SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

vizita placuta isuca...te-ai facut inteleasa si cum...dar ce sa fac,citeodata zici ca-s gravida..nu rezist ispitelor,iar acum trag consecinzele..ma simt asa de balonata...CINE FACE CA MINE,CA MINE SA PATEASCA..LAS CA-MI TRECE..weekend placut la fetizeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sunt o vaca....am dezertaaaat!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare frumoasele mele,

Asa cum am promis "revin" mai des. Eu sunt asa mandra de mine, am rezistat eroic pana acum, mi-am pus toata ambitia de care sunt in stare in functiune si vad ca merge. Sper sa rezist si maine la fel de bine.

P.S. Mi-am facut o poza in dres de baie pe care intentiones s-o pun aici dupa ce ajung la greutatea dorita, ceva de genul "inainte" si "dupa".

Va pup si spor la slabit

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Cu-cu bau!! Cineva prin zona? Sper ca nu sunteti in frigider

Pupici la ambitioase

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salut fetele! Am avut si eu o abatere azi! Am fost la gratar, dar am papat numai carne cu mujdei! N-am exagerat, dar probabil o sa se vada la cantar!
Aida, unde esti?!
va pup si ...pe maine dimineata.

P.S. De aici nu se poate dezerta!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Fetelor, dupa o saptamana proasta, in care au fost de toate, musafiri, zile "din acelea rosii", invitatii la masa, mi-a fost imposibil sa ma tin de dieta. Sper ca de maine sa pot incepe asa cum scrie la carte. Pun pariu ca am mai pus pe mine ceva, mi-e si groaza sa ma urc pe cantar.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Mama, eu sunt asa fericita, azi dimineata m-am cantarit si aveam cu -2 kg fata de lunea trecuta insa raportul oficial il voi da miercuri.

Silvna si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

da....pai daca noki a fost o vaca atunci eu pot sa spun ca sunt a doua vaca de pe aici..mi frica tare si mie pe miercuri...cred ca v-oi lua la bice de la aida..si mi ca o sa-mi dea un porcusor...dar eu sunt optimista si sper ca pina miercuri sa nu se vada ce vaca am fost...ce sa-i faci,care este fericita,care.ISUCAAAA,eu nu te cert ca sunt fata buna(ihihihi)mai greseste omu ce sa faci(te-a durut?..ca te-am impuscat,nu te-am batut..ihihihi)..asta este---ALYNUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS unde esti papusa'ai disparut cu totu?MI DOR TARE DE TINE tare,OFFF..aidaaaa,si nici de tine nu vad urma..hai sa maca sa ma fac fata cuminte...pupice la fetizeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
Bretonica, sa sti ca nu m-a durut(sic)! Si vinovata prea tare nu ma simt! Sa-ti spun si de ce...ideea este ca daca chiar o comiti o data, sa nu devina obisnuinta! Eu sunt multumita de mine, pentru ca nici o clipa nu am uitat de dieta, pentru ca atunci cand am mancat ceva nepermis nu m-am lasat, psihic prada mancarii, pentru ca lupt in continuare si nu zic...de maine o iau de la capat! si nu in ultimul rand, ceea ce am mancat nu a fost ceva "de ingrasare" si nici n-am mancat ca sa ma sparg ("sa recuperez zilele de foame").
Asa ca...cine vrea sa ma biciuiasca, sa ma certe, sa-mi dea cu ceva in cap...e invitata mea!

Lupta impotriva kg nu mai este lupta...a devenit o placere de a face curatenie in organism! Si da..sunt mandra si ma simt mandra pentru ca voi m-ati facut sa fiu asa, voi m-ati ajutat sa trec peste complexe si sa fiu incantata de mine!
Incet, cu rabdare, bunavointa si placere o sa ajung la kg dorite!
Va pup si o zi buna!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetaza!!!!

Cum va zuiceam, de vineri seara nu am mai tinut cura, asa ca din porceala de peste week-end, a rezultat plus un kil jumate!!!

Dar fiind in sesiune imi e efectiv imposibil acuma sa mai tin cura. Tot ce pot sa sper e sa ma mentin pe o linie de bun simt.

Nu ma stergeti inca din listuta, ca poate sunt cuminte si mai tin cat-decat, sau reiau de luni.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput