Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Nag spune:
Riloasa,cred ca am omis mesajul tau si iti cer scuze ca nu am raspuns atunci.Nu a fost intentionat si iti multumesc pentru sfat.
Am incercat sa-l invat sa bea cu canita de la 6 luni.Nu am reusit pentru ca el varsa tot ce-i curge in gurita.Cum si-ar clati gura.De aceea am vrut sa-i dau cu biberon ...ca aveam mai multe sanse sa-l invat.In plus ca sa-i dau noaptea sa bea lapte cu cana ar trebui sa-l trezesc de-a binelea,in schimb biberonul i-l pot da fara sa se trezeasca de tot.
Sucuri nu a baut niciodata.Nu a vrut, asa ca ii dau piure de fructe.Banuiesc ca nu accepta alte lichide din cauza ca suge san.Oricum eu insist sa-i dau macar putina apa dupa masa de pranz poate se invata odata.Sau poate imi seamana mie.Eu nu pun gura pe apa decat foarte rar.
La multi ani Karra si distractie placuta!!!!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
carmenefr spune:
La multi ani, Karra!
Si distractie frumoasa in Austria!
Ioana si io am probl cu dintii, de cand am nascut-o pe Teodora, parca e si mai rau. Tre' sa ajung si la dintzar, da' cand ne-om mai rederesa financiar.Ca daca putem salva ceva din astia..de ce nu...
Eliana haiosi Mihai si Andrei, cazuti la datorie, in lupta cu somnu'
Bineinteles ca avem si noi muci(e vreo noutate ?), ieri avea si rosu in gat,`ne-a dat Ospamox.Inca nu i-am dat,sa vedem cum decurge treaba cu raceala...
Si ca tot am fost la dr, am aflat si urm:
-la 10luni, 3 sapt, are 9.1kg, 72.5cm!-
Si fiindca azi Alexa & Co pleaca in calatorii, le uram si noi , aici, pe forum, Drum bun si sa va distrati si pt noi!!!
Tzunavoi cand plecati in Italia?
Nu stiu daca mai era ceva...memoria inca n-a venit la purtator, deci nu mai stiu ce trebuia sa spun...
Asteptam vesti de la mamicile muncitoare de azi
lauramar spune:
LA MULTI ANI KARRA ,multa sanatate si distractie in Austria!!!
LORADIN si ROXANICI si sa treceti cu bine peste aceasta etapa a vietii.
ELYANNE sa treaca mucisorii si raceala ai niste ingerasi de copii.
Despre bautul cu canita ea nu vrea,sucul il bea doar cu un paharel mic am cumparat si eu canita de la Avent dar nu o vrea si pace,ceaiul inca il bea cu biberonul.
Mai am un pachet din pampersii ce i-am adus cu mine si am vazut tot felul de pareri despre pampersii din RO, ce ziceti de care sa i-au?
elyanne spune:
Da.... asa este... Drum bun Paxela! Ma rog... zboooor... sa ajungeti cu bine, sa fie cuminti piticii si vreme frumoasa... Si sa se faca bine!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
lauramar spune:
Despre sáni nu mai sunt la fel de fermi ca la inceput dar eu sunt multumita de ei,kg in plus si eu mai am dar mai am de amenajat camera cu aparatele si ma apuc serios de treaba.
lauramar spune:
MIHAEL@ la Stefania sa-i treaca fornaiala,sfaturi nu prea pot sa-ti dau in legatura cu asta ca nu am trecut prin asa ceva ,poate ar trebui sa mergi la medic.
Mirell@ spune:
daaaaaaaa.......... am mari probleme cu dantura. inca nu am inceput sa o fac; astept bani ca nu-mi permit din astia 8 mil sa platesc si chirie si cheltuieli si ce mai trebuie pt Teo ca are nevoie de f multe.... si dantura. Am sa o fac cand o sa incep serviciul. Sotul lucreaza si el cu sal min pe economie. e f greu. Dar nu vreau sa ma plang cu astea, ci vreau doar sa mai aflati ceva despre noi(dak tot e subiectul cu serviciul).
Am terminat colegiul in 2005 cand am avut si nunta. A venit bebe si nu prea am reusit sa profesez. Dar acum in uilie vreau sa-mi dau titularizarea si din toamna sa ma duc la servici... ca nu se mai poate. E greu sa-l las pe Teo, ca nici nu am cu cine. Sunt departe de parinti la 200km. Socrii stau la tara si nu as vrea sa-l las acolo.....
Oricum tin capul sus nu ma tensionez prea tare ca sunt sigura ca se va gasi o solutie. Nu-i asa?
LA MULTI ANI CELOR NASCUTI ASTAZI!
Am vazut ca majoritatea sunteti din Bucuresti. Dar... am vazut si pe cineva din Vaslui, judetul meu(sunt din Barlad de loc) si as vrea sa o salut!!!
Inca ceva... nu va stresati prea tare cu plecatul la servici si nu mai zumzaiti asa de tare! Va rog din suflet!!!
Sanatate multa si :) :) :)
Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw
filmulet
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=f0efec74.pbr
Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw
iunita spune:
buongiorno principessa!
venim si noi sa dam raportul:
10 luni(happy bith day to meeeeeee!) , 8100g, 73cm, gat ok, urechi ok, personalitate cat cuprinde, greva foamei fitze si mofturi... ne facem noi mari.
La multi ani Karra!
Drum bun Alexa , karra, tzuna!
de raspuns nu raspund la nimic c anu poci..io is d'aia disperata care peste 1 luna fix se intoarce la munca si careia i s-au innecat toate corabiile asa ca nici macar napoleon nu poa sa stie cum e... oricum, mai bine tac, ca pe mine..m-a ouat un cozonac.
a, da, tzetze..pana mea, io am alaptat camd..3 saptamni... is fleashca. sunt mari dar lasati. ii preferam lipsa dar la locul lor. io pun mama d ela mana cu Mada si ne punem cate juma de silicon...
teroristii sunt superbi ma, superbi de tot! sa traisca mama lor ca afacut niste minuni! si sa cate steriltu ala bine ca de nu acusi ii urez sa traiasca si sa mai faca ca ies copii reusiti!
pentru gajicile noastre reintegrate in munca ce sa av spun: curaj gaina ca te tai! si aveti grija fetelor..e o vorba.. cainele moare de drum luuuuuuuuuuuung!
gata, tac ca sunt prost dispusa , dar rau de tot.. nu ma asteptam sa dau peste o bona de care sa imi si placa. eu al chemam numa asa..sa imif ac datoria... SHIT SHIT SHIT!!!!!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Mihael@ spune:
Mirella, avem si o albinuta din Tulcea (adik 2), Arissa si fetita ei, Maya...asa ca arissa, daca citesti, hai , treci la scris ca uite, a mai aparut o tulceanca!
Martutza, mi-am amintit...vreau sa te felicit pentru cele 10 luni in care l-ai alaptat pe Victor si sa-i spun si lui bravo pentru ca a stiut ca e momentul sa se lase de supt! ai baiat mare de-acuma!
biky, nu esti chiar prima care a mers la serv, stiu ca Roxygeo s-a intors la munca devreme, la 3 luni (daca nu ma-nsel)
Roxygeo, ce mai face frumoasa ta cu ochi albastri?
Lauramar, da, ar fi trebuit sa vb cu dr aseara cand am fost, dar prostia din capul meu e mare tare si uite asa cred ca trebuie sa mai fac un drum si sa stau la coada printre copii raciti si tusitori
si mai am o dilema...stefi are buricul foarte infundat, adica la suprafata e lipit asa, si intr-o seara am sters putin inauntru cu un betisor de urechi si mare mi-a fost surpriza cand am vazut ca e adanc si ca se adunasera acolo niste chestii care puteau ...ei, cand l-am intrebat pe dr. m-a certat, a zis sa nu mai curat, si s-o las asa...voi cum faceti? mai e vreun bebe cu buricul asa adancit si lipit la suprafata?
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
lauramar spune:
MIHAEL@ iara eu,buricutul si noi il avem la felsi noi am patit la fel,am fost la un chirurg foarte bun si mi-a zis sa nu o dau cu nimik si sa o curat la fiecare baita cu un betisor de urechi,deci eu asa fac si nu mai am probleme.