Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Antonia Maria de Mandarinutza
Eliza Lavinia de Myral
Sofia Diana de Isa13belle
Vlad de Ramonarosca
Ioana Teodora de Dorabora

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Roxana, imi pare tare rau de copiii bolnaviori si spiritele aprinse de incinse ce sunt! Asa e la oboseala si nervi si copii bolnavi. Eu cand am venit din spital cu Razvan, a rupt un scaun asa am dat cu el de pamant si era sa sparg peretele cu capul (la propriu). . pentru ca mi-a aruncat mama o vorba si mi s-a umplut paharul brusc. Dar a trecut si a fost mai bine, de atunci. Sa stii ca si cu Ana am avut probleme cu amigdalita virala. Amigdale pline de punctulete albe, dar vinovatul era un virus urat. Si la noi febra mare, diaree si tot tacamul (anul trecut, anul asta am ratat, inca, genul asta de menifestari). Sanatate muulta (copiilor). Si tie rabdare.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si_bv, te risti pana in Egipt cu bebe? Eu am fost cu Alex la 6 luni in Grecia cu masina si a fost super. Insa dupa experianta de acum sunt super panicoasa. Nu e greu cu drumul insa, a fost greu cu bagajele - carut, patut, tone de haine. Cu avionul va fi si mai greu cu atat bagajoi. Dar exceptand seara trecuta cand probabil Andrei era nervos din pricina situatiei tensionate din masina, noi am facut lejer drumul cu el, a mancat super bine si a dormit bine in carut.

Rodica, nu iti face griji cu fontanela, si lui Andrei i s-a inchis si mi-a explicat pediatra ca nu e nici o problema, capul creste si prin suturi si oricum cat timp a crescut normal nu e nici o problema. Alexandrei i s-a inchis la 6 luni si nu a fost nici o problema. Nici ea si nici Andrei nu au primit calciu, ei chiar ii facusem analize si avea hipercalcemie. Andrei primeste totusi Vigantol 1-2 picaturi ca sunt luni de iarna. Alex nu a primit deloc ca era vara.

Andries, dulce puiul mic si scumpic shaolinul schior. Noi nu am avut parte de schi. Moaaaamaaaa ce slaba esti. Eu am 163 cm si 66 kg. 52 kg? As fi de Miss.

Gata. Trec la capitolele din urma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Gabitz78,Mandarinutza,Isabeluta,Sim, Bee,Danuta36,CeciliaL, Myral,Kriss multumim de urari.
Luymultumim pentru urarile "dulcetei carliontate".
Miaunici , Bee,felicitari pentru micii crestini,sa-i cresteti mari si sanatosi,sa va bucurati de ei.
Roxana,sanatate multa tie si Alexandrei.Ma bucur ca Andrei e mai bine. Speram sa treaca starea de tensiune din casa.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times

Mergi la inceput

Am vazut ca ati discutat de vaccinuri. Eu am optat pentru a o vaccina pe Alex si voi face la fel si cu Andrei. Eu nu am fost vaccinata si totusi nu am facut nici o boala, nu prea as vrea sa am suprize acum la batranete.

Am si eu o intrebare. Ce parere aveti de Prevenar? Parca a fost un subiect si pe forum, poate am timp sa citesc astazi. Pediatra insista sa il facem lui Andrei, in 4 doze. E vaccinul pentru pneumococ.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Off Rox ce ai mai patimit...se zice ca problemele nu vin singure ci insotite de surioare...bine ca la Andrei sa terminat cu problemele. sa treaca mai repede!!!
Si mamei o sa-i treaca supararea ai sa vezi. Si a mea face la fel, nici ea nu mai stie cateodata de ce se supara pe noi si tot se intoarce.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Si din ciclul "baba se piaptana frumos si tara arde cu valvatai...." m-a apucat si pe mine (de la vremea asta probabil asa frumoasa) curatenia in Bookmarks-uri...si de bine ce le-am sortat si resortat pe linkuri si sublinkuri l-am sters tocmai p-ala mai de soi cu tot cu forumul DC...nici nu mai stiu ce mai pusesem in el... asta e Rosa scleroza ...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Annisia, imi pare rau ca nu am apucat sa te trag putin de urechi pentru mesajul de adio, ca nu eram pe aici. o sa ne lipsesti, cu personalitatea ta tumultoasa, cu glumele tale si cu ponturile tale de milioane.

Ana, cred ca Alex are ceva similar Mirunei. Tot amigdalita si tot fara streptococ.

Alinush, vazut poze de la botez, tare dulce e Teo! Nu ii mai zici bb Iulius?

Mai am un capitol si putin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Prisi, Danuta, Isabeluta, Ali, Rodica, Cecilia, Celia Ana, Maria, Piciulika multumim pt aprecierile la adresa cavalerului si felicitari. Piciule ai dreptate ca e traumatizat copilul meu. Nu ma felicita ca nu ai de ce. Of… trebuia eu sa discut cu nasa si cu preotul inainte. Copilul meu adoarme acuma cu suspine si se sperie rau in somn.
Anasanatate piticilor tai si ai lui Gabitz
Am inteles ca s-a strigat prezenta si eu lipseam. Si eu v-am dus dorul. V-am zis, Teo sta bine la capitolul sanatate. Eu sunt cam sifonata. Deh… restanta cu odihna dupa botez, mai ales ca mai tb si sa invat pt examene.
Danuta felicitari si voua pt crestina si eveniment. Miaunicifelicitari pt ursuletul increstinat! Bee felicitari pt Razvan-crestin. Sa-ti traiasca fecioru.
Am pierdut mult pe aicea. Sunt zero la capitolul citit. Nu pot insa sa nu apreciez ca Bernix a pus poze cu Degetica … de mult imi doream sa o mai vad. Frumoasa, ce mai mai. Am vazut-o si pe Degetica ailalta a noastra cu copilasii.
Sabina, Rox si Alexmulta sanatate tuturor. Sa scapati repede de probleme.

Raportez si eu lipsa Galactogilului prin partile astea. Am facut comanda insa nu mi l-au adus. As vrea sa ma stiu safe si sa-l am in casa. Pe net nu se poate comanda?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Rox acum te-am vazut. Si eu sunt la citit din urma. Ii spun Teo pt ca ajunsesem sa-i spun Iuli in loc de Iulius. Si raspundea numai taicasu razand de mine. Si atunci am zis ca eu nu vreau sa strig dupa 2 Iuliani prin casa.
Ce-o fi cu tendinta asta de a diminutiva totul cand ai un pui mic? Papitza, baitza, pui, puiutz, Teo, Teutz.... Brrr, cred ca tb sa-mi pun ochelari.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput