SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 14
doroti_5 spune:
Aprilas eu ziceam de Ralumat.
Da Aida e plecat azi cu mita la control, de aia a zis sai tinem pumnii.
Sper ca nu o sa se supere Ralumat pe mine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Hi-hi-hi!
Doroti, vigilenta mai esti! Te punem responsabila cu CTC -ul!
Asa e , peste raportul Ralucai am sarit cu totu, da acum l-am consemnat si am mai pus si
-ul, nu de alta da a zis ca nu-i cuminte in continuare, si ca sa se-nvete minte i-am aplicat metoda asta.
Bine, ma gandesc ca saracuta in delegatie fiind ii este greu cu dieta...
Aidei ii tinem pumnii , sa vina cu vesti bune!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Mercedes spune:
Heiii nu ma dati disparuta!ziua de raport a mea e ziua de joi deci sunt in grafic
.
Am slabit -1kg deci sunt la 74 de kg., de ce nu stiu. De doua zile mananc f putin ca am mult de lucru, culmea in alte dati in perioadele astea bagam in mine de numa acum pana la aceasta ora am mancat 2 clementine si acum mananc fasole verde pastai si un ou.
Mai am vreo 6 kg sa ajung la kg de anu trecut, sper sa ajung...
luminita74 spune:
Buna fetele,
sunt noua pe aici dar dupa ce v-am citi parca m-ati convins sa intru si eu in randul vostru.Nu stiu cu ce sa incep mai repede.Sa ma descriu:33 ani ,1.70m, 76 kg.Eu incep dar am nevoie de sustinerea voastra ptr ca sunt de fel cam delastoare.Promit ca de pe 4 feb incep.....
Acum ce ziceti ma primiti si pe mine in gasca voatsra.???
silvana75 spune:
Nuuuu, m-am razgandit nu mai vreau
, un porcusor ma duce cu gandu la porceala dar eu am fost cuminte de cand am inceput dieta. Deci saru' mana pentru
si
pentru minciunica, promit sa nu mai fac![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
BUNA SEARAAAA...AM AJUNS SI EU IN SFIRSIT DUPA O ZI TARE GREA...MERIT BICE DE BICE

...V-AM ZIS CA AM DOUA ONOMASTICE...SI AM MINCAT

...BUN SI TORTU DE NUMAI
...DAR DE MAINE PROMIT SA FIU CUMINTE
....alyyyyyyyyyyy BINE AI VENIT..TE PUPACESSSSSSSSSC..si mie mi dor de tineee..insanatosestete repedeeeeeeeeeeeeeeeeeee..LUMINITA BINE AI VENIT PRINTRE NOI,SPER SA SI RAMAI...si sa nu faci ca mine
pupiceeeeeeeeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
aidaaaaa,izi tin pumnii si eu..intoarcete repede sa-mi dai niste bice si mie
...noapte buna la fetizeee..pe maine..ciaooo

Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
Bretonica sa-ti fie rusine! Pai din astea faci tu! Dupa ce ai dat kg jos de pe tine vrei sa le pui iarasi?! Vrei porcusori in lista?
Las' ca vine Aida....si sa te ti bine!
Aida te asteptam cu vesti bune! Hai ca ne este dor de tine(Mai ales catorva fete
)
Va doresc o zi buna, si cu mai putine abateri!

Noi doi...
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZAAAAAAAAA
..MI-AM CERUT SCUZEEEE
...DE AZI O SA IU CUMINTE,SI DISPUSA SA IAU 

....pupiceeeee

Brigit spune:
Neataaaaa!
e vineri da voi parca ati intrat in weekend, asa liniste e p-aici.
Pai eu cu cine beau a doua cana de ceai pe ziua de azi ????
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE