Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

http://community.webshots.com/user/Andriesh

ma scuzati, uitai taman pozele...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

andries...unde-s pozele alea???

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

RODICOzise fata sa nu sarim ,tu ce facusi ,esti cu cafeluta gata deja?

Mergi la inceput

Nu-i nici o mare problema daca se inchide fontanela. Capul va creste oricum, cartilagiile de "imbinare" intre oase sunt foarte moi si permit cresterea capului si a creierului fara nici o problema.

La Vic s-a inchis destul de repede si are un ditamai capul, no problem.

La Mircea...avem o ditamai fontanela...cred ca se inchide la doi ani!!

Sanatate!! Sabina hexoral nu se ia pe alaptat. Ceai de ceapa cu miere!! daca faci puroi in gat si febra baga antibiotic, exista doua sau trei antibiotice care se pot da si la gravide si la cele care alapteaza, intreab-o pe doctora!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

sim...numai vineri am programare la dr...sper sa nu fie ceva problema...docotra zicea ca nu-i....dar mai vreau o confirmare..

bee...si oare asta al meu asimileaza calciul foarte tare...tin sa mentionez ca eu am mai uitat sa-i dau vigantolul cate-o zi, poate nu-s singura...doctora zicea ca conteaza cel mai mult de organismul copilului,dar si de perioada de sarcina...acuma ce sa va zic...ca in ultimele 3-4 luni de gravidoasa consuma gagica 1.5 l lapte pe zi + o branzica si ceva smantanica peste...asta toate de la ai mei de la tara...nu stiu daca de acolo o fi cauza...dar in orice caz...mama credea ca vand laptele si branza...nu-si imagina ca infulec atata...pana i-a confirmat sotioru, ca abia ii ajunge si lui cate o canita de lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acum am citit si eu mai amanuntit despre problema Nataliei. Tomitza, ai una bucata fetita foarte desteapta, care are maaare nevoie de tine. Ce patesti tu acum am patit si eu cu fetita mea, cand avea 2-3-4 luni. A mea a fost o maaare mofturoasa si la san si apoi si la biberon. Crestea incetutz si nu m-a sustinut nimeni cand a fost vorba de alaptat. Mama imi spunea: "pai voi cat v-am alaptat ati crescut 1 kg pe luna, nu 4-500g". Si am ajuns la alapat mixt dezastruos. Nici san, nici biberon, cu prea mare placere. Insa cineva m-a sfatuit (bine) sa tin mult fetita aproape de mine. Si cu tinutul in brate mai mereu, fata a devenit mai calma, mai linistita, dupa 6 luni a inceput si sa bea lapte mai bine (la biberon de data asta). Sunt copii si copii. SI genul asta de anorexie psihogena e foarte pacatoasa! Apare mai ales la fetite si mai ales la cele sensibile si inteligente. fetelLE.
Mai trebuie sa sap sa vad si ce-a zis Magda despre vaccinuri, dar intai, alaptat, fugit scos buletin, ca facem credit sa terminam casa afara din Bucuresti!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Scuze, Rodica. Musai trebuie sa beau o cafea, vad ca sunt cam imprastiata. Am stat asta noapte pana tarziu ca aveam ceva de facut si nu prea mi-am mai facut somnul.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Andriesh...ce bebe dulcic si cumintel...esti tare draguta mai,da` nu ne mai faceti sange rau...voi astea cu kilogramele care incep cu 5, Off, Off...cand va vad...imi amintesc de anii de liceu...frumoase vremuri...

Maria...gata cafeaua...gata si de baut...da` mai fac una...ca vine Nico prietena mea cu Daria la mine...apoi cu doi bebeii...poate am nevoie si de o a III

Mergi la inceput

Sim...te iertam de data asta primul cadou (ce-l primesti)trebuie sa fie o cutie de cafea...

Mergi la inceput

Uitai sa va spun de scaunel:
are si un ham care in poze nu se vede ca nu-l mai am;
pentru o mai mare siguranta eu legam cele doua elemente (scaunul si masa) cu un cordon ca sa nu se rastoarne cumva cand erau puse unul peste altul;
la inceput copilul nu sta prea bine pentru ca spatarul este drept si rigid, dar se poate pune un pui de perna si se rezolva;
de pe la 6 luni nu mai trebuie pui de perna.

eu l-am folosit cu succes (sa va spun ca stau la birou si scriu la laptop asezata fix pe masuta? e ca un taburet )

Andries

Mergi la inceput

eu sunt foarte fericita ca am ajuns la 54 kg, mai am de dat jos doua si sunt la kg de "dinainte", la 162 cat am eu este super bine!! ce este mai prost dupa aceasta sarcina (ca la prima n-am avut probl asta) este faptul ca mi s-a uscat fata rau de tot si orice crema as da tot uscata este si se rideaza cumplit, eu n-am avut un rid macar pana acum si uite ce mi se intampla....

Andries

Mergi la inceput