Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

LA MULTI ANI KARRA. Sa fi fericita si sa te bucuri de printesa ta.
Pai intri si nu spui nimic?!?!? Nu tu un suc, o cafea, o felie de tort, ceva...???
Drum bun si sa ne aduci poze din Austria.

pentru toti picii bolnaviori.

Pentru fetele care incep serviciul.... o sa vedeti ca nu e chiar asa de speriat. Important e sa stiti ca picii vostri sunt pe maini sigure (indiferent daca e tati, buni sau bona). Or sa va rasplateasca la intoarcerea acasa cu cele mai dulci zambete si imbratisari si alintari.
Roxana - 4 ore?!?!?! Si eu care credeam ca eu am un program fain (7:30 - 13:30) ... super ca ai reusit sa-ti aranjezi un astfel de program.

Am vazut multe poze si filmulete cu puiutzi grozav de frumosi si isteti.
Nu mai am timp de nominalizat (dar zau ca i-am vaziut pe toti) asa ca trimitem pupici pentru toti .

Si pentru Delia de Daraba, bine ati venit printre noi

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Luna 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La mult ani draga Karra!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de minunea ta in fiecare zi!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Karra la multi ani!!!mareee curaj ai sa pleci cu tot cu pitica!!!drum bun si distractie placuta!!!pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Elianaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ia baga acumulatorii in aparatul ala foto si pune pozele cu terorile rapuse de oboseala. Please

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da' tu vrei sa stie toata lumea ce mama denaturata sunt???

Iete 3 poze, de ieri, incepand de aici

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Elyanne suuuuper tariii!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Am citit ultimele mesaje in legatura cu inceperea serviciului ....

Spor la munca si la mai multi bani Loradin si Roxanici!

Mai devreme sau mai tarziu toate ne vom reintoarce la serviciu!

Eu, una, cred ca am fost prima care am revenit la serviciu! Caterina avea 5 luni, imi expirase cele 126 de concediu de maternitate si am stat o luna cu 8 milioane ale statului...jale mare!!!!!
Soacra-mea a fost deacord sa ramana 6 ore pe zi cu Caterina, desi nu o intarcasem, iar mancarea solida era la inceputurile diversificarii. Mi-a fost greu si mie si soacra-mi...nu mai zic ca si pitica a simtit modificarile! M-am ofticat ca o data cu inceperea serviciului sugea mai putin... implicit mai putin lapte si in final la 6 1/2 luni s-a autointarcat! Oricum eram intr-un fel bucuroasa ca am putut si atat, intrucat pe Andra am intarcat-o la 4 1/2 luni!
Incetul cu incetul ne-am acomodat cu noul program! Sunt bucuroasa cand ajung acasa si imi zice soacra-mea "uite ce a facut astazi..." .... "stie aia" ... "recunoaste aia", are rabdare si o invata o multime de chestii, lucru pe care nu stiu in ce masura mi-ar fi reusit daca stateam doar eu cu ea, pentru ca vorba Tzunei.... ma imparteam intre treburile casnice si Caterina, pe cand, acum, timpul pe care i-l acorda fiecare din familie este muuuuuuult mai calitativ!
Pentru mine serviciu a insemnat "altceva"...ruperea de rutina zilnica... si de ce sa nu recunosc si....bani!
Caterina este tot a mea...ma iubeste...este sange din sangele meu...si ador bucuria de pe fetzisoara ei cand vin de la serviciu....
Pana la ora 17 cand vine sotul de la serviciu este DOAR A MEA....ne jucam...o draganesc...si incerc sa o mai invat cate ceva nou (deh, sa ma laud si eu cu ce a "prins" de la mine). Vine sotul....preia el stafeta pana la 19 cand vine Andra...apoi se joaca inca vreo 1/2 ora impreuna.....si mai apoi la baie/ritualul de culcare si somnic!
De la ora 17 eu imi incep treburile casei...si printre picaturi mai fac cate un "cucu-bau" cu aia mica, sau o iau in bucatarie cu mine si facem mancare (distractiv o invat - nu neaparat si pricepe - care e ceapa, morcovul, polonicul, o tigaie, etc... adica leorbaiesc intruna)
Dupa ce o culcam pe Caterina, servim cina si discutam despre scoala, despre problemele casei sau pur si simplu ne uitam la televizor!

Ei...am scris si eu...nu stiu in ce masura ajuta cu ceva pe cineva ...

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Elyanne....super pozele cu Andrei si Mihai rapusi de oboseala....Tu mama denaturata? Ntz..ntz...ntz.....Caterina acum 3 zile a adormit cu capul pe masuta premergatorului! Am filmat-o, dar nu am filmul pe calculatorul asta...asa ca va rula "in curand"!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani, Karra si drum bun!

ioanaradu, ce sa am fata, oboseala maxima si o gramajoara de , ca imi cam scapa din mana problemele, in concluzie daca vrea cineva sa vb cu mine, n-are cu cine...da' tu de unde ma ginisi?

eu as vrea sa facem schimb (de mame) sa merg eu la serv tau o saptamana, sa stau spate in spate cu colega si sa-mi revars ...cred ca m-as simti mai bine

si ca o isteata ce sunt...am fost la dr. aseara pt. revizie si am vorbit toate prostiile, dar am uitat sa-i spun ca fata fornaiedeci, ce sa-i mai pun in nas in afara de ser si apa de mare pentru o fornaiala fara muci? ca am incercat sa scot cu batista dar nu iese nimic.

stefi ma pune la punct de nu ma vad...a inceput sa ma ameninte cu degetul cand ii spun ceva pe ton mai serios (a vazut la mine si a inceput sa imite imediat, bineinteles)...ma parapadesc de ras cand o vad ca-l mai si scutura

Cu ultimele puteri, fac si galerie pentru:

Loradin
Ddana
Roxana (desi pare ca nu-i trebuie, da o vad eu dupa aia)

curaj, fetelor!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Elianaaaaaaaaaa superrrrrr tari gemenii!!! Doamne cum dorm ca niste ingerasi (imi inchipui ce a fost pana atunci de au reusit sa cada asa)

Am uitat sa fac o mentiune pentru fetele care incep serviciul. In prima mea zi de serv. toata lumea ma intreba "da ce cauti draga la serv"????? in loc sa stai acasa cu fata... bla... bla... urmata de o mutra gen cea a colegei Ioanei .

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Luna 9-a

Mergi la inceput