SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

April eu deja sunt la a 3-a cana! Dar o beau si pe a patra cu tine...
Apropo, zi-mi ce se intampla dupa cele 6 saptamani?! Ma gandesc ca va fi perioada de mentinere, dar ... pe aici mai intra lumea? Ca mie o sa mi se faca dor de voi, si m-am obisnuit sa dau si raportul miercurea! Mu putem face o listuta, dupa aceea in care sa ne mai dai floricele sau purcelusi in caz ca dam sau luam kg?

Bretonica...eu iti accept scuzele, dar sa nu mai faci din astea! Ca pe urma tot tu suferi cand te uiti la cantar!

Va pup!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Isa, si mie imi sunteti foarte dragi si chiar n-as vrea ca dupa o luna jumate in care am impartit si bune si rele sa ne luam ramas bun .

Initial topic-ul se numea Impresii dinainte si de dupa SUPERDIETA; si eu as ramane pe aci sa dau rapoarte si sa impartasesc impresii cu voi, u de alta da macar asa stiu ca nu intru ca vaca in frigider- macar de rusinea voastra

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Mercedes, am updatat listuta, ma bucur ca ne-ai dat vesti.

Te asteptam mai des pe la noi!

Ce-o fi cu Aida, ma ingrijoreaza...

APRIL

Mergi la inceput

April o sa raman si eu pe aici dupa dieta! Poate se mai aboneaza si alte fete!
Sa speram ca nu ne aduce vesti proaste Aida.

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io am intrat in stagnare-ingrasare. Culmea e ca dupa seara in care m-am porcit - alaltaieri, nu m-am imgrasat pe cand ieri am mancat 2 lulele-3 surcele si cantarul cel magar arata cu jumate de kil, aproape un kil in plus.
Sa nu innebunesti?????

Ma duc la examen. Azi incep sesiunea...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, BAFTA la examene!

nu te mai stresa cu cantaru, e normal sa mai apara deviatii de la o zi la alta. Cantareste-te dupa examen, sa vezi ce iti arata

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

noki-bafta la examene
april-mersi

aida-iti duce lumea lipsa, sper ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna dimineaza fetizele..eu deabia m-am trezit..care vrea o cafeluza??'ce mai facezi?...aidaaaa,unde esti?chiar ca incepem sa ne ingrijoramNOKI si eu sunt in faza stagnare-ingrasare..cum am mincat de toate joi,si sarisem calu si miercuri seara puzinacum sufar...cintaru imi arata aproape un kg jumate in plus..nu am decit sa suport consecinzeledar e trist tare..ce repede se pun inapoisa speram ca pina miercuri se va skimba ceva...succes la examene si nu te stresa prea tare,sa nu faci ca mine,ronzaie din permise cit vrei,dar nu sari calu ca o sa se vada repede si dupa aia v-or fi...vine aida si o luam pe cocoasa...APRIL,ISA..sincer si mi-e mi-ar place sa raminem pe acest forum si dupa aceasta dieta,ca asa ne v-om putea controla greutatea cit de cit...cel puzin una de rusinea cealalta cum a zis ISA...intr-adevar se leaga niste prietenii frumoase si este si distractivsi cine stie,poate v-om fi din ce in ce maimulte...PUPICEEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Bretonica ma bucur ca esti de aceiasi parere cu mine! Vom ramane aici, pe baricade! Si...asa se intampla cand calci stramb, pentru ca corpul s-a obisnuit sa primeasca anumite alimente. Cand ii dai altceva, din cele care-i placeau odata, el le depoziteaza, pt ca "stie" ca nu mai primeste asa des! Nu stiu daca ti-am explicat bine, dar sper sa intelegi.
Adevarul e ca ma si grabesc un pic, ca plec la varul meu, in vizita.
Va pup si...se pare ca in timpul saptamanii e mai multa activitate!
Un weekend placut in continuare!

Noki, multa bafta in sesiune!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

vizita placuta isuca...te-ai facut inteleasa si cum...dar ce sa fac,citeodata zici ca-s gravida..nu rezist ispitelor,iar acum trag consecinzele..ma simt asa de balonata...CINE FACE CA MINE,CA MINE SA PATEASCA..LAS CA-MI TRECE..weekend placut la fetizeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput