***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Bine ati venit fetelor la capsunici!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

multumesc pt intampinare...angiuta, o sa incerc sa fac cum mi-ai spus dar diseara sau maine cand doarme Ili ca acum nu-i chip..nu ma lasa, trebuie sa ne jucam si sa stam imbratisate, sa nu se strice lipiciul..va pupacesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

merci mult fetelor de gindurile bune, conteaza mult!

maricicutz si teodora, bine ati venit, sa va creasca capsunicile!

kay, pup grasuna

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Am mai gasit acelasi tip de test cu creierul dar in engleza. pentru cine vrea.

http://web.tickle.com/tests/brain/index_main.jsp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

mie mi-a iesit ca folosesc partea dreapta dominant.

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

hai sa va distrez putin.vizionati :
www.youtube.com/watch?v=YsDbOMJOMgQ&feature=related" target="_blank">toaleta japoneza

si:
www.youtube.com/watch?v=omu4G8igoVc&feature=related" target="_blank">japanese spa prank

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor,
timur,aseara am fost si eu la Miniblu, i-am cumparat si eu tarc, era ultimul.nici nu stii ce fericita sunt ca am mai gasit.multumesc pt informatie.

de doua zile este cam marait, nu ma mai inteleg deloc cu el, nici nu prea mai vrea sa manace asa de bine cum manca el de obicei.sa fie oare de la dintisori? cei de sus nu dau semne sa iasa...

eu tot nu reusesc sa intru pe mailul comun, nu-mi iese, nu stiu unde trebuie sa scriu parola.cand il deschid imi apare new message.
acolo se scrie, ca ma apuca nervii, nu inteleg, nu ma descurc singura.

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Intri pe yahoo mail www.yahoo.com&rl=1" target="_blank">AICI la yahoo ID completezi adresa mai_iunie2007 doar atat fara nimic altceva dedesupt parola si apoi Sign In

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

maricicutz, bine ai venit Imi place mult numele de Ilinca, multa vreme am incercat sa imi santajez sotul sa o cheme si pe fata noastra asa, dar nu a tinut :D

Teodoral, merci pentru test Cica sunt balanced brained. Se potriveste descrierea lor...

Chowpersa merci

Tudorcatalin, poate esti deja logata la yahoo sub alt id?

Ioana, iti raspund aici ca nu stiu daca mai citesti pe subiectul la redoute. Cum s-a raspuns si acolo, trebuie sa fi atenta la descriere, sa scrie 100% bumbac (sau cel putin numai asa am luat). Inca nu mi-a venit comanda din iarna (abia am facut-o) dar am hainute din vara (o parte inca le mai poarta - masura 71 la blugi e mai mare decat o salopeta 74 luata pentru manucu de aici - dar nu cred ca e o regula). Eu am fost super multumita de haine (poate doar le-am nimerit, dar i-am luat destule :D). Dar decat sa comanzi cu inima indoita mai bine sa nu comanzi ;)

Angiuta, imi pare rau ca nu au fost bune costumasele :(

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare si de la noi,

io nu m-am putut loga cateva zile pe net inclusiv pe mail sau DC. Dar v-am frunzarit!

LA MULTI ANI! Lavini

LA MULTI ANI! Vas

LA MULTI ANI TIMUR
sanatate si noroc va doresc

Elteka & Monitza sa ne traiasca copii. Azi avem 8 luni!
Si pt ieri Liviana si pt alaltaieri Ancamari si pt toti!

Cei cu depresia asta pe aici?
Io incerc sa ma tin tare, asta mik, nu stiu cel chinuie, dar, nu doarme deloc. Acu imi doarme de 2 ore in carutz. L-am avut 17 zile pe antibiotik ca il suspecta pediatra de malformatie la rinichi. Dar dupa eco s.a convins ca nu are nik. Efectiv urla. Ne-a iesit un dintisor, al doilea parca a spart si e vanata gingia, si cred ca si cei de sus apar curand.
Of, vorba lu Androix la R nici nu stiu cand i s-a umplut gura.

Ella, Chichi, Poohy ,Liv Pepsica multzam mult de urarile de bine pt schi. A fost bine, am urcat niscai poze pe net, insa nu pot atasa link-ul pe aici. imi lipseste timpul/cheful sa mai incarc al doilea cont. Daca vrea cineva poze scrie un semn si trimit PM. Asta pt ca si io ma delectez cu ale voastra.
Efectiv nu mai am timp de net. Si, in plus mai merg in oras la shopping, ca mi-am dat seama ca nu mai am mai nik. am prins ocazia, se inchide un magazin mare, gen Unirea, cum era odata (Karstadt-ul pt cunoscatori) si cumperi produse de firma destul de ieftini, de ex blugi Levi's sau Wrangler la 17-20E)

Nu mai stiu ce scriu ca de cateva ore e inceput mesajul

Cam atat. Vroiam sa intreb mamicile cu copii mai marisori: cum stimulati copii in competitii? io am diverse jocuri cu R, dau detalii daca e cineva interesat, Sau cum il faceti interesat de un lucru anume?

iar revin. astia mici ai mei au adormit . R in patutzul lu David si D in patul din dormitor

Elteka, unde in DE apari. io am codul postal (PLZ) 68239 si daca esti pe o razamai mica de 250 km te rog mult sa imi zici. Ca as vrea sa il cunostem pe Dolo
Daca mergi in alta regiune iti recomand produsele Alnatura si magazinele lor cu marcile Demetren si Sunval. Pe astea mi le accepta si D. Si, au cereale fara lapte. Io ii dau Hafer Brei (ovaz) si Musli Baby, dar au o multime.

Nu mai stiu ce era de scrie: Anca-Poohy, cumpara brocoli congelat. contine mai putini nitrati. au vazut niste documentare.

Miniutza da e normal sa nu stea bine in fund iar in picioare bine. R asa a fost!

Mica, te-ai lamurit cu steriletul? io am avut intre R si D dar, ulterior am aflat o info, de natura reli si acu nu ma mai impac cu ideea de al folosi.

Bun venit Teodora si Maricicutz!!!!! Bravo fetelor, cum sa fiti timide. Ati vazut ce aer proaspat au adus pe aici Carmen, Gravi sau Lauradi dar si DianaLaura cu noua ei aparitzie!

An@, ce te-ai hotarat in legatura cu Prenevaru?

Sobi Ce pediatra ti-ai ales??

Aveti metode de a dezvata copilul de a manca non stop noaptea??? ne le impartasiti? ca noi stam prost la acest capitol si nu il intarc, cel putin 2 luni de azi incolo.

Mergi la inceput