SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 13
Brigit spune:
hai ca inainte sa modific listutza fac prezenta si pun absente:
Mercedes, Manuela, Criss, Crista, Maria , Adina, unde sunteti fetelor?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
Gata, am updatat rapid listuta. Cu indicatiile pretioase de la Doroti fetele au dat niste rapoarte super, asa ca mi-a venit foarte usor sa tin socoteala la kg si floricele. Multumesc Doroti, fetelor, tot asa inainte!
Bagati un ochi in tabel sa verificati, sidaca s-a mai strecurat vreo greseala- astept reclamatii ![]()
Din pacate am scos din tabel pe Crista si pe Maria, care nu au venit la raport de trei saptamani si nici n-au dat vreun semn de viata ...
Adina, te asteptam sa ne spui ce mai faci.
Mercedes, ce-i cu tine? Intra si da-ne vesti, sper sa nu fi scapat de problemutzele de sanatate cu Bila.
Ally, sa stii ca te-am trecut in tabel, doar sa ne spui greutatea initiala. Sanatate maxima si succese cu SUPERDIETA!
Anda, vezi ca te-am pus in tabel cu target 55 ![]()
Aido, vin sa vezi ce de flori ai fato...
APRIL
Noki_Lara spune:
Apriluleeeee....mi-ai furat o floricica!!!!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:

Gata, am reparat, ia vezi ce buchet frumos ai!
APRIL
Noki_Lara spune:
E tare gigea buchetelul meu de floricele!!!!
Atata doar ca e cam par, asa...ca la mort. Trebe sa-l trecem la impare, cu inca vreo 3 floricele puse!!!

Asta din ciclul: "vise, taica, vise..."
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Brigit spune:
pai Noki, io cu 2
ce sa mai zik?
m-as baga la inca 3 kile in minus, da evident tot la categoria keep dreaming 
APRIL
Noki_Lara spune:
Aprilule, tu te-ai zarghit de-a binelea!!!! Pai unde Doamne iarta-ma vrei sa mai slabesti?????????? La unghii? La par????? Esti si-asa scandura, mai nene!!!!
Ia sa-ti trag io cateva

sa te trezesti la realitatea ta cea slaba!!!!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
Brigit spune:
pai cred ca la 54 ma opresc si trec la faza de mentinere ( a se citi porceala in anumite limite, dupa care 2-3 zile de reveneala
, cu legume, fructe peste oua)
daca ma pastrez chiar si pe coordonatele de acuma sunt extra-mega-happy; numai husbandu a intrat la pareri, ca am cam dat iama pan magazinele de tzoale ![]()
APRIL
doroti_5 spune:
Aprilas ce zici de asa clasificare?
KG PIERDUTE ... SAU LUATE
Aida 

Isa 

Noki 

Violetik 

Ralumat

Mercedes 

Adina 

Anuska 

Doroti 

April 

Oana 

Manuela

Bretonica 

Silvana 
Cris75
Apropo eu cred ca ai scapat un purcelus, asta ca sa se invete toate fetele minte.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti, te-am copiat ![]()
pai Silvana a zis ca sa-i dam purcelus pentru minciunica; e singurul raport la care am stat in dubii ce/cum sa fac. Coana Lotereaso, baga un ochi acisilea, sa ne spui daca tabelu "bate" cu cantaru'
Aido, tot nu te-ai trezit mey? Vino-ncoace ca esti cap de serie nr 1 pe Grand Slam-ul de la Superdieta
APRIL