Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

krissy am intrat special sa iti multumesc pentru mesajul postat. pe mine ma incurajeaza. este primul mesaj din gama " back to work" care mi se pare coerent, frumos, neofensator! Incerc sa imi fac curaj si sa zic "uite domne, fata asta a putut, tre sa pot si eu!" inca o data iti multumesc!

aseara eram mult prea agitata de chestia cu intorsul la serv si am preferat sa ma abtin de la comentarii... am sa o fac si acum. o singura rugaminte am: haideti sa ne spunem parerile in cunostinta de cauza..ca si mie mi se parea normal, firesc ba chiar necesar intorsul la munca acum ..2 luni..cand..ERA vb despre altcineva!!! Acum, cand este vorba despre mine, copilul meu si o straina.. nu mai e deloc asa. Doare al dracu si o sa doara..pana o sa mor probabil. Asta-i meseria d emama, incerc sa imi impun ganduri de genul: "e mai bine si pt ea pt ca altfel ai sa o sufoci!" incerc..dar ma, plange inima , da? n-am ce sa va spun altceva. Vorba lu' loradin.. Vreau sa ma doara spatele, ma! intelegeti? Vreau sama enerveze, vreau sa gandesc "uf... iar plange" .

io incerc, inceeerc, inceerc.. sper sa imi si iasa. Acum am momente in care as vrea sa dorm si eu cu ea in pat, sa o miros, sa imi dea picioare in burta , da,da.. si sa mormai printre dinti ca nebun e ala care o mai face copii, ca sa vina ta'su sa o culce.. Dar..am copil independent.. doarme singura.. asa-i ca sunt o mama buna... rahat.. sunt daramata.

stiu, am aberat, nu spun nimic nou.. stiu, stiu... e un mesaj asa..pt mine, pt sufletul meu, e o forma de descarcare. Cu sotul am vorbit, am incercat. nu-mispune decat ca asa e mai bine, ca viatza nu se termina la copil(coreeect!! doar asta sustin si eu ba chiar sus si tare), ca am nevoie sa fac si altceva. ca, ca,ca... bine si ioa tunci de ce simt ca mor incet? de ce daca totul e corect, e normal, e spre bine.. DE CE? De ce inima mea e proasta si nu pricepe? DE CE?

Eu o sa pot trai numai cu jumatate de inima, jumatate de suflet, jumatate de aer? O sa pot sa traiesc numa o jumatate ?

Somn usor mamicilor dragi.. va invidiez din suflet pe cele care mai puteti sta acasa macar 1 zi, o luna, un an... si va APRECIEZ si ma doare sufletul pt fiecare dintre voi, cele care cunoasteti deja ceea ce eu inca banuiesc...

ma duc sa mor putin, maine o iau de la capat!

Iarina, sufletul meu drag, mama te iubeste mult, nu sunt cuvinte care sa cuprinda un suflet de om. sunt 10 luni de cand imi umpli viatza. SA ne traiesti ani multi si fericiti!

Cu drag,
Mama

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost cu piticii la doctor si sunt virusati-virusati...
In special Andrei, urmat indeaproape de Elena... iar Mihai e binisor...
Evident antibiotic pt. Andrei si Elena. Sirop de tuse, antitermice si pufuri pt. nas.
Elena avea febra mare la culcare... sa vedem cu trece peste noapte...
Acum i-am dat nurofen. Daca arde peste noapte bagam supozitor cu algocalim...
Baietii nu fac febra... macar atat... ca ma termina Elena cat pt. toti trei.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Uf Eliana, nu scapati de una ca dati de alta.

de la noi sa scapati repede si usor...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Offf elyanne ce rau imi pare ca iar trebuie sa treceti prin asta,DD sa-ti dea putere sa rezisti si sa se faca bine cat mai repede micutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

diana_jors vad ca nu dormi,se poate vota zilnic poza? daca da pune te rog link-ul zilnik sa te putem vota si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

da, nu prea am somn...

Se poate vota de 10 ori in total (asa spune teoria... practica insa nu se nimereste de fiecare data)... oricum, link-ul e

www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/10799.html" target="_blank">http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/10799.html

Daca va mai lasa sa votati... multumesc

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Iunita m-ai fcaut sa plang.....te pup dulcee si iti doresc tot binele din lumeee!!!multaa putereeeee!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata fetelor!!
La multi ani cu intarziere Karra !!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!

Krissy, fumos mesaj!! Tonic, incurajator! Fetelor se poate!!! Cate dintre voi nu simtiti ca ati putea mai mult decat faceti acum? Nu e vorba de statul cu copilul - care e extraordinar, cel mai frumos lucru de pe fata pamantului....dar uneori te simti inchis in colivia de aur langa cea mai pretioasa fiinta din lume (mai ales daca nu are cine sa-ti mai dea un liber)! Eu simt ca pentru a avea ce sa dau copilului (nu material ma refer, desi aspectul nu e de neglijat) trebuie sa ma incarc eu, sa fac si altceva, sa invat, sa fiu activa din punct de vedere social. Cand eram gravida imi era groaza ca o sa trebuiasca sa stau acasa multa vreme....desi o astept pe Giulia de 6-7 ani si mi-e draga de nu pot sa-mi mai inchipui viata fara ea. Oricum ea e o parte din mine, e cu mine peste tot. (nu ati citit motto-ul cuiva de pe DC "PE COPII II PORTI O VREME IN BRATE SI IN SUFLET PENTRU TOTDEAUNA"?)

Iunita mereu surprinzatoare!!..
Si ai spus un mare adevar....cel cu "daca-i vorba despre altcineva" Da, chiar ma gandeam e asa de altfel sa-ti spuna oricine (si prietena cea mai buna sau sora ta): copilul meu are diaree. si cu totul altfel sa aiba copilul tau. nu e vb ca nu iti pasa, sau nu te doare pt copilul altuia ...dar cand e al tau...ei, se schimba lucrurile! Uneori mi se pare ca suntem un fel de animale: instinctiv facem multe! am mai povestit mai de mult cum stateam cu fina mea si cu Raul - aveau undeva pe la un an. O tineam pe fina mea in brate si RAul mergea in picioare. Raul era sa cada... si intr-o fractione de secunda am dat drumul fetitei sa-l prind pe Raul! Pana la urma a fost ok, niciunul nu s-a lovit, dar mult m-am gandit apoi! Instinctul m-a facut sa sar sa "salvez" copilul meu, fara sa pot sa ma gandesc la celalalt.

Loradin spune-ne cum a fost? A fost bine, nu?
Acum plangem ca ne intoarcem la servici si petrecem primele zile fara ei..Apoi..pt Raul - am plans in prima zi de cresa, in prima zi de gradi, in prima zi de alta gradi, la prima excursie - stai ca nu-i asa, ca in prima m-am dus cu el si in inca cateva pana mi-a spus el sa nu mai merg - la prima excursie in care a mers singur, cand a mers in tabara, in prima zi de scoala, la fiecare serbare....si o sa mai plang mult timp de acuma cu lacrimi sau in suflet, de cate ori o sa-mi dea prilejul. AAA, si de cate ori ma uit la poze de cand era bebel si de ziua lui cand sufla in lumanare. Si am sa plang cu el cand o sa-l raneasca prima oara o fata sau un prieten!! Si acum am nevoie de doua randuri de lacrimi!!
Va dati seama cata apa trebuie sa beau sa nu ma dezhidratez de la atatea lacrimi?

Roxigeo, sanatate sa te poti intoarce langa pui!

Marta!!! Sampanie si flori???? Verde sunt de invidie!Rusinicaaaaa, nici de ziua mea nu am avut parte de asa tratament!

Eliana, sanatate la frumusei! Si vesti bune de la sterilet iti dorim!

Banuiesc ca nu am fost prea coerenta.. am dormit putin si imi cam suiera gandurile prin cap ca trenurile prin gara.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am uitat sa dau raportul!
Noi tot kkcioase cum ne stiti .
Ieri pishu la olitza. Intamplator, adica am pus-o imediat ce s-a trezit, inainte sa se dezmeticeasca, si a facut imediat.
spune tot mai multe pe langa mama, tata, papa, paaauuuu(paru), ap-ap (cap pe care si-l si loveste intre timp), beeeuuu(becu), uuuiiiiteeeee. restu bolboroseli.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata.
Am intrat sa va scriu ce am patit aseara cu Victor pentru ca sunt inca in stare de soc.....si pentru ca intamplarea nefericita ma determinat sa imi restabilesc inca o data..pentru a nu stiu cata oara in 10 luni si 3 saptamanai ..prioritatea numarul 1... VICTOR
Baiatul meu a dormitieri de la 12-14 dupa care nu a mai vrut sa faca nani...ne-am jucat...am mers amandoi in 4 labe...adica eu ma faceam ca-l alerg in jurul mesei si el radae uitandu-se in urma is bucurandu-se ca nu-l prins...am dat ture in picioare in toata casa...am papat...totul pana al 20 cand a inceput sa planga de oboseala...atunci la luat taica-su in brate si la adormit in 5 min...fara laptic ca papapse la 19.Nu stiu de ce am simtit nevoia sa ma bag in pat langa el si bine am facut.......la ora 22 copilul meu a inceput sa planga in somn...cu ochii inchisii iar eu am inceput sa-lmangai pe spate si sa-i spun "mami e langa tine puiul meu, mami e aici Victor" ...nu stiu de ce ...nu stiu cum sa intamplat dar...la un moment dat sa oprit...a ramas inert cu gurita deschisa si numairespira....am simtit ca mor...as fi vrut sa mor in clipa aia si sa-i dau lui viata mea...l-am luat in brate si l-am scuturat usor..l-am plimbat prin camera fara sa stiu ce fac...dupa cateva secunde sau ..nu stiu...minute...mie mi sa parut un veac...a reinceput sa respire si sa planga...am ramas inerta cu el in brate in mijlocul camarutei noastre rugadu-ma la D-zeu sa planga...sa urle dar sa nu inceteze sa respire ..a intredeschis ochisorii si ma privit...l-am pus incet in pat langa mine si il mangaiam continuu....dupa 15 minute a adormit profund...apropae toata noaptea i-am urmarit respiratia....Sa trezit bine la 6.30 si ...pentru prima data in 10 luni si 3 saptamani am zis "Multumesc Doamne.E bine ca sa trezit si ca e vesel....putea sa se trezeasca si la 4 si eu as fi fost fericita."
Nu vreau sa treceti prin ce am trecut eu.Nu vreau ca vreodata sa simtiti ca va pierdeti copilul dar vreau sa ma intelegeti.El are mai mare nevoie de mine decat oricine...pentru el traiesc si lui trebuie sa-i dedic timpul meu.
Acum il aud cum tuseste din camera.E cu tatal lui.nu-l mai als singur prea mult.Nu stiu ce sa intamplat azi noapte...poate un vis urat...poat prea multa oboseala...nu stiu dar numai vreau sa se intample.Vreau sa-l vad mergand prin casa, strigand la mine si dupa mine.Vreau sa-l vad mare.
Ma emotioneaza postarile voastre fetelor care veti merge la serviciu in curand sau care deja mergeti dar eu inca nu vreau la serviciu...vreau sa stau cu baiatul meu.E rau? E bine? Nu stiu...dar deocamdata doar asta vreau.
Sa nu va suparati pe mine dar am simtit nevoia sa "vorbesc" cu voi.
Sanatate puiutilor bolnavi....Sa va faceti bine mai mama ca nu putem respira fara voi.
la toata lumea.
Daca va deranjeaza mesajul meu dati ignore.
Un weekend frumos alaturi de cei dragi.
Marta mamica fericita a lui Victor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput