Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pai cafeaua am baut-o si eu. Da de ce sa nu bem Andries?
Multam` de poze. Foarte edificatoareeeee...Am vazut modelul pe la e-magazinele astea de copii, dar nu ma lamurisem cum arata desfacut.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Andriesh...54 kg dupa doua sarcini ??? felicitari mai...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Va ziceam si eu mai deunazi ca-mi place un scaun,care mi s-a parut tare practic,caci se facea din el masuta si scaunel..era modelul pe care il are Andries.L-am comandat pe net si chiar azi trebuie sa mearga sotul sa-l ridice de la posta,deabia astept sa-l vad,caci si mie imi parea cam rigid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Vorbeati de bebei care plang noaptea,Miru a mea nu plange,dar mai nou se trezeste pe la 5-6 si atata da din picioare si se foieste ca de multe ori o gasesc dezvelita complet,iar o data am gasit-o cu patura pe cap.. O mai iau langa mine in pat,dar si asa,greu se linisteste si adoarme.Banuiesc ca or fi dintii de vina sau mai are colici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Maria, mersi. Sa stii ca eu vreau bebe 2, in 2009 sau 2010. Nu zic nu!

Andries, se aude, se aude. Eu mi-am baut laptele, mersi frumos. Si sa stii ca la mine crema de fata Avene face bine. Caut-o in farmacii, poate te ajuta si pe tine.

Va las acum, fetelor. Schimb un cacacios si ne pregatim pt. cursul de dans. Promit sa pun si poze cat de curand.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
La multe lunite sarbatoritelor de astazi:Antonia Maria
Elisa Lavinia
Andreea
Sofia Diana
Ioana Teodora!!!

Rox, sanatate multa tie si Alexandrei!
Bee, sa va traiasca micul crestin!
Miaunici, f.cuminte baietelul tau! sa va traiasca micul crestin!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Cu parere de rau ... eu nu mai fac fata cu cititul la zi al forumului .
Noi facem bine, insa sunt presata de timp: urmeaza sa plec in vacanta in tara, apoi ne mutam intr-un apartament mai mare - am inceput deja sa impachetez, trebuie renovat si apartamentul nou, si asta vechi .
Intreba cineva de fetele care lipsesc de ceva vreme de pe forum: am vorbit saptamana trecuta cu amar - totul e in regula cu ei, Oana creste mare si frumoasa, papa de toate, dar nu prea sta singurica . Asta-i motivul pt care mami n-are timp sa intre pe forum...
Am gasit un articol interesant pe stirile de astazi despre suzete si cariile de biberon.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Sabina, Stupiniul e o zona in plina dezvoltare! mie imi place: e destul de aproape de centru, are un mall, metro, real si alte magaine en-gros f aproape... Se fac acolo cartiere rezidentiale frumoase... deci merita!

Andries, multumim pentru pozele cu scaunul! o sa i-l aratam si lui tati, ca el ia decizia finala, daca e bun ori ba pentru funduletul printesei .

Miaunici, am vazut si eu clipul, sa va traiasca feciorelul! am vazut ca a gustat si tort .

Fetelor care ati calatorit cu bebelusii asa mici, imi spuneti si mie daca e complicata treaba? Noi am vrea sa mergem in concediu prin martie, in Egipt. Voi cum le-ati facut baita la hotel? Se poate lua carutul in avion?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare de acasa. Cred ca traiesc un cosmar si alta nu. Nu imi mai arde de nimic. Incerc sa va relatez pe scurt continuarea telenovelei noastre. Dar nu inainte de a va spune ca Andrei e bine, papa foarte mult, cred ca are un puseu de crestere, ia in continuare augmentin dar nu sunt probleme.

Buuun. Revenim duminica seara la munte si o gasesc pe Alex cu 38.8. Vorbesc cu pediatra, parea sa aiba acelasi lucru ca si Andrei. O trecem pe antibiotic si il punem pe nea soferul sa ne aduca din Bucuresti. Luni dimineata fata parea in regula, am dus-o la prima lectie de schi. Speram ca era ca si la Andrei si ca problema a disparut. Ei ash, seara Alex a facut 40, zacea, nu manca. Am inceput cu Augmentin si a dat diaree, pentru prima data de la el. Poate nenumaratele antitermice sa fi fost de vina, febra nu scadea cu nimic sub 38.5 si urca imediat peste 39. In noaptea aia nu a dormit mai deloc, misuna ca somnabula si vorbea continuu, pediatra zicea ca probabil a ajuns spre 41 si delira. Marti dimineata 36.8. Sotul meu urma sa vina pana la Bucuresti si ne gandeam sa ne intoarcem si noi. Am vazut ca Alex era vioaie si nici urma de febra si am decis sa ramanem. La pranz avea din nou 40, de 2 ori diaree. Febra nu scadea deloc, chinuri sa o impachetez si sa ii fac dusuri reci. Aseara ne-am intors. Drum de cosmar. Alex a varsat continuu vreo juma de ora, nu aveam cum sa spalam sau sa o oprim, a varstat inclusiv pe langa Andrei. Rau rau si iar rau, febra mare. Andrei era nervos si agitat, a urlat vreo juma de drum pana i-am mufat un biberon. Nu va mai spun...

Aseara a venit salvarea, amigdalita pultacee. Nu erau siguri ca e streptococ mai ales ca abia facuse exudat. Mai degraba viral. Azi am fost la analize dar sunt gata abia maine dimineata. Depozitele de pe amigdale nu arata a streptococ, pediatra crede ca e vorba de mononucleoza. Daca se confirma, oprim antibiotic si lasam asa pana ii trece, nu avem ce face vreo saptamana, decat sa incercam sa ii tinem febra in frau.

Cam asta de la noi. Aseara pe drum, al meu a avut super iesire, il itneleg oarecum ca era nervos, dar oricum nu e scuzabil si nici nu cred ca era indreptatit sa zica asa ceva. Nu mai spun de ton. S-a ratoit si la mama, motiv pentru care astazi mama a plecat trantind usa si comunicandu-mi ca ea nu mai vine. Ce sa mai zic...ca la nebuni. Copii bolnavi si sprite aprinse.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Si bv
Fetelor care ati calatorit cu bebelusii asa mici, imi spuneti si mie daca e complicata treaba? Noi am vrea sa mergem in concediu prin martie, in Egipt. Voi cum le-ati facut baita la hotel? Se poate lua carutul in avion?

Depinde de compania aeriana cu care calatoresti. Noi i-am luat un buggy la care se poate pune scaunul de masina (scoica). E important ca sa se stranga carutul si sa ocupe cat mai putin loc in avion. Intentionez la imbarcare sa intreb daca e plin avionul, si daca nu, sa o rog sa ne dea un loc liber langa locurile noastre, sa pot lasa scoica acolo.
Atat la decolare cat si la aterizare trebuie sa ii dai copilului ceva sa suga (alaptezi / biberon / suzeta) ca sa egalizeze presiunea in urechiuse.
Mai toti pediatrii/dermatologii recomanda (exculs Romania!) ca sa se imbaieze copilul o data / de doua ori pe saptamana. Ai putea sa intri cu el in brate si sa faceti dus impreuna.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput