Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna noapte, fetelor! Intru si eu in stup, din an in Paste , si tot cearta gasesc?

Am citit cu rabdare mesajele voastre, m-am intristat, am ras, v-am incurajat si m-am bucurat alaturi de voi! Nu pot sa va raspund la toate, dar ganditi-va ca sunt alaturi de voi!
Sunt intr-un du-te-vino, de genul :
- du copilul la mama, merg la serv,
lectii cu Aneta, Antrenamente, mancare, ia copilul de la mama( cind sunt libera)
- nu sunt mama denaturata ca stau fara copil , caci stiu ca la mama ii este cel mai bine, este bine ingrijit si iubit, iar eu pot merge linistita la serv
- desi mama sta la 2 statii de mine, tot cind libera il iau ( adik la 2-3 zile), caci altfel i-as deregla programul.

Fetelor, Mi s-a cumintit copilul!!!!!! Nu-l recunosc!!!! Sta in patutul lui singur ( bineinteles cu mine in aceeasi camera) , a adormit singur in patutul lui, ii place afara si nu mai plinge in carut. Deci am baiat MAre!!!! Si ne gratuleaza pr toti ci ,,BABA", ne cearta cand este suparat, si MUSCA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Intrebare pentru fetele (Alexa cel putin) care au iesit cu bebeii din tara. Am luat bilete la avion pentru Italia si in seara asta imi spune sotul pai trebuie sa facem pasaport pentru Maria. Si de atunci ne tot intrebam daca-i trebuie pasaport sau nu. Si daca da o pot trece pe pasaportul meu sau ii tb unul individual? Vreau cea mai simpla si cea mai ieftina varianta. Va multumesc.

MARIA- iar plange rau de tot dar numai cand doarme (zi sau noapte nu conteaza). dar face si progrese. Stie sa faca mai-mai la o pisica de pe o jucarie, arata nasul la jucarii si uneori si pe-al meu, si daca eu il strig pe sot pe nume ea il striga tata pe acelasi ton. Azi l-a strigat asa pentru prima data. Mai zicea tata dar nu-l striga asa. Ne-am topit dupa ea.

Azi in parc am cunoscut o fetita adorabila. O cheama tot Maria si are 1 an si 3 luni. Merge f bine in picioare, e f cuminte si stie f multe lucruri. Vorbeste bine pentru varsta ei (o striga Maia pe Maria mea), s-a cerut la pipi, a renuntat de tot la biberon.... De ce v-am scris de ea.... pentru ca asa imi inchipuiam eu ca-mi voi educa copiii pe vremea cand lucram la Centrul de plasament.Atunci credeam ca sunt de ajuns doar cunostintele pentru a face acest lucru. Acum insa imi dau seama ca tine si de copil dar chiar si asa tot mi se pare ca am facut multe greseli cu Maria.... Prima nominalizata ar fi alaptatul desi mi-a mai trecut cu asta. In top ramane hranirea cu biberonul vs lingurita. Mare esec. Nu stiu cum voi drege situatia.

Gata ca si as anu pot rezolva nimic pe loc. Mai bine ma culc pana nu incepe Maria mataiala. Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Elena da, Mirena este...

Ioana cum sa ma supar??? Se poate..... Radeti-va, ca de-aia v-am zis (Si ca sa spun ce ma doare... ca altfel nu se poate)

Acu raport: sunt mucosi amandoi... si ma doare si pe mine in gat de mor... E viroza, clar... am bifat si luna asta, ca doar ianuarie trecuse fara nimic.. decembrie cu varicela, noiembrie cu o viroza... ianuaire nu se putea fara nimic... chiar si pe final...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna, da iti trebuie pasaport pentru micuta, varianta cea mai ieftina: inclusa in pasaportul unuia din parinti costa 6 ron, pasaport individual e 90 , se achita la cecul de sector si se merge cu copil( sau nu dar atunci cu poze facute la centru foto) in romana , pe Iorga la pasapoarte , ambii parinti ca sa nu dati banii pe declaratia notariala a celuilalt parinte, ca e de acord cu includerea, intre ora 8 dimi si 6 seara, in regim normal e gata in 7 zile la urgenta in cateva ore dar e o taxa
cand plecati?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fetele!!!

marta stomatologul meu nu e in titan, doar in nicolae grigorescu . insa nu l-as schimba pt nimic in lume - este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. doar asa pot sa spun ca ma duc cu placere, chiar daca mi-a scos 3 dinti si urmeaza sa-mi mai scoata vreo 5-6.

pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by tzuna

Intrebare pentru fetele (Alexa cel putin) care au iesit cu bebeii din tara. Am luat bilete la avion pentru Italia si in seara asta imi spune sotul pai trebuie sa facem pasaport pentru Maria. Si de atunci ne tot intrebam daca-i trebuie pasaport sau nu. Si daca da o pot trece pe pasaportul meu sau ii tb unul individual? Vreau cea mai simpla si cea mai ieftina varianta. Va multumesc.

MARIA- iar plange rau de tot dar numai cand doarme (zi sau noapte nu conteaza). dar face si progrese. Stie sa faca mai-mai la o pisica de pe o jucarie, arata nasul la jucarii si uneori si pe-al meu, si daca eu il strig pe sot pe nume ea il striga tata pe acelasi ton. Azi l-a strigat asa pentru prima data. Mai zicea tata dar nu-l striga asa. Ne-am topit dupa ea.

Azi in parc am cunoscut o fetita adorabila. O cheama tot Maria si are 1 an si 3 luni. Merge f bine in picioare, e f cuminte si stie f multe lucruri. Vorbeste bine pentru varsta ei (o striga Maia pe Maria mea), s-a cerut la pipi, a renuntat de tot la biberon.... De ce v-am scris de ea.... pentru ca asa imi inchipuiam eu ca-mi voi educa copiii pe vremea cand lucram la Centrul de plasament.Atunci credeam ca sunt de ajuns doar cunostintele pentru a face acest lucru. Acum insa imi dau seama ca tine si de copil dar chiar si asa tot mi se pare ca am facut multe greseli cu Maria.... Prima nominalizata ar fi alaptatul desi mi-a mai trecut cu asta. In top ramane hranirea cu biberonul vs lingurita. Mare esec. Nu stiu cum voi drege situatia.

Gata ca si as anu pot rezolva nimic pe loc. Mai bine ma culc pana nu incepe Maria mataiala. Noapte buna tuturor.

noi azi plecam in austria si da iti trb pasaport...o trece pe pasaportul sotului asa se face......la noi a durat o zi....am paltit taxele la cec si apoi am fost cu ea acolo si i-au facut poza si au lipit ceva pe pasaportul sotzului......eu am semnat o chestie ca sunt de accord.....si agta ...am platit si taxa de urgenta..... a doua zi era gata.....putea sa fie gata in aceeasi zi dar am ajuns noii cand terminau ei programul...[pup si sa avetiu drum bun

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani fericiti si sanatosi, Karra!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

lA MULTI ANI KARRA...desi merg pe mana Roxanei caci nu s-a actualizat lista cu sarbatoritii lunii februarie!
O tine Roxi in secret

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Karra!

Si drum bun, sa aveti vreme frumoasa, Winnie sa fie cuminte... si sa veniti cu muuulte poze.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Roxanici multumesc....

Am scris un mesaj lung ...dar a durat mult pana sa-l trim si zice eroare timeout expired
Deci va mai scriu din Austria ca acuma plecam si numai reusesc nimik
va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput