleg ca Raiffaisen este o banca rigida? Si care ar fi bancile flexibile atunci? Iar comisioanele pot fi mai mici la alte banci? Daca da, din experienta voastra, la care?
Eu mi-am facut la Raiffeisen pentru ca aici aveam cardul de salariu si imi era mai usor sa ajung in pauza de masa. Acum ma oftic ca nu v-am intebat mai intai...

Poate cineva sa imi dea un exemplu concret de tipul: la o comanda de 100 euro banca X mi-a luat comision 5 (sau 3, 7 etc) euro?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

S-a mai discutat...uite cazul meu: BRD, card in euro. 0 comision!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Caprioaraeu platesc cu un card Visa de la Raiffeisen si nu platesc nici un comsion suplimentar in afara de cel de admistrare anuala. Atat doar ca cursul este putin mai mare.

Mergi la inceput