Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Marta habar n-am sa fac instructaj... cand io zic ca's mama denaturata...
Asteptam luni detalii de la intalneala
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
kisstherain999 spune:
Pe Horia l-am pus pe olita (de doua saptamani) pt ca din aceasta pozitie mi se pare ca face mai usor. Asta e olita, am incercat sa il asez si fara jucaria din fata dar se ridica. Carmen incearca cu o astfel de olita poate accepta. Problema e ca H baga mana prin fata si se trage de ... cuc
diana_jors spune:
Saluuut,
in primul rand va multumesc pentru voturi. Ne mentinem in Top 20 Eu inca insist...
Asa, despre ce mai era vorba:
Dinti varza: Me me me!! Am gasit un dentist bunicel in blocul din fata (ne vedem de pe balcon) si incerc sa repar ceea ce se poate. Bineinteles de cate ori plec din cabinet imi aduce aminte ca bbeau mult lapte ca am calciul varza...
Sanii: sun putin mai mici, dar lasati Sotul nu zice nimic, eu inca sper ca dupa ce ma apuc si de fitness mai recuperez ceva din forma
Intorsul la munca:
Alexa, Karra, Tzuna: drum bun, distractie placuta! [rvdr]
Asa, sa imi laud si eu piciul: incepe sa se manifeste ... stie becul, usa, geamul, masina, roata de la masina, Tweety, cutzu, ursul, cubul. Stie ca telecomanda are legatura cu televizorul, stie ca intrerupatorul are legatura cu becul. Ce legatura - s-a prinde el mai tarziu, dar cand pun mana pe una se uita la cealalta
Si azi a incercat sa puna animale in puzzle-ul din lemn luat de pe quelle... a gasit 3 din ele dupa care s-a plictisit. Sunt tare multumita de jucaria respectiva, e foarte usor de folosit si inteles.
N-am mai facut poze/filme ca a venit sotul cu aparatul descarcat din Barcelona si inca nu m-am invrednicit sa incarc bateria Shame on me! O pun acuma...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
A, legat de puzzle: a nu se intelege ca e geniu, n-a nimerit si forma... dar a nimerit locul Adica a pus cocosul pe locul cocosului (este desenat acelasi cocos pe placa, terbuie practic sa suprapuna o iamgine identica), dar cu picioarele pe lateral, nu in jos cum ar trebui sa il puna ca sa se potriveasca. Dar oricum mie mi-a crescut inima cat blocul de 10 etaje in care stau
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Krissy spune:
Bun re-gasit de la noi! Vrea sa incep cu pentru sarbatoritelor zilei, Karra si Mirandolina (care daca nu ma insel n-a mai scris de cand eram gravide) multa sanatate, iubire multa, pace in suflet si armonie in casa!
Iar bebelusilor care mai adauga o luna astazi (inclusiv Sophia, martisorul lu’ mama), sa ne cresteti mari si sa fiti sanatosi, ca sunteti bucuria vietii noastre!
Asadar, pentru implinirea celor 11 luni pentru:
Luca de Ocrainic
Tudor Stefan de Gabi78
Simon de Anail
Sophia Antonia de ... mine
iar pentru 10 lunisoare, pentru:
Iarina Maria de Iunita
quote:Cat despre postarea ta Bicky, eu te inteleg perfect, pentru ca sunt in aceasi situatie cu serviciul, diferenta dintre noi fiind ca in loc de 2 copii, am unul si scoala. Dar sa stii ca nu ai inceput chiar asa de devreme - din pacate eu sunt prima care a inceput serviciul, cand Sophia nu avea inca 3 luni implinite. Deci iata ca m-am intors la lucru de peste 8 luni (full time de 6 luni) si am stat acasa cu totul, pre- si post-natal, doar 100 de zile. Eu am mai tot scris pe tema asta cu intorsul la serviciu cand nici macar nu se punea problema la multe dintre fete (de aceea nici n-am prea fost incurajata), spunand ca nu a fost usor, dar totul intra usor-usor intr-o rutina fireasca, iar timpul petrecut impreuna devine mai frumos si mai calitativ. Uite ca am supravietuit , si suntem bine si fetita si eu, atat fizic cat si "emotional". Sophia e un copil vesel si frumos dezvoltat, si ma topeste cu entuzismul pe care si-l manifesta cand ma intorc acasa. E drept ca mi-ar fi placut sa am optiunea de a sta acasa, dar nu e sfarsitul lumii daca nu s-a putut. Asa ca fetele din "campul muncii", fiti linistite si mai impacate, caci se pot imbina cariera si copiii, atata timp cat reusim sa pastram un echilibru si avem un sprijin de incredere acasa.
Originally posted by biky
[Eu, una, cred ca am fost prima care am revenit la serviciu! Caterina avea 5 luni, imi expirase cele 126 de concediu de maternitate si am stat o luna cu 8 milioane ale statului...jale mare!!!!!
Si nu in ultimul rand vreau sa va spun ca trebuie sa va urmati un pic si instinctul si credinta ca daca e sa fie bine, D-zeu face ca lucrurile sa se aseze de la sine. De ce spun asta? Eu m-am simtit la inceput foarte deprimata si coplesita de probleme, dar cand trag linie se pare ca e dat sa fie: Sophia e bine ingrijita si nu a fost niciodata bolnava , la serviciu sunt multumita si apreciata (chiar ieri am primit o prima extraordinara pentru "accomplishments" pe anul trecut), iar examenele le trec cu bine si ma apropiu cu pasi rapizi de terminarea masteratului. Deci viata merge inainte si dupa ce aducem pe lume copiii. Sper din suflet ca nu ofenseaza pe nimeni ce spun aici, nu doresc sa sune ca ma laud, dar asta este realitatea mea si vreau sa ilustrez ceea ce spuneam despre "daca e data sa fie bine...".
Haideti ca iar scriu rar, da' mult, si trebuie sa ma intorc la datoriile de serviciu. Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Va pup pe toate si incerc sa mai intru zilele astea.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
roxanici spune:
Loradiiiiiiiiiiin, hai la raportul de seara!!! zi cum a fost la munca.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madybulancea spune:
Roxyy,loradin cxum a fost la munkkk???hai cu raportul...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
tzuna spune:
Fetele "muncitoare' asteptam vesti.
MARTUTZA- am murit de ras citind postarea ta despre Victor si olita. La fel face si Maria. Se intinde, se ridica, nu sta nici 30 de secunde, Se prinde cu mainile de baza olitei, daca nu o tin se rastoarna cu tot cu ea.... Dar tot a facut de 2 ori pipi pana acum ca am pus-o imediat ce s-a trezit. Si o laud cum pot eu mai bine cand face poate, poate s-o bucura si ea si-o vrea sa repete experienta. Pentru moment ramanem la pipi ca la dl Kk nu a mers. Desi se scremea cand am pus-o pe olita atrasa de peisaj a uitat ce trebuie sa faca.
Gata. O seara buna tuturor.
tzuna spune:
KRISSY- nu te-am incurajat cand ai inceput munca pentru ca nu stiam cum sa facem. Noi nici nu ne gandeam inca la asa ceva. Ne-am gandit insa la tine la cat de greu trebuie sa-ti fie mai ales ca esti o mamica foarte buna si te-ai sacrificat pompand lapticul si la serviciu. Felicitari pentru toate realizarile. Ma bucur ca Sophia e bine.
Fetelor nu plecam nicaieri pana in vara. Doar am luat biletele de avion. As vrea eu sa plec acum eventual undeva unde sa fie 20 de grade dar nu se poate. adica se poate in patuc. Ca sigur sunt 20-22 de grade. Noapte buna.
Mirell@ spune:
Roxanici am auzit ca esti de loc din Vaslui. Ma bucur sa ma intalnesc cu persoane din zona mea!!!
Ce face bebe tau???
Al meu acum se joaca ... nu prea are chef de somn...
Zicea cineva de buric lipit... la noi nu e lipit , dar se vede ceva negru inauntru... nu am incercat sa spal cu betisor de urechi cum a zis cineva mai sus.... Mi-a dat o idee buna. Eu tot incercam dupa baitza cu coltul uni prosop dar nu prea mergea. Mersi mult pentru ideea cu betisorul de urechi!!!
Noapte buna mamici si bebei! Doamne Doamne sa va dea un somn linistit.
Ne imtalnim maine . Va pup.
Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw
filmulet
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=f0efec74.pbr
Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw