Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty....CUM??

ca eu sunt disperata.....am sunci pe spate....evit oglinzile....nu aprofundez ca ma apuca depresia.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hai mai Betty ca 45kg la 162cm este prea putin, eu zic sa te opresti pe la un 49kg.
Eu aveam 49kg inainte de primul copil, dupa ce am nascut primul copil am slabit rapid la 50 dar aratam ca dracu (adica imi atarnau pieile) asa ca am mai pus 2 kile pe mine si aratam si eu onorabil. Mie la 52 mi se pare parfum!! Daca slabesti prea mult ti se lasa sanii ca naiba, mai ales dupa alaptat.

Roxana imi pare rau de drumurile voastre (ca numai concediu nu se poate numi) si-mipare rau sa aud ca i-au cedat nervii sotului. Lasa ca trece, n-aveti incotro, stiu si eu cum e. Sper ca Andrei si Alex sunt mai bine. Andrei papa bine, lasa-l in pace. Al meu ia si 1,2l lapte pe zi!! E drept nu in fiecare zi. Cu bonele, ti-am zis ca e dezastru.

Cel mai greu in concediu cu un copil mic este sa-ti poti invinge frustrarea ca trebuie sa stai dupa el si nu mai poti sa faci ce faceai inainte. Adica pe plaja trebuie sa stai cu el in loc sa te bagi in apa 2 ore, la ski trebuie sa-l tragi pe el in loc sa te dai si tu ca omul, de dormit trebuie sa dormi la pranz, sex nu mai faci decat daca doarme tun si ai inchiriat apartament (cand aveam numai unul mai apucam sex in concediu, oare acum mai pup eu asa ceva??), mancare...uiti de mancare pana nu-i dai lui, se raceste gratarul si se incalzeste bautura, daca nu merge bine trebuie sa-l cari in brate sau in carut...ce mai ...vii din concediu mai obosit decat ai plecat.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Va rog eu, nu vorbiti de kg in plus .
De abia am scapat de o mica depresie

Andreea, mami de Miruna Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

aha, multumesc cristina florea
ce sa zic, imi pare rau ca nnisia ne-a parasit...
da, andreea beau si eu lichide multe, ceai de chimen si fenicol 2 litri + apa, ciorba, aproape 500 ml lapte, etc.
sper sa revin pe linia de plutire cu lactatia
deocamdata sunt sub limita

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

tomitza iubita, mi se pare ca Teo a luat si ea globuli din aia de lactatie superminunati si cum ea acum nu mai alapteaza din cauza de medicamente poate ii dai un telefon si o rogi sa-ti dea restul de globuli pana ajungi sa cumperi altii... e o sugestie

Andries

edit: sau teo alapteaza si spun eu prostii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Pai sa o incerc si pe-asta Andries....
ia sa-i dau eu PM Teodorei

alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Salutare eu sunt tare amarata.A plecat sotiorul din nou la munca in Anglia si am ramas singurica cu bebe.Mi s-a rupt inima cand la pupat pe bebe inainte de plecare.Era asa de amarat bietul de el.

teo

o mamica amarata , caci stiu cum e... ,ca si noi am stat destul timp asa, cu mici vacante...el departe si eu cu un copil aici...dar a sosit de pe meleagurile lui Adimercedes inainte sa vina bebelina si eu ma bucur de sot acasa de cand a venit si Andreea , speram sa nu mai plece asa departe...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo e la ploiesti.
Si poate relacteaza....nu-i luati globulii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Seara buna si de la noi!

Vrem intai sa uram sanatate multa tuturor bebicilor bolnaviori!

Si la noi e racit taticul speram ca noi sa fim ocolite de vreun virus.

Nu am mai intrat zilele astea ca intr-o zi am facut mancare ,intr-o zi am facut curat,in alta am calcat si bineinteles ,nu am ratat nici o zi sa nu ies la plimbare ,asa ca timp de forumeala ,mai putintel.

Ii tin pumnii micutei Naty sa inceapa sa manance laptic bun din titi de la mamica ei.

Vad ca vb de kile:am trecut si eu la prefixul 6.Sambata aveam 68 kg mai am de dat 5 kg jos ca sa fiu cum eram odata.Si as putea sa fiu dar ale naibii napolitane,nu ma lasa...

Andries hai cum facem cu nenea Aramis ala?Pe unde are depozitul ca iau un taxi pana acolo,caci n-am cu cine lasa fata si ne intalnim.Macar acum cat mai e frumos afara.

Bee tu ce mai iei pt safl?
Eu dupa cele sase sapt de lauzie am recoltat si mi-a zis sa iau tanakan 3 pe sapt.Dar n-am mai intrebat dupa cat timp ar trebui sau daca ar mai trebui sa repet analizele.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toma_lly

Pai sa o incerc si pe-asta Andries....
ia sa-i dau eu PM Teodorei

alte poze

da-i telefon ca e la Ploiesti

Andries

Mergi la inceput