Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Sabina, m-a amuzat ce a ales Sofia. A mea a ales exact conform dorintei ei actuale de a se face printesa cand cand fi mare: ruj, chei de la masina si peria.
Legat de tuns, eu il tund pe Andrei ca al meu are super super plete. Am mai ciuntit-o si pe Alex pana la un an, tot asa era pletoasa, nu mai vedea copilul nimic, era vara si avea ditamai claia.
Si_bv, imi pare si mie rau ca a iesit asa, mai avem noi ocazii sa ne vedem.
Piciulika, i-ai facut deja vaccinul de pneumococ lui Michael? Daca da, te rog mai posteaza pentru "baba surda" ca eu sigur am ratat mesajul.
Pinacolada, cum merge cu bonele? Iti vine sa crezi ca in afara de 7 ani care m-au chemat la discutie nu am primit nici un raspuns? NIMIC!
Pustoaica aia a fost necorespunzatoare la testul alor mei asa ca pica.
Danuta, felicitari pentru botez si cununie, sa fiti fericiti si sanatosi!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Hai ca am terminat de citit din urma, ma apuc sa strang pe aici sa nu mai apara al meu capsat. Alex nu are febra acum, sper sa ramana asa. Nici bagajul copiilor nu l-am desfacut.
Andries, m-ai amuzat copios legat de bona si ofertante. Da...cunosc situatia. Nici eu nu ma stresez deloc chiar, dar am mentionat chestiunea pentru ca de regula toti cei carora le zic de bona tanara imediat incep cu glume pe chestia asta. Oricum, tata a definit individa ca fiind ingalata, asa ca a picat varianta. Apropos de alergiile lui Mircea, ai mei ca au o chestiune cu muntele. Domsoara e deja mai bine (ma rog, nu a venit inca seara) - cred ca sunt alergici la concedii linistite.
Mami25, vai ce patanie cu cazatura, bine ca BB a fost ok.
Bee, despre ce vaccin antibronsiolita vorbesti?
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Bee, da, ai cam descris atmosfera de la noi de aseara. Noroc ca nu s-a lasat si cu pagube materiale. Sa stii ca asa cred ca e si viroza Alexandrei, are niste puncte pe amigdale. Offf, cel mai tare ma tem ca de fapt ea sa nu fi avut acelasi lucru ca si Andrei si o iau de la capat cu el.
In alta ordine de idei, ultima chestiune inainte sa ma apuc de treburi. Stiu ca nu e tocmai frumos sa aduc in discutie asa ceva, mai ales ca sunt copilasi care nu papa si au probleme, dar eu am exact grija opusa. Or e un puseu de crestere, or nu stiu ce este, dar Andrei mananca multicel zic eu. De exemplu i-am diversificat 2 mese: la una papa un borcanel Hipp 125 gr cu mar si morcov si la una papa 125 gr legume Hipp. Ideea este ca nu renunta si la biberoanele de la mesele respective. Cu mare greutate il mai fraieresc sa serveasca numai unul in loc de 2 intre mesele astea. Acuma nu stiu cat ar trebui sa manance de fapt, dar e cam ciudat ca la nici o ora dupa mesele de borcanele el cere si laptic. Am avut zile cu 2 borcanele si 5 biberoane. Nu ma vait, nu ma intelegeti gresit, dar ma intreb daca e normal.
Rox ,
Poze
mandarinutza spune:
Multumim mult fetelor pentru urari, sunteti dragute ca de obicei .
Rox, imi pare tare rau pentru problemele cu Alex, multa sanatate!
Sabina, eu mai luam pastilute "Homeogene" pentru dureri in gat, sunt homeopate si se pot lua cand alaptam, eu am luat in timpul sarcinii.Se suge una pe ora.
Alinus, felcitari pentru micul crstin, foasrte frumusel!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
moldoveanca spune:
Salutare eu sunt tare amarata.A plecat sotiorul din nou la munca in Anglia si am ramas singurica cu bebe.Mi s-a rupt inima cand la pupat pe bebe inainte de plecare.Era asa de amarat bietul de el.
teo
Si bv spune:
Ramonaiani, multumesc de raspuns, am mai incercat faza cu dusul si s-a speriat, o sa mai exersam.
Roxana, ati avut ceva aventuri! Sa stii ca patania ta m-a pus pe ganduri si i-am zis si sotului, dar tocmai de aceea el vrea sa mergem undeva unde e cald... si asa am ajuns la Egipt. Mie mi-e cam teama, nu stiu ce sa fac. Nici nu-mi prea surade ideea sa ma dezbrac acum in costum de baie... hmmm... mai vedem.
Ai apucat sa schiezi vreun pic?
Eu nu stiu cum e treaba cu mancatul... noi suntem doar cu san deocamdata.
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Andriesh...54 kg dupa doua sarcini ??? felicitari mai...
Pai la 18 ani- cat pare ea sa aiba - ma gandesc ca nu-i greu!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Si_bv, toate companiile aeriene te lasa cu carutul pana la usa avionului.. unde ti-l ia cineva si ti-l duce la cala. La coborare.. e.. ca aia 7 ani de-acasa.. unii da, altii nu,. Adica, in Romania mi l-au trimis la banda, in Belgia mi l-au adus la usa avionul. Evident, la check-in am pus etichete si pe carut.
De baie nu stiu ce sa-ti zic, eu am fost acasa si am avut cadita cumparata. Daca as fi in locul tau i-as cumpara o piscinuta gonflabila.
Ramonaiani, la primul zbor am avut si eu scoica in avion... da' nu am folosit-o .. ca nu mergea ancorata cu centura aia de scaun... Asa ca Ioana a stat tot zborul la mama in brate, legata cu centura de centura ei. La zborul de intoarcere am predat si scoica..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Si bv spune:
Carpatina, suna bine ce-mi spui, iar ideea cu piscina gonflabila e super, cred ca asa vom face!
In avion si eu m-am gandit sa-mi tin in brate galushca.
Poze
toma_lly spune:
Fetelor,
Va multumesc tuturor pentru tot sustinere, inseamna enorm sa ai pe cineva alaturi in momentele grele, mai ales cand este vorba de o mama care isi face griji pt copilul ei.
Incerc sa fiu mai optimista acum si ma bucur ca nu am fost la spital sa ma internez.
Noroc cu Sabina, ce bine e sa mai ai prieteni cu capul pe umeri
Acum ma chinui sa fac ceva cu lactatia asta. M-am pus pe ceaiuri, Nutrinatal, muls la pompa, dar Galactogil tot nu am gasit
Piciulika daca esti pe faza, te rog eu sa-mi spui inca o data cum se numesc globulii aia. De fapt, ce rezolv daca imi spui cum se numesc, mai bine spune-mi te rog, daca ma poti ajuta in vreun fel sa intru in posesia lor. Cred ca ar trebui sa vb pe PM sa nu stresam fetele.
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze