***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 14
teodoral spune:
Multumesc fetelor de primire.
La multi ani tuturor sarbatoritelor.
La testul in engleza si mie mi-a iesit tot balance. Oare asa iese la toti?
Voi incerca si eu maine aia cu [url]ul. Azi mi-e prea somn.
Va pup pe toate. Noapte buna.
Poze cu ingerasul
http://teodora28.hi5.com
Nasterea unui inger
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110356
filmulet
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c2a5e8d3cf078781af4d4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email
mica0307 spune:
didi welcome back. Cred ca o sa aleg mirena pana la urma. Ca sterilet.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ancamari spune:
In primul rand vreau sa urez La Multe Lunisoare sarbatoritilor din aceste zile!
Si La Multi Ani scumpelor de mamici care se anivereseaza in aceasta perioada!
Urez Bun Venit celor doua mamici timide Maricicutz si Teodoral! Sper sa va simtiti bine cu noi!
Nu mai stiu in ce rand, dar mai presus de orice va rog din suflet sa lasati depresiile deoparte! Atat cat se poate. Va roaga una care incepe sa planga de cateva ori pe zi, pe aceleasi teme ca si voi. Una care va intelege perfect, dar care nici macar nu poate vorbi/scrie prin ce a trecut.
DidiAlex - bine ai revenit! Chiar vroiam sa-ti dau un PM, ca nu mai stiam nimic de tine. Si Petitul meu reationeaza rau la eruptia dintisorilor, si a facut si greva sugarului (aproape 4 zile) de am zis ca nu o mai scot la capat.
Saraca Pepsi numai eu stiu ce-am mai deranjat-o, si pe Tamaraspt la fel, asa ca le mai multumesc si aici inca o data pt sprijin.
Inainte de greva sugea copilul seara, noaptea de 3-4 ori si dimineta, se mai oprea ca-l chinuiau gingiile, mai urla, dar sugea. Nu stiu reteta, dar de cand si-a revenit (de luni) doarme 5-6 ore legate in prima parte a noptii, apoi se trezeste la 1-2 ore, dar suge linistit si adoarme la loc. In schimb ziua e cosmar cu adormitul, cate o ora in brate ca sa doarma 30-45 min, nu stiu ce are iar de 2 zile, si e irascibil si chitait ca nu-si face somnul.
Am sarit cateva pagini si nu mai stiu care, asa ca daca mi-a mai scapat cate ceva, treceti cu vederea de data asta.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Graviduta spune:
Bine ati venit, fetelor!!!
Multumesc pentru ganduri legate de experienta trista, sper sa nu mai trec vreodata prin asa ceva, dar, oricum, am ramas marcata. Eu nu mai pot vedea copii cu probleme fara sa plang. Ieri am fost pe la Unirea si la metrou era o copilita in scaun cu rotile, cersea cu un barbat (probabil tatal ei) si iar am dat apa la soricei. In fine...
Problema e ca eu am si intuit ca se intamplase ceva si, cand i-am zis mariului si el m-a intrebat ce se poate intampla, eu i-am spus ca se poate opri din evolutie (auzisem de la mama-asistent ginecolog- multe cazuri). Si asa a fost. Mai bine taceam.
Eu nu cred ca o sa mai intru prea des, in primul rand pt ca am o tastatura cu toane - scrie cand vrea ea- si in al doilea rand pt ca de luni incep munca, deci o sa scriu in we ceva, ca nu prea pot intra sa citesc fara sa si postez ceva. Deh, eu am totdeauna ceva de zis. Asta cred ca-i si oful soacrei mele
Vreau sa va dau si o informatie pe care poate o sa o folositi candva..in cautare de Ferrum Hausmann am intrat pe site-ul Sensiblu si au o chestie f utila, in sensul ca dai cautare dupa produs si-ti afiseaza farmaciile din toata tara unde poti gasi acel produs. Farmaciile din lantul lor, bineinteles. Asa am gasit eu fierul, desi o farmacista imi spusese ca nu-l mai gasesc deoarece nu se mai fabrica.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
vas spune:
Gravidutza, nu vreau sa pleci. De ce? Ti-e dor de acte, legi , OG si altele???? Din cate stiu lucram in acelasi domeniu, dar mie nu mi-e dor deloc de procese si alte minuni.Mai stai acasa si bineinteles cu noi!!!!!!!!!!! Vezi ca verific daca intri in weekend. Poate nu te tii de promisinue.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ckristina spune:
didi, eu am scos 'ca la carte' mesele de noapte ale biancai; citisem undeva pe net(nu mai stiu unde) sa incepi prin a le amana,cate o jumatate de ora-o ora, cat poti;cand se trezeste,mai legeni putin copilul,ii mai canti ... cat rezista.... si tot asa pana aduci mesele spre dimineata;daca el papa la 2, ii dai pe la 2.30,apoi la 3-4; eu asa am facut si am ramas apoi cu o singura masa la 4.30-5.00 pe care nu am mai putut sa o pacalesc cu amanatul si am inceput sa i dau in loc de lapte ceai(cateva zile si apoi apa)(bianca papa formula de la 2 saptamani..... tie iti accepta biberonul??? poate reusesti sa diluezi laptele tau cu apa plata); de cand nu mai mananca noapte,pot spune cu siguranta ca mananca mai bine ziua;prima masa e la 6.30-7.30 (inainte sarea la fructe la orele 10.00);
acum se mai trezeste uneori noaptea(dar nu i regula);ii dau suzeta si adoarme singura;multa rabdare... ca necesita ceva timp
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ELTEKA spune:
U-huuu DidiAlex!
mi se lungira ochii dupa mesajele tale. La vreo 170km, PLZ 53113 , ma tot gandii cum sa fac, am un nenorocit de program, vorbim noi!
Eu nu te pot ajuta cu dormitul, ca si Elias mananca de vreo 3 ori peste noapte, deja nu-l mai mut in pat la el ca nu mai am putere sa ma ridic, il trec ba la stanga, ba la dreapta (adica sar eu peste el) sa manance si gata. Dar azi cand m-am plans la niste mamici s-au oripilat, cica e perfect normal, ce mama mai sunt ... . Las' ca vine luna mai, ca doctorita mea de familie a zis ca un an alaptat e ideal, ca p-orma nu-sh ce risc de cancer la san creste. Zice ca dupa un an beneficiile nu sunt decat psihologice pentru copil (stima de sine, incredere etc).
O sa ma duc sa caut borcane, desi mai nou incerc sa-l trec pe "de-ale casei" (tot ea mi-a zis la ultimul control ca daca ii dau borcane asa creez un precente relativ la ce o sa prefere copilul: hrana artificiala sau chestii naturale. Mrrrrrrrr). Azi e a doua zi de carne, piept de curcan, cu cartofi si dovlecel. Dar am pisat cartoful cu furculita si il scoate din gat, mai sa vomite, ca nu e fin... Si nu mai imi accepta bavetica, urla de parca-l tai
Andrada
Multumesc , n-am apucat sa raspund, zilele astea am copil urlator (nu plange, urla pana i se face pe voie). Si se culca la miezul noptii (exceptie azi, cand l-am trezit la 8 sa vad daca asa rezolvam problema; acum vad ca s-a dus la nani de la 9, buuuun).
Antonio e mai bine?
Bogalina
Bune vesti-povesti, ma bucur. Am vazut pozele, vad ca si tu ai tras loz castigator de seamana bb2 cu tine (iar cel mare cu tata, sigur). Frumosi copii!
Ella
Daaa, au crescut niste fire de par linse si fiiiine, doar la spate a ramas puf de bebe, cand doarme i se face asa..de parca l-am frecat...sau, mai putin poetic, "ca la fundul gainii" .
Lauradi
Bine ai revenit, te asteptam sa-ti multumesc pentru grafice, erau la indemana si asa m-am uitat si eu pe ele. Si m-am mai calmat, ca sunt atatia bebei de peste 10kg si cu haine de un an jumatate, ca ma apucase intr-o zi sa-i dau copilului cereale la toate mesele, zic sa-l ingras, pana am vazut ca pe graficele alea era exact pe linia mediana verde la toate masuratorile, asa ca l-am lasat in pace
Miniuta
Sa stii ca nici Elias nu se pune singur in fund. Dupa 6 luni am inceput eu sa-l pun cate un pic, stateam langa el maxim 5 minute si intre timp s-a obisnuit. Si cand merg cu el la cantat ma ajuta, ca la un moment dat se duc toti sa sada sa puna niste ursi la culcare, altfel era tot prin picioarele unora. Dar numai asa s-a antrenat. Acum se coboara singur dupa maxim 10 minute, cu grija (la inceput se troznea) dar nu se aseaza singur niciodata. Doctorita imi zicea acum ca e ok, dar tot sa nu-l tin prea mult in picioare (mai mult se tine el, se ridica in masinuta). Acum vreau jumparoo-ul de la FisherPrice, sa stea si sa topaie el de unul singur, dar nu mai vrea sotulache, a zis ca din cauza mea si-a triplat FisherPrice profitul anul asta si ca abia e o luna de cand a primit masinuta si ca nu-l va folosi mai mult de 3 luni, pana umbla singur (dar inainte nu-l puteam lua ca nu avea voie sa stea in sus si tot asa... buuuuuuuuu).
Depresia mi-a trecut ca am avut mult de lucru si n-am apucat sa ma mai deprim, dar zilele astea iar imi vine, ca trebuie sa merg pe 24 la un bal si 1) n-am rochie marimea "asta" si 2) la ce am incercat, arat teribil (de grasa
Am vazut ca tu ai baricadat combina cu jucarii, trebuie sa inventez si eu ceva.
Mai mananca vreu copil par?????????? Al meu Elias trage de parul meu pana ies fire, apoi le duce in gura. Si la fel, trage din covor si le mananca, mi-e rau
Angi
Cum merge cu iaurtul? Noua nu ne place. Eu ii dau seara ce apuc, fructe sau legume, in general incerc dovleac+cartofi, ca la alea nu mai pun cereale, m-am gandit sa i le dau doar dimineata, sa aiba energie, dar peste noapte sa nu-l prea ingras. Mai vad cate un copil gras si ma loveste obsesia - aici se mananca foarte multe cereale peste iarna, sotulache si-ar face in fiecare dimineata porridge dac-ar avea timp. Ieri am vazut o fetita de 13 luni nu mai incapea in scaunul de la restaurant
Doxinu
Insanatosire grabnica
RALUCAAAAAAAAAAA
Te-ai intors in JP? Hai ca iti ducem dorul!
Monytza
Cum mai e Albastrica ta la 8 luni?
Bine ati venit, fetele noi!
Voi cata carne dati la bebei? O lingura? Doua? Mai mult?
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Ioana13 spune:
Bine ati venit noi mamici de capsunici! Si eu am intrat mai tirziu pe aici, dar sunt niste fete minunate!!!
Poohy esti o minunata (de aici se trage frumusetea lui MAnu), cum ai tu grija de o incepatoare in ale nebuniei redoutiste. Am un cos acum cu ceva pt mine si Patrick... am luat numai bumbac pt el de data asta. El poarta acum si masura 80... sper sa ii mai fie bune macar primavara asta ca i-am luat o gramada acum cu ocazia reducerilor din magazinele din Cluj( este un magazin cu haine anglia sau olanda, care a dat acum cu 10 lei orice).
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
poohy spune:
Didi, bine ai revenit Merci Brocoli are nitrati? e periculos pentru bebei? Of of. Mie mi-a zis pediatra ca nu are rost sa ii dau spanac ca acum exista numa' congelat (deci era nu pentru congelat) - acum aud ca nu e brocoli bun
Elteka, de cand ma tin sa iti zic ca il invidiez pe Elias ca se duce la gradi Mi se par super calumea programele astea
Manu a ajuns la 50g de carne dar mananca de 1 luna si 1/2
sa stii ca eu nu ii dau nici urma de cereale lui Manu Ea e asa pufosica pentru ca e... nu ii dau (si nici banana) Glumesc, nu m-am suparat Chiar a inceput sa ma streseze ca e prea grasuta, dar nu am ce sa-i fac. Ce e important e ca e sanatoasa
Aa, si vroiam sa iti raspund - Manu nu mananca par, doar il smulge :D In schimb mananca hartie la fel ca Vladut de Sobi
Ioana , eu i-am luat mai mult hainute pentru primavara-vara (de la aubaines si ce era mai subtire in rest). Sunt curioasa cum sunt... nu prea am ajuns la reduceri de bebei in Bucuresti (sau cand am ajuns nu prea erau reduceri)
si La multe lunisoare bebeilor care isi sarbatoresc ziua zilele astea!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia