Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
toma_lly spune:
Ca de obicei, nu am fost pe faza: ce s-a intamplat cu Annisia ?
Adio ?? Ce adio ??
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Ramonaiani, multumesc de raspuns, am mai incercat faza cu dusul si s-a speriat, o sa mai exersam.
Roxana, ati avut ceva aventuri! Sa stii ca patania ta m-a pus pe ganduri si i-am zis si sotului, dar tocmai de aceea el vrea sa mergem undeva unde e cald... si asa am ajuns la Egipt. Mie mi-e cam teama, nu stiu ce sa fac. Nici nu-mi prea surade ideea sa ma dezbrac acum in costum de baie... hmmm... mai vedem.
Ai apucat sa schiezi vreun pic?
Eu nu stiu cum e treaba cu mancatul... noi suntem doar cu san deocamdata.
Poze
Simona, eu stiu ca nu se pleaca cu bb in tari calde pana la un an si oricum trebuie intrebat pediatra. Eu in Moldova am plecat cu cel mare la un an si o luna!Dupa ce am terminat vaccinarile!!
Andries
Sabina spune:
Simona, mai bine mergi in Grecia. E aproape, si in martie e super vreme, nu de plaja, dar soare, cald si frumos, numa bine de vizitat.
In Egipt nu m-as risca...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andreea1002 spune:
Buna fetelor,
Suntem o mamica si o printesica de 4 luni si am vrea sa ne alaturam si noi grupului vostru. Va citim de cateva sapt dar acum ne-am facut curaj sa vorbim cu voi.
Iata si datele noastre pentru a ne trece in lista: Miruna Ioana, DN: 25 sept 2007, cezariana, 2700 g, 47 cm, scor 8.
Eu sunt nascuta pe 10 feb 1981.
cristina_florea spune:
toma lly uite aici:
quote:
Annisia
membru matur
Are album!
Romania
bucuresti
(BUCURESTI)
2410 Mesaje
Trimis la: - 29/01/2008 : 13:28:43
--------------------------------------------------------------------------------
Salut! In ciuda anumitor pareri, sunt un om extrem de politicos si bine crescut. Asa ca am intrat sa va urez toate cele bune si sa va spun "ramas bun"! Eu nu ma mai simt aici ca printre prieteni, asa ca nu are rost sa continui ceva care nu ma caracterizeaza.
Tin totusi sa va reamintesc celor care sunt orbite de pasiuni si antipatii ca succesiunea evenimentelor care au dus la acest mare cacat este alta... Faptul ca tanti Tomasa si-a sters mesajele, nu inseamna ca mi-a casunat mie pe ea asa si am inceput sa scuip flacari... Mi s-a dus vorba cum ca as fi balaurul cel mare si fioros. Ohh ce-as vrea sa fiu, poate as reusi sa ma descurc mai bine in viata personala. Daca as reusi macar sa fiu maestra la pus poalele in cap, cu siguranta ca as fi mult mai fericita...
Pentru cine a pierdut sirul evenimentelor, va reamintesc...
Intai Tomasa s-a luat de o fata care isi exprima parerea cu privire la stari sufletesti, emotii, reactii in situatii de criza... Tomasa avand alte pareri, s-a decis ca e cazul sa-i inchida gura, ceea ce nu mi s-a parut tocmai frumos, avand in vedere ca de atatea alte ori cine nu i-a impartasit gandurile, a avut parte de un raspuns prietenesc, sfatos si chiar mamos... Tinand cont de faptul ca se intamplase acea tragedie, mi s-a parut chiar stupid sa se inceapa o disputa pe tema eprimarii sentimentelor. Pe care, logic, fiecare le percepem diferit. Nu vad de ce ar trebui sa rad sau sa plang precum Tomasa sau X-uleasca... Mi-am permis sa ii spun sa nu inceapa disoteca (arhimegacunoscuta, remember episoade precum micutul Sebastian, parerea fetelor despre religie si traditii etc...), macar din respect pentru Rita. De la cuvantul discoteca, doamna asta mi-a trimis urmatorul mesaj, pe care l-a sters, ca toate mesajele care o puteau incrimina. Nu ma asteptam sa o faca, pentru ca le-as fi copiat pentru fetele cu memoria scurta...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by tomasa
Annisia, tu vb de discoteca????? Tu,maestra poalelor in cap si a datului in spectacol? Eu nu ti-am spus nimic aiurea, nu te-am jignit, mi-am spus doar parerea pe un ton civilizat, am si spus ca-mi sterg mesajele dupa ce le scriu, dar tu in mod constant te iei de mine si imi scrii pe un ton super aiurea!!! Esti chiar dusa, fata draga...incredibila esti!!! Daca ai vrut sa ma enervezi, de data asta chiar ai reusit.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Raspunsul meu a venit dupa acest mesaj si nu are niciun fel de jigniri in el. Nu stiu cum de unele fete au vazut atata nesimtire in postarea mea fata de doamna asta... raspunsul exista si acum, pentru ca eu nu ma ascund si imi asum responsabilitatea faptelor, vorbelor si deciziilor mele...
quote:
Originally posted by Annisia
Nici nu este greu sa te enerveze cineva pe tine. Si iti atrag atentia ca iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste. Te rog sa iti reconsideri atitudinea. Intelege ca sunt oameni care au alte pareri decat ale tale. De fiecare data cand cineva are altceva de spus, sari la gatul lui. Vad ca nu o mai faci doar cu mine... Iar daca asta numesti ton civilizat...
Micul Yannis creste mare
Cam asa au stat lucrurile... Motiv pentru care va pup si va urez toate cele bune. Nu veniti cu rugaminti si interventii. Eu nu functionez asa... Nu am sa stau sa va pandesc, ca sa astept momentul propice sa reapar... Sunt om cu capul pe umeri si nu ma sufla nimeni in stanga si-n dreapta, dupa cum bate vantul. Atunci cand ajung sa fac ceva doar de dragul de a face, mai bine nu mai fac. Ceea ce vreti voi, ar fi sa devin superficiala, cu sufletul mic-ingradit si lipsita de viata. E lesne de inteles, ca asta nu se va intampla never-ever...
Am sa fac cerere de retragere a contului si a acesului la acest forum, ca sa nu va mai simtiti supravegheate de bu-hu-huuu.
Micul Yannis creste mare
Andries spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by rodicamaries
Andriesh...54 kg dupa doua sarcini ??? felicitari mai...
Pai la 18 ani- cat pare ea sa aiba - ma gandesc ca nu-i greu!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Merci frumos, n-am chiar 18 ani, implinesc 34 in martie ce vine, dar secretul kilogramelor putine (in ciuda mancatului en gross) este din pacate talasemia pe care am mostenit-o.
As accepta cu draga inima sa am 20 de kile in plus si macar 2g de hemoglobina in plus, asa cum sunt eu acum nu-i o afacere prea grozava. Sa fii si slaba si sanatoasa tun si sa bati la 40 de ani cu doi copii facuti...aia da afacere, cunosc in carne si oase doar doua doamne care se incadreaza, culmea ca ambele sunt doctorite. Ce-i drept au recunoscut sportiv ca tin regim permanent!!
Andries
Roxana_G spune:
Si_bv, eu va doresc un concediu super si fara peripetii. Noi suntem o intamplare, doar plecam cu Alex de 4 ani si peste tot. La 6 luni i-am luat si eu piscinuta si nu s-a omorat cu ea, asa ca tot in baie in bratele mele am spalat-o. Cu carutul in avion...acolo e problema, tre sa ai unul teapan. Cat despre destinatie, sa stii ca nu frigul este problema. De regula frigul omoara virusii si bacteriile, si la noi asta e problema. Copiii nu au racit de frig, au plecat cu virusi din Bucurestiul asta incalzit si umed. Tarile calde sunt tocmai mai periculoase. Eu zic ca nu o sa aveti probleme, nici noi nu am fi avut, dar asta inseamna colectivitatea si gradinita cam asa e mereu la noi. Eu nu am schiat deloc, am stat doar juma de ora sa o supraveghez pe Alex cu instructoarea, iar sotul a dat 2 ture pe Bradul si una pe sub telecabina si cam atat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreea1002 spune:
toma_lly daca imi permiti, pe langa ce ti-au recomandat fetele incearca sa bei si f multe lichide. Pe mine ma ajuta f mult.
si sper sa auzim vesti bune curand.
Andreea, mami de Miruna Ioana
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Andries
eu sunt foarte fericita ca am ajuns la 54 kg, mai am de dat jos doua si sunt la kg de "dinainte", la 162 cat am eu este super bine!! ce este mai prost dupa aceasta sarcina (ca la prima n-am avut probl asta) este faptul ca mi s-a uscat fata rau de tot si orice crema as da tot uscata este si se rideaza cumplit, eu n-am avut un rid macar pana acum si uite ce mi se intampla....
Andries
daca tot veni vorba de cine a mai slabit....pot sa ma laud si eu....am ajuns la 50 kg tot la 1,62....si mai am inca 5 kg pana la final
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitz78 spune:
roxule...pupici multi si multa sananatate alexei.si voi..asta e...se mai descarca omul, las ca va trece...sunteti oameni in toata firea si se mai intampla!nu pune la suflet!
am si eu un filmuletz, mai vechi, ce-i drept...dar e frumos...
ps: luy, e cu dedicatie de la stefan!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2014205
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/