Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

[quote]Originally posted by Mirell@

Am vazut ca majoritatea sunteti din Bucuresti. Dar... am vazut si pe cineva din Vaslui, judetul meu(sunt din Barlad de loc) si as vrea sa o salut!!!

EU SUNT.....SALUTARE!
Si Roxanici e tot din Vaslui....dar acum locuieste in Brasov.
Chiar asa....de ce ati plecat mah, din Vaslui? Nu va placea, nu?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

A si mai poti sa o tamponezi cu betadina,tot la sfatul medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Lauramar, multumesc pentru raspunsul prompt...asa mi se pare si mie normal sa o curat, dar dr. a fost foarte vehement sa nu mai umblu acolo si chiar eram in ceata. Si la voi se mai lipeste acuma, mai apare secretia aia acolo?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Nu de cand il curat cu betisoare,trebuie sa ai grija sa nu se forteze prea mult eu evit sa o las sa se ridice de pe pat singura in fundulet, si sper sa treaca si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Multumesc de apel!...dar am o scuza buna am bronsita, de o saptamina bolesc de nu mai stiu de mine...am fugit de acasa la soacra mea ca sa nu imbolnavesc copilu`...iar aku a facut si sotu` viroza....nemaivorbind ca suntem in sesiune (ca cica ne culturalizam, suntem la un master) si io duminica aveam aproape 40 temperatura, aku doar tusesc de-mi ies ochii.

Bebelina e bine, incearca sa mearga singura, e o scumpa cum ne impinge ea miine sa treaca singura sau cum ne ia de miini ca sa mearga mai departe
DINTI - NU avem in continuare
O sa pun poze zilele astea

O sa incerc sa revin mai tirziu...ca sunt la serviciu...

Va pup
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PAXELa si KARRA- va multumesc ca mi-ati raspuns asa repede. De plecat plecam abia la mijlocul lui iulie dar aseara am luat biletele la avion (ca de tb sa fie cat mai ieftine) si sotul imi spune de chestia asta cu pasaportul. Eu nici nu ma gandisem. credeam ca fiind amandoi cu ea e ok. apoi mi-am dat seama ca pe certificat nu e poza copilului asa ca are logica sa ceara la iesire din tara un act mai serios cu poza copilului. Cum nu e graba o voi trece probabil in pasaportul meu.

LA MULTI ANI ! draga Karra. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

IOANA- vreau si eu numele dentistului, adresa cabinetului, nr de telefon.. tot ce poti. La mine chiar e urgent sa ajung. Abia am terminat antibioticul pentru o masea ce s-a umflat asa peste noapte si fara sa ma doara initial. Ciudat e ca e plombata si nu am avut probleme cu ea de ani de zile. Dar probabil tot sarcina si alaptatul.... Asa ca vreau un medic serios. Mi-e o groaza de dentisti... Nu numai de durere ci mi-e frica mai mult de instrumente.... daca nu sunt sterilizate ca lumea... au fost atatea cazuri de hepatita b (sau doamne fereste mai rau)luata de la stomatologie... Daca tu cunosti medicul si ai incredere in el mi se pare mai ok sa merg si eu tot acolo decat la un cabinet total necunoscut. Multumesc.

Reiau- noi nu plecam acum desi tare mi-ar placea.. ci abia pe 18 iulie. Dar tot e bine ca vad cum v-ati descurcat voi cu bebeii in avion. Astept povestirile voastre de la intoarcere. Drum bun si tie Paxela.

ELYANNE- ce dulci sunt pustii. Nu pot sa cred cum au adormit ei asa... Cred ca s-au jucat pana au picat franti ca si Maria mai face dar la ea totul se intampla in patut. Pe jos nu ar adormi ca e prea ocupata sa se duca la sertare, usi, flori.... sau cine stie... poate o gasesc o data cu capul pe-o floare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna

Mihael@ mersic de apreciere dar sunteti mai multe care continuati si as fi vrut si eu...dar nu a fost sa fie...am resemnez.

Iunia tu esti shuchi pe bune....nu-ti place ca-ti place bona? Ai d.r.a.c.i?Atunci lasa fata cu mine ca ti-o neglijez eu...ca sigur nu ma descurc cu 2.....ete na....sa vezi atunci nervi si bocete....

Elyanne super misto...adorm copii singuri...bravo lor...al meu cand il rapune oboseala se catara pe mine si ma trage de pantaloni sa-l pun in pat si sa stau langa el pana adoarme....as vrea io sa adoarma si al meu asha...il trimit la instructaj ?

Ioana ..mersi mult..ce mi-e Titan ce mi-e N .Grigorescu.Am gasit altul pe Sos Panduri.Incerc acolo sapt viitoare ca numai tine.Bafta la reparatii.

Calatorie placuta Karra, ALexa si Tzuna.Sa va distrati.Sa va intoarceti cu bine acasa.

Roxygeo...sanatate.Ce bine ca ai unde sa evadezi cand esti bolnava.La noi ...luam viroza unii de la altii...acu e sotu bolnav...ca la pupat pe Victor cica

Mihael@ are dreptate Lauramar.Si eu stiu cs se curata usor dupa baie cu betisorul si se pudreaza cu Baneocin.

Lauramar...sala de aparate in casa....ete na ca te invidiez...ca io ies lesinata de la sala si mai merg si 4 statii pana acasa.

Teuta de Carmenefr sa te faci bine ca vine primavara acusi si te asteptam la o intalneala in parc....adica Victor nu io

Crina ce mai face Maya?

Bicky imi place programul tau de invatare cu fata.Daca iese gospodina il conving pe fimiu sa o ia de nevasta...ca io gatesc bine si am pretentie de la nora

Mirell@ imi place ca esti optimista.Sigur DD le va rezolva bine pe toate.

Amma ce faci? Cum ai iesita la screening.E bine?ZI ceva.

Mady sa-mi spui si mie si tu si celelalte care au convins piticii la olita cum ati facut,clar? Ca va bat daca nu spuneti.Ca eu il pun si parca il pun pe jar.Daca il pun imbracat sta cca 20-30 sec dar daca il dezbrac se ridica si se incordeaza de cred ca-l rup in doua daca il fortez sa stea.Voi ati patit asha? As vrea se invete pana la vara cand ma duc si eu la munca fulltime.Pana atunci sa numai pui filme cu Razvanu care face chestii si trestii ca ma oftic ....gluma....sa nu se interpreteze.

Eu cam atat am avut de zis.Ne mai auzim luni ca in weekend vrea sotu sa ma vrajeasca cica dragoste ca la inceput cu sampanie si flori si masaj(ca tot am program de sala dimineata si cica o sa vin obosita .....),iesire in oras....ce na vazut Parisu...

Vedeti ca si maine e cruce rosie.

LA MULTI ANI KARRA.SA AI TOT CE ITI DORESTI DE LA VIATA.

WEEKEND MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna denstistul nostru(al familiei) e la policlinica titan.Nu l-as schimba, desi e ff ocupat, max de 2 ori pe sapt te progr.Vezi si tu un' ti-e mai usor.

Marta, pai nu se sperie de intalneli, ca-i place!Deci, mai cand o da coltu' ierbii v-asteptam la plimbare pe toti!!!Iar tie, spor la ...randez-vous
Va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

A, faceti un club, fratilor, pt astia care nu stiu la oala.Cel putin sa ii invete si p-ai nostri teoria, ca practica...
Io am pus-o o data pe olita, si asa ciudata i se pare(desi e olita obisnuita), desfacea picioarele si baga ochii-n oala...Apoi a plecat cu nadragii-n vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Va zic cum am facut eu cu olita,numai ca pe atunci era mic si fraier.Nu stiu daca va merge acum ca au crescut .Cand il vedeam eu ca se screme il dezbracam imediat si il puneam pe oala.Il puneam la reclame (max 5 minute) si eventual ii dadeam ceva in manuta (ocupatie).Si facea sigur macar pipi daca se lasa asteptat dl.Kaka mai mult.Dar eu l-am pus de pe la 7 luni cand statea bine in fundulet.De aceea cred eu ca am facut bine ca i-am facut cunostinta cu olita asa de mic .Pe langa ca s-a obisnuit cu ea, mai salvam si cate un pampers .
Dar oricum, Marta, pan' la vara are timp Victoras sa iti arate ca e baiat de treaba si va invata sa faca si la olita.

La multi ani si zumzaitoarelor din stup.
Ca i-am uitat de la un timp.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput