Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Bai iar va certati?????hai k va iau acu la ! caci dak se continua asa chiar o sa plecam de aici...mie nu imi place sa vad cearta vreau sa vad cum va laudati copii, cum dati sfaturi,ce au mai zis doctorii,ce probl aveti,cum le confruntati,nu una doua vociferam,comentam la ce a spus cealalta si altele...offfff sper sa nu fie interpretat mesajul!!!!

gata.... noapte buna!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

aaaaa am uitat sa specific ca nu am nimic cu nimeni!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Deci,

Riloasa-am citit f atenta mesajul tau.Da imi aduc aminte de discutiile noastre insa pentru tine mai repet inca odata.COPILUL MEU ARE INTOLERANTZA LA AMIDON.Daca pentru tine asta inseamna "nu are nimic" afla ca pentru mine inseamna.Nici la ora actuala nu i-am dat de cap desi am dat milione pe tratament(ca drept dovada ca sambata merg din nou la dl dr Stanciu)Am zeci de mesaje in care am scris ca Ana plange de durere de burtica si ca e un munte de basinutze.Nopti intregi nedormite,lacrimi de crocodil si tu sustzii in continuare ca nu are nimic? Pai si atunci zi tu Riloasa sa cred eu ca tu-mi citesti mesajele? Am incercat sa privesc mesajele tale de astazi obiectiv.Mi-am spus"ok asta e parerea ei,este o fata puternica".Am simtzit insa o nuantza micutza de duritate in randurile tale.Te-am suparat cu ceva? Ok nu ma poti intelege.Nu-ti pot cere asta.Esti altfel decat mine.Este clar...suntem foarte diferite ...insa cuvintele mai si dor.Poate asta era parerea ta insa eu cred ca mai puteai astepta macar o zi pana sa mi-o spui.Nu astazi.Repet NU SUNT SUPARATA PE TINE desi tu pari a fi pe mine.Mai este alt motiv?
Este ultimul mesaj de genul acesta pe care il voi mai trimite.O sa-mi fie dor de voi si pentru ca timpul va fi mult mai pretios nu il voi consuma aiurea.

Multumesc fetelor care m-au inteles.De multe ori niste simple randuri fac minuni.Si nu este prima data cand sunteti alaturi de mine.A venit dinspre voi caldura,sinceritate ....de ce nu ....si rosii .

Urati-mi bafta maine.Am emotii...nu stiu de ce!

Mergi la inceput

Madybulancea-cine s-ar putea supara pe tine? O sa-ti fie dor de mesajele mele matinale.Glumesc! Te pup!

Mergi la inceput

Madybulancea-cine s-ar putea supara pe tine? O sa-ti fie dor de mesajele mele matinale.Glumesc! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Loradin si Roxanici bafta la serviciu. Sunt sigura ca totul va fi bine dupa perioada de acomodare.
Eu pana in toamna nu ma gandesc la scarbiciu, dar problema mea cea mai mare este ca ....trebuie sa imi schimb locul de munca. Si habar nu am incotro sa o apuc. Eu ma bazez ca mai este timp da sa ma vedeti cum intru eu in viteza.

Loradin e bine ca o lasi pe Ana cu soacra ta si ma bucur ca lucrurile au intrat pe fagasul normal dupa episodul acela mai neplacut de la inceput. Bafta multa si te rog nu te mai consuma...zice una care se consuma ptr orice nimic d-apoi ptr lucruri serioase.

Noapte buna copilasi si parinti!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ieteee ... iar se incing spiritele! piei drace, nu-ti mai vari coada!!

in alta ordine de idei:

diana_jors eu nu mai pot sa te votez nici de acasa, nici de la serviciu. cica: deja ai votat acest cuplu??????????? eu cred ca e facatorie!!!!

elyanne tu cu steriletul tau ... nu e frumos sa faci haz de necazul altuia, dar tu esti f draguta si cand esti "in ceata"

vazut si deliuta, teuta si printii andrei&mihai la plimare.

kitty sanatate giuliei si putere multa tie!

loradin ai auzit de cainii latra ursul trece?
daca te incalzeste cu ceva eu ma ofer ca egzemplu negativ: vad copilul la 1-2 saptamani!!!
acum, fiecare simte in felul lui, nu trebuie sa judecam pe nimeni.
mie imi este fooooarte greu fara copil, uneori am impresia ca nu mai pot fi stapana pe mine, dar trebuie sa ma adun repede. si ca sa nu cumva sa uit ca sunt o mama denaturata, am o colega la serviciu, pe care zici ca a angajat-o constiinta mea. de ce? are un baietel de 3 ani pe care il duce la cresa. ei bine, de cand m-am intors la serviciu, nu cred ca a ratat vreo zi in care sa nu-mi zica: "eu nu inteleg cum poti sa stai fara copilul tau?" (aici baga o privire de-aia de scarba la adresa mea) sau "nu ti-e dor de pitic? oare cum poti?" (ai privirea e de dezaprobare totala). oricum, sa ma fereasca sfantul sa ma vada ea razand sau glumind, ca-mi baga ea sigur o replica de gen. bine ca s-au facut niste mutari prin birou si sunt foooarte departe de ea, ca pana azi am stat spate in spate.
asta asa, sa vedeti ca se poate si mai rau, dar e loc si de mai bine!

roxanici mie sigur mi-a scapat ceva? si tu te intorci? i-ai gasit lui raresu bona? sau il lasi cu matza? normal ca eu trebuie sa stiu dom'le.

lumi bine ca ai rezolvat, ma bucur pt georgica.

sani lasati pai eu nici n-am alaptat decat 3 saptamani si tot mi s-au lasat si am mai ramas si cu niste noduli de la mastite, care trebuie operati. momentan n-am curajul la mine asa ca mai astept. deci ... io am sani nashpa!!

Mihael@ tu ce-ai fata? ca sigur ai tu ceva!

tot pt lumi: nu-ti face griji ca georgica nu arata ba una, ba alta. mama saraca are un intreg ritual de 2-3 ori pe zi: nas, ochi, gura, manute, masinuta, etc. rezultatul: nimic! ce face matei? stie ca daca-si scoate botosii din picioare trebuie sa si-i puna la loc si se chinuie si cate 20 min, dar nimereste numai pe langa , stie unde sunt curcanii si cum fac ei (in limba lui, normal). adica daca aude curcile prin gradina face si el cumva din gat cu gura inchisa "chhh ... chhh". doamne fereste sa pronunti cuvantul curca in preajma lui ca ne cahaie juma de ora.

cred ca atat vroiam sa mai zic, sau mai era ceva si am mai uitat pe parcurs!

aaa ... ba mai aveam!
mai e careva cu dantura varza ... dar varza rau ... dupa sarcina?? ca eu m-am dus la dr cu o pb si cand mi-a facut radiografie a fost jale. am foarte multi dinti "macinati" de la radacina din cauza lipsei de calciu!!! acum sunt in lucru, am inceput un mare santier cu dantura mea!! offff ... batranetea!

acum chiar va pup!

ba nu ... ca n-am strigat-o pe laura_oana: fata!! ce mai face fii-tu'?

noapte buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
AMR 10 ZILE PANA CAND PRIMUL NOSTRU NASCUT VA IMPLINI 1 AN.
Zic al nostru pentru ca sunt sigura ca va amintiti cum boceam toate pe tastatura cand am aflat ca sa nascut ALEXANDRU EDUARD bebe de Ancris.
Regret ca nu ne-a mai scri sis ea asa cum regret ca nu au mai scris muuulet mamici.voi fac eo foarte scurat nominalizare cu scuze anticipate pentru mamicile care nu se refasesc in lista.Poat eintra si mamicile "vizate"macar la aniversarea de 1 an sa puna 1 poza si cateva vorbe despre ceea ce eu numesc "copii nostrii"
Ancris Monica_b Mirandolina Paula75 Zadi
Mada_rozz Selene Alionushca Anamana123 Geaninaelena
Aliana Iubita 2007 Rebiana Yrrol13 Ralualexandrei
Arissa Iuliana2007 Kisstherain Laura_Oana
Doinatodor Anaanamaria ElenaGiulia CarlaLia
Carmen94 Stefanyia Lilidana Katink Sori1980
Phili Riannastef Loin_In Ocrainic Krissy Nickol_f

Fetelor daca incercati poate va faceti intr-o zi timp 10 min si ne mai dati si noua un semn.
Mie chiar imi e dor de voi si uneori ma trezesc gandindu-ma la voi chiar in cele mai neasteptate momente.

Victor e ...bine sa spunem...eruptia a disparut in circa 48 de ore asa ca dr nu a avut ce sa vada...concluzia...poate a facut o urticarie .....singurele alimente noi fiind cerealele cu musli mancat evineri si o portie de supa cu galusti dar fara galusti... doar zeama cu legume...dar se zobise o galusca asa ca a scapat ceva...sau poate la altceva...nu stim dar cercetam
Acum incearca sa mearga singur dar nu ii iese.Merge tinut de o mana bine si vrea sa ma inscrie la maraton pentru ca avem zilnic de facut cateva ture in jurul mesei dupa care inspectam tot apartamentul...in rest ...se joaca cu ce apuca iar dimineata a reusit performanta de a sta singur-singurel in patut 1 ora (si singur in camera) si de a se juca cu o rata de cauciuc pe care o adora si pe care o musca de cioc si ii zice intr-un fel ciudat ce nu poate fi scris....un fel de r graseiat ca la francezi care uneori seamana cu tr..ceva ne traductibil dar adorabil..trata...ceva cam asa....
Tot ceea ce face face cu mine sau cu mama in rest daca are spectatori baga un zimbet pe sub mustati si nu vrea sa spuna sau sa arate nimic...de filmat nu se pune problema pt ca am camera fara microfon si oricum cand o vede o ia din loc...abea de mai reusesc sa-i fac poze.

Spor la serviciu mamicilor care au inceput lucru si acomodare usoara

Luminag ai toata admiratia mea.Eu nu rezistam...Am vrut sa dau la baiat sa suga pana la 1 an dar de 1 saptamana baiatul meu e intarcat oficial...la cererea lui...nu a mai vrut si pace...bea din biberon si tine o mana pe san dar atat.Asta e...am simtit o strangere de inima...dar ...ce sa fac ...viata mi-a dat un sut puternic pe 2 ian si nu am mai rezistat...nu mai mancam si incepusem sa si fumez...asa ca imi intoxicam copilul daca ii mai dadeam sa suga.
El sa fie sanatos...ca eu ma descurc cu depresiile mele....Poate o sa fac psihoterapie ca la fitness ma duc de maine sa redevin cea care am fost macar fizic.

Sanii...urati..mari si lasati...sper sa se mai ridice dupa sport.Kg mai am dar nu asa multe ca in 3 saptamani am slabit ...catva.. nu stiu cat exact dar mi-am luat blugi cu 2 nr mai mici...

Am vazut pozele si m-am topit.Copii astia au ceva in privire care ne face sclavii lor pe viata.Sper totusi sa avem putere si sa nu uitam sa le dam o educatie aleasa si sa ii iubim muuuult muuult de tot fara ai sufoca.

Noapte buna copii.Noapte buna parinti.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Ioanaaa..ai dentist bun cu tehnicieni buni? In ce zona ca si eu sunt terminata.Am muuult de lucru si laborios si nu ma incumet sa bat tot orasul sa ajung la un stomatolog recomandat de un fost coleg (prin Titan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

pfuuuiii, mi-ati stricat supizaaaa. Vroiam sa va zic luni.
Da, incerc sa ma reintegrez in lumea muncitorilor. Incep cu prg lejer de 4 ore, nu ma intrebati de ce numa 4; asa vreau deocamdata. Raresu il las pe maini bune, si bineinteles sub gheara ocrotitoare a matzei.

Sanii....lasati....lasati in pace sunt sanii mei .

Hai Loradin!!!! Hai odata la serviciu!!!

si pt Ddana care ramane singurica

Rezista Dana, rezista!!!!

"Copii astia au ceva in privire care ne face sclavii lor pe viata."
Doamne ce adevar ai grait!!!!!!!! Exact asa este

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

LORADIN, nu sunt suparata pe tine absolut deloc. Nu intelege gresit, eu nu sunt genul de om sa am cert. Dar crede-ma Mihaita al meu nu doarme de la 4 luni. Se trezea noaptea si plingea si eu ziceam ca este de la dinti. Si ma plimbam cu el prin casa nopti in sir, cum il puneam in patut cum plangea. Sa vezi cum se chirceste si cum face. Acum crede-ma ca m-am obisnuit, asa face el. Am incercat tot ce se poate sa vad ce are. Nu are nimic. Pur si simplu asa se trezeste el. Si el zici ca este o mica bomba. Pana si antrenoarea lui de la bazin mi-a zis ca mereu crede ca face caca asa gaze are. Am incercat sa iti explic ca nu are nimic ca si al meu la fel face. Acum nu cred ca al meu are ceva ca eu si ecografie abdominala i-am facut si analize si coprocultura si nu are nimic, e sanatos tun. Daca avea ceva pana acum s-ar fi agravat si nu ar fi luat in greutate, ar fi fost apatic. Dar sa vezi cata energie are, mananca bine, se joaca si e tare vesel si plin de viata, doar ca sta prost cu somnul. O sa trecem si peste asta.Du-te linistita la munca si nu te mai gandi ca te-ai certata cu mine ca eu nu am nimic cu tine. Bafta multa si sa ai grija de fetita ta, care este un copil vesel si plin de viata.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput